Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yok be abi bunlar hocanın başını yer diye korkuyorum.

Abisi falan çakal adamlar şimdi abisi bunun üzerinden başkanı yönlendirmeye çalışırsa işimiz zor zaten tek bir vücut olamıyorlar iyice dağılırız.
f.terimin basini su ortamda hicbiri yiyemez,onlar okadar salakmiki su an taraftarla f.terim arasina girmek kendi kellelerini goturecegini cok iyi bilirler;)

944465_541661209202577_1571351617_n.jpg

:yenieek: ÇARE GÖKHAN İNLER :b5:

-----------------------------------------------------Muslera-----------------------------------------------------------

------------Eboue-----------------Semih------------------Chedjou-----------------Kolarov----------------------

-----------------------------------------------Inler----------------------Inan-----------------------------------------

-----------------Burak---------------------------------Snejder-------------------------------------------Arda-------

------------------------------------------------------Drogba-----------------------------------------------------------

:yenieek:

-----------------------------------------------------Muslera-----------------------------------------------------------

------------Eboue-----------------Semih------------------Chedjou-----------------Kolarov----------------------

-----------------------------------------------Inler----------------------Inan-----------------------------------------

-----------------Burak---------------------------------Snejder-------------------------------------------Arda-------

------------------------------------------------------Drogba-----------------------------------------------------------

Biraz daha yakın oynamalı takım. :yenieek:

fazlaa basmışssın dümeye. :lol: arda çizgiye yapışmış ışınlanacakmı sol tarafaa:lol:

Belki bu gelecek 2 sene icinde tarihimizin en guclu ve en iyi kadrosunu kurararak CL de buyuk isler basaracaktik ki seref yoksunlari onumuzu kestiler...

Bu kesinlikle bir oyundur..Ama unal aysal gibi akili bir is adamin da B plansiz oldugunu dusunmuyorum. Eni sonunda hedefine ulasacaktir.

bu sene belki bir vites geriye aliriz. Ama seneye cok ama cok daha guclu bir sekilde cikariz. Sampiyonluk bu saaten sonra sart oldu.

Avrupada da gidecegimiz yere kadar gitmemiz gerek. Bu duzen er yada gec degisecek

Arda ancak ben geri dönmek istiyorum derse döner Galatasaray'ın ona ihtiyacı olduğunu (şuanda olduğu gibi) hissetmesi gerekiyor. Olanları görüyor ve böyle düşünmüyorsa da çok kızmamak lazım adama.

Bu kararla avrupada gruptan çıkmak başarı olur.nani farfan da hayal oldu

m.helvacida iyidir.o olmasaydi polat musibetinden nasil kurtulacaktik. adama herkes brutus dedi ama helvaci ozaman dogru olanlari yapmistir.kardeside uefa ic islerini prosedurleri falan bilen iyi bir hukukcudur.yerinde bir karar

mhelvacı içimizde ki irlandalıdır. Benim gözümde bir hainden 1 grm fazlası yok. Helvacıların stada bile sokulmaması gerekiyor, başkan hata yapmaya başladı.

Bruma farfan marfan istemiyorum

Arda yuvana dönme zamani geldi takimin sana ihtiyaci var

Diyen birisi çiksa..

Fenerbahce´nin nefret ettigi 2 adamdan biridir Ilhan Helvaci :) Digeri de Lütfi Aribogan zaten. Iyi bir profesyoneldir. Hayirli olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt