Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bunlara dayak dayakk,vereceksin sopayi,gordugun yerde basacaksin dayagi,kem kümmü etti dayagin dozunu arttiracaksin,mirin kirinmi etti sopadan demir boruya gecis yapacaksin.bunlarin dili bu

yine adam olmazlar ki. ancak biz sinirimizi aliriz suc isleriz, günah isl...yok gpnah islemeyiz galiba :)

bir mesur söz vardi..

Esek adam olur bu fenerden adam olmaz. ne kadarda dogru cümleymis :b5:

Melo'yu alır transferi kapatırız demedi demeyin..

muslera

hamit chadjou semih carlinhos

melo

selçuk g.inler

sneijder

drogba
burak

yedekler:

1-
eray

2-g.zan

3-engin

4- h.balta

5-umut

6-emre

7-erman

8-yekta..

yedeklere bak... giripte oyunu değiştirecek adam yok gibi nerdeyse. allah belanı versin demirören....

Mal la bu antudakiler Gökhan ile Alper dışında dişe dokunur tek yerlisi yok 11 için..Bizim Burak'ı beğenmezler Salihi messi yaparlar Hamit'i beğenmezler Topal'ı xabi alanso yaparlar sneijdere kötü derler Drogba'ya yaşlı Chedjou ya Alves'ten kötü.Bu mallar ne içiyor öyle inanın aklım almıyor.Ulan hiçkimse olmasa da Terim var ey kuş beyinliler Terim.Bu arada holmeni baroniyi falan nerenize sokacaksınız bilmiyorum

Orayı ciddiye almayın yahu ne yazdıklarını kendileri de bilmiyor zaten.

:D ben saydırdım saydıracağım kadar da baktım olmuyor monitörle ilgileneyim biraz da lg ye saydırayım dedim :)

takım bazında düşünürsek. diğer konulara girmiyecem böyle oalcağı belliydi zaten..

sol taraf felç

orta saha defansif anlamda error veriyor (iyi biri alınmaz ise selçuk-senjder de çok zorlanır)

yedekler iyi hazırlanmaz ise snejder çıkıp erman girecek...

danny-amrabat dışında alternatif yok yabancı.. ben olsam culio bile tutardım tribünde...

kazım geri dönerr.. eziyet başlar yine..

orta sahasız-kanatsızz takım...

muslera

hamit chadjou semih carlinhos

melo

selçuk g.inler

sneijder

drogba
burak

yedekler:

1-
eray

2-g.zan

3-engin

4- h.balta

5-umut

6-emre

7-erman

8-yekta..

yabancılardan amrabat eboue ve dany kalsın

offf yedeklere bak oyunu forse edecek 1 tane bile adam yok..

Eboue yerine Hamit olmamis..

Onun yerine Yekta-Selcuk-Inler olsun.. Melo'yu veto edelim

bizimkiler bunu dedi veya yaptı diyelim.

açıkca söyleyim. bi halt yapmadan bunu yaparsalar (transfer anlamında) bi cacık olmaz seneye...

vallah bu sene bu is yetisirmi ... :SS: bilmiyorum vallahi. bu ayin en gec sonuna kadar genel kurul icin imzalar toplanir ve tarih icin karar aciklanir en gec agustosun ortasina kadar. bu karar aciklandigi zaman sen transferleri yaparsin incede :D

haluk ulusoy ile konusmak gerekir ama ne yapacak diye gelirse. birden demesin seneye AB olacak ancak ve saire diye :SS:

6+2+2 yapar bu sene icin belki ilk olarak. seneyede serbest birakir AB ye göre.

Beyler tüm karşı cıkılmalarına ragmen yapılması gereken tek sey Gökhan inler ve arda yı almaktır.Bu serefsızlere baska türlü anlamayacak.

Gelde şimdi oyuncu bul of ki ne of.

Amkspor @Amkspor 5 dk

SON DAKİKA! G.Saray Sportif A.Ş'de Ali Dürüst'ün yerine İlhan Helvacı getirildi.

Ali Dürüst daha yeni mi gidiyor?

İstinye'yi indirmenin vakti gelmiştir !

ya siteye nasıl resim yüklüyoruz bırısı yardım edebılırmı ?

abi yonetimin bu saatten sonra parayi basip arda ve inleri alip su tup oglu tupu ... etmesi lazim.

maddi gücümüz yerinde ,şampiyonlar ligi gelirlerini yine tek başımıza alacagız . yönetimin yerinde olsam arda ,gökhan inler ,melo ve nani ile anlasır su kararın acıklanmasının ardına verirdim kap bildirisini . yasak kalkarsa melo,nani,kalkmazsa arda ,inler deselerdi .şimdi toplu kuş ölümleri başlamıstı. belkide tarihimizin hiç bi zamanında maddi acıdan bu kadar güclü olmadık .şimdi transfere para harcamayacaz da ne zaman harcayacaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt