Emrah Kaynar
Kırmızı Üye
- 2 Ocak 2011
- 1.668
- 31
- 1.158
Cevap: Transfer Nöbeti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fantazilerinizin sınırı olsun be Nurullah![]()
Sıkıntı yok. 6 yabancı bu sezon için bize yeter. Seneye zaten sınırsız olur.
ne diyosun sen birader ne formasindan bahsediyosun.o kotu gunlere m.helvacimi goturdu kulubu. a.polat denen musibet kulubu batirdi darmadigin etti helvacida defterini dürdü bukadar basit. kulubu a.polattan kurtaran adam hain degil olsa olsa gercek Galatasaray li olur
Gerçek bilgi kirliliği olduğu için kim ne demiş emin değilim. en son okuduğumda AB için vize çıkmamıştı bunu istemiyorlardı toplantı sonucu. 1-2 klüp belki onay verebilir ama genele bakmak lazım.
serdar bizim alt yapidan bi cacik olmaz.alt yapida avrupada adamlar bilimsel calismalar yapiyolar biz müfit erkasapi koyduk yildiz yetistirsin diye,mifit ne anlar o islerden
Hadi akşam görüşürüz. Üzmeyin kendinizi.
Not: Yabancı sınırı devam ediyor diye de kıçınızdan yerli uydurmayın![]()

![]()
biri ön libero mu dedi?
![]()
Bu durumda bir ihtimal Arda çok fazla diretirse bir yıl belki kiralayabiliriz ama A.Madrid'in mal bir anına denk gelmesi lazım.
Belki ukalalık olacak ama, o kadar büyütmeye gerek yok aslında. Benim gözümde sadece; Ön libero = Atak anlayışta oyun okuma ve bu amaçla olumlu top dağıtma yeteneğinde ( tercihen defans özelliği ) olan oyuncu
kardeşim bilgisayardan resim yuklerken ya gecersız dosya dıyo yada megabyt sorunu.İlla baska bır sıte aracılıgı ılemı yuklemek zorundayım
Belki ukalalık olacak ama, o kadar büyütmeye gerek yok aslında. Benim gözümde sadece; Ön libero = Atak anlayışta oyun okuma ve bu amaçla olumlu top dağıtma yeteneğinde ( tercihen defans özelliği ) olan oyuncu
zamaninda bu serefsiz sikeciler federsayonda onemli gorevde olan ve hep sikecileri icin tff de calisan sekip osurukoglunu yonetime almamismiydi.en iyisini yapiyoruz![]()
sağ kanadımız çok davetkar![]()
Valla yapıcak bırsey yok kardeşim.kısıtlama ıle ancak.Hamite guvenmek zorundayız birazda
Aslinda iyi fikir. Kulubumun bana ihtiyaci var deyip ne yapip edip bir sezon orada oynamam lazim diye direnirse kiralama olayi gerceklesebilir. Hakan Sukur olsa muhtemelen olurdu bu olay, ki farkli yollardan olmustu da. Fakar Arda bunu yapacak kadar Galatasarayli mi? Orasi soru isareti.
Arda elimizi rahatlatir, ama aslinda sistemimizde yeterince iyi hucum oyuncusu var. Cok da gerekli gormuyorum.