Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yedeklere

Frei

Umut gibi adamlar gerek en azından oyuna girince biseyler yapabilecek

aihm kararini da bekleriz artik 3 hafta daha transfer olma z

2 senedir Havai fişekler atılmaya başlandı artık Galatasarayda. Aysal+Terim sayesinde Cin artık şişeden çıkmıştır.

TFF, şimdilik büyük hacimli patlamaları devre arasına kadar erteletti gibi görünüyor. Sadece O kadar.. :yenieek:

Hali hazırda şu anda bile ligi süpürecek kadar olmasa da rahat şampiyon olacak kadromuz mevcut. 6 aylık şartlar gereği bir rötar var. CL de aşırı şanssız bir kur'a ya kurban gitmezsek kayıpsız devam ederiz.. :cool:

hem inler hem melo alacağımızı sananlar :o

Mehmet Helvacı'nın kardeşinin ne işi var yönetimde :mad:

Transfer Nöbeti

TFF´den.Klüpler Birliği´ne ret!

Antu.com Cep Forumları

yabancı kuralı değişmezse GS ne yapar?

Antu.com Cep Forumları

kücük takim fenerbahce iste..."büyükle darbe atmak istiyorlar"

Ulan yazmiyim yazmiyim diyorum sinirlerimi zıplattınız iki saattir.

Asıl şimdi hiçbirşey yapmamak ve bu mevcut sistemde inadına yine şampiyon olmak gerekir ve olacağızda.

Neye karalar bağlıyorsunuz anlamıyorum ki. Bu şerefsiz Fenerliler ne zaman böyle ayak oyunları yapsalar rezil oluyorlar, Allah vur Allah vur oluyor. Sırf bu pislikleri yüzünden battıkça batıyorlar.

Bi sözümde iki takımın yerlilerini karşılaştırıp Fener daha avantajlı diyenlere. Hiçde öyle değil. Bizim yerli rotasyonumuzda en az onlar kadar iyi belki de daha iyi. Aradaki fark onların yerlileri ile yabancıları arasında pek fazla seviye farkının olmamasında. Bizim yabancılar o kadar iyi ki Fenere ve bizim yerlilere göre haliyle bu yabancı sınırı en çok bizi etkileyecek gibi görünüyor. Yani aslında fark iki takımın yerlileri arasında değil yabancı arasında. Bizim yabancı sayımız ne kadar az olursa fark o kadar kapanacak onlara göre.

Sözün özü eğer onlar için önemli olan Türkiye liginde şampiyon olmaksa kimsenin şüphesi olmasın şampiyonda yine biziz yine biziz.

ya siteye nasıl resim yüklüyoruz bırısı yardım edebılırmı ?

Buradan yükleyebilirsin imgur: the simple image sharer

sonrada alttaki resimde kırmızı yuvarlaklı yere tıkla ve gelecek pencerede URL yerine resim linkini yapıştır."Retrieve remote file and reference locally" yazan yerin solundaki tiki de kaldırırsan olur.

joLLbJ3.png

Ynt: Transfer Nöbeti

Arkasina almis rte yi adam istedigi gibi at kosturuyor. Nato kafa nato mermer, ikiside ayni mantikta yuruyor... Topunuzun cani cehenneme bir an once cehennemin dibine gitmeniz dilegiyle gozlerinizden opuyorum...

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mehmet Helvacı'nın kardeşinin ne işi var yönetimde :mad:
m.helvacida iyidir.o olmasaydi polat musibetinden nasil kurtulacaktik. adama herkes brutus dedi ama helvaci ozaman dogru olanlari yapmistir.kardeside uefa ic islerini prosedurleri falan bilen iyi bir hukukcudur.yerinde bir karar

g.inleri al. sonra bekle. koz bize geçsinn...

------muslera------

-eboue---chedjou--semih--riera---

----hamit----g.inler---selçuk---

------------snejder---

-----------drogba--burak----

kayıp bişey yok bence. yerimizde sayarız yine... (riera iyi olursa tabi) iyi snejder-drogba-g.inler-chedjou-hamit ile level atlarız hazırlanırlar ise..

benim kadrom bu. para filan düşünmüyorum.

------------muslera-----

--eboue----chedjou---semih----carlinhos----

----------g.inler---selçuk--------

-------snejder-------arda-------

---------------drogba-------

------------burak---------

yedekler

eray

sabri,hamit

g.zan-h.balta

yekta-engin-ceyhun

emre-erman-kerim frei

umut..

amrabat-danny-culio tribüne bence. genç birde yabancı alınır kadroda dursun diye.. oldu bitti işte... riera-elmander güle güle...

Sandikta görüşürüz demirören 'in her icraati rte'ye sandikta ..rta parmak olarak geri dönecek !

m.helvacida iyidir.o olmasaydi polat musibetinden nasil kurtulacaktik. adama herkes brutus dedi ama helvaci ozaman dogru olanlari yapmistir.kardeside uefa ic islerini prosedurleri falan bilen iyi bir hukukcudur.yerinde bir karar

Yok be abi bunlar hocanın başını yer diye korkuyorum.

Abisi falan çakal adamlar şimdi abisi bunun üzerinden başkanı yönlendirmeye çalışırsa işimiz zor zaten tek bir vücut olamıyorlar iyice dağılırız.

Ey forum yönetimi şimdi şu gergin ortamda alın şu Albayrak'ı burdan küfür edecem sonunda buna ya

AIHM olayını klupler birliği açısından şimdilik askıya almış olabilirler.

Anadolu klüpleri istemiyor AB statüsünü ve 6+2+2 için bize destek verdiler çünkü biz başvurursak bu sistem değişir.

Bu nedenle cavcav olsun diğerleri bizim yanımızda. Bizde şimdilik bu karardan vazgeçtik. Eğer bu federasyon düşmez ise bence bunu devreye sokabiliriz o zaman türk futbolunda herkes bizden nefret eder.

Tüm klüpleri karşımıza almış oluruz. oda kötü. 2 ucu boklu değnek misali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt