Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Belki bu gelecek 2 sene icinde tarihimizin en guclu ve en iyi kadrosunu kurararak CL de buyuk isler basaracaktik ki seref yoksunlari onumuzu kestiler...

Bu kesinlikle bir oyundur..Ama unal aysal gibi akili bir is adamin da B plansiz oldugunu dusunmuyorum. Eni sonunda hedefine ulasacaktir.

bu sene belki bir vites geriye aliriz. Ama seneye cok ama cok daha guclu bir sekilde cikariz. Sampiyonluk bu saaten sonra sart oldu.

Avrupada da gidecegimiz yere kadar gitmemiz gerek. Bu duzen er yada gec degisecek

şu koyuladığım yere katılmıyorum..

g.inler alırsan (ne pahasına olursa olsun) carlinhos cepte deniliyordu (yalnış hatırlamıyorsam)

snejder-drogba-hamit-chedjou gibi isimler iyi hazırlanıp gelir ise

hücümcu bir gökhan inler görevini yapar ise

carlinhos hücüma izlediğimiz kadar ile destek verir ise level atlarız.

unutmayalım iyi bir engin-yekta-umut-erman hazırlanırsa level atlarız.

evet vitesi 5 e değil ama 4 takarız..

bundan sonra tek şey tff değişmesi. tff değişimi ve yabancı kararı ara döneme kalır. belki o zaman 1-2 iyi oyuncu anlaşırız. şpl duruma göre vitesi 5 takarız... gelecek sezonda turbo modunda :D

g.inleri al. sonra bekle. koz bize geçsinn....

İnler burdaki havayı koklayınca TFF den daha fırsatçı çıktı. ( Para konusunda )

İnleri istediği parayı vererek getirmek selçuğu, burağı, semihi vehatta bazı yabancıları bile küstürebilir. Malum takım içi ücret dengesi..

Artık inler olayı rest i görüp görmeme noktasına geldiğinden, iki ucu b.klu değnek şekline büründü.

İnlere vereceğim maliyetle kolarov u, yada yekta vs c30 yapmak daha hayırlı fikrimce.

Transfer Nöbeti

m.helvacida iyidir.o olmasaydi polat musibetinden nasil kurtulacaktik. adama herkes brutus dedi ama helvaci ozaman dogru olanlari yapmistir.kardeside uefa ic islerini prosedurleri falan bilen iyi bir hukukcudur.yerinde bir karar

Aynı fikirde değilim. Helvacının yaptığı Galatasaray ın haklarını savunmak değil, tüm kamuoyu önünde kendi şovunu yapmaktır. Koca Galatasaray başkanına ve makamına yapmadığı seviyesizlik kalmamıştır.

Polat ın başarısızlığının cezasını verecek olan Helvacı değil Galatadaray genel kuruludur. Nitekim de öyle olmuştur.

renkdaşlar eğer sistemimiz 4-1-3-2 olacaksa bu sistemde en çok iş düşen mevki bekler....iki bekimizde yıldız olmalı biri eboue o cepte, diğer bekimiz de kolarav yada onun tipinde bi sol bek lazım ön libero alternatifimiz gökhan inler başka da yok zaten....hürriyet dediğinizi duyar gibiyim :sad007:

şu koyuladığım yere katılmıyorum..

g.inler alırsan (ne pahasına olursa olsun) carlinhos cepte deniliyordu (yalnış hatırlamıyorsam)

snejder-drogba-hamit-chedjou gibi isimler iyi hazırlanıp gelir ise

hücümcu bir gökhan inler görevini yapar ise

carlinhos hücüma izlediğimiz kadar ile destek verir ise level atlarız.

unutmayalım iyi bir engin-yekta-umut-erman hazırlanırsa level atlarız.

evet vitesi 5 e değil ama 4 takarız..

bundan sonra tek şey tff değişmesi. tff değişimi ve yabancı kararı ara döneme kalır. belki o zaman 1-2 iyi oyuncu anlaşırız. şpl duruma göre vitesi 5 takarız... gelecek sezonda turbo modunda :D

hocam vites geri derken, transferler demek istedim, bu sene gereken yerlere en iyisini almaya calismamiz gerek. Yani nani.farfan felan yalan oluyor bu durumda.

Ama asil bombayi (bu sene yabanci sinirlamasi boyle kalir seneye degisirse) seneye bekliyorum hemde cok fena patlayacaktir..

O kötü günlerde tribünlerde, tv karşısında, sırtında forma olsaydı bilirdin...
ne diyosun sen birader ne formasindan bahsediyosun.o kotu gunlere m.helvacimi goturdu kulubu. a.polat denen musibet kulubu batirdi darmadigin etti helvacida defterini dürdü bukadar basit. kulubu a.polattan kurtaran adam hain degil olsa olsa gercek Galatasaray li olur

İlhan Helvacı'yı almamıza sevindim.Biz nasıl fenerin adamı demirören'i sevmiyorsak onlar da Helvacı'yla Arıboğan'ı sevmiyor.Çatlasınlar.

548553.jpg

biri ön libero mu dedi?

:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt