Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Cevap: Transfer Nöbeti
onur kardeş. bu rotasyon işini yapmak içinde iyi bir hazırlık dönemi geçirmek gerekir.
soru şu..
drogba-snejder için alternatif isimler üretebiliriz. eboue-chedjou için..
ama dediğin gibi dediğimiz gibi. orta saha-sol bek için rotasyonun olasda direk oyuncun yok. bu bölgelerde çok önemli..
evet akhisar maçında umut-hamit işini yapar ama bu bölgenin köprüsü orta saha mutlaka iyi olmalı..
yukardaki yazdıklarımı geçtim. rotasyon istikrar istiyorsak temmuzun 3.haftasına transfer bitmeli.. iyi bir hazırlık dönemi için bu şart...
Oraya fazla takilma. Sakatlanmasin, oynasin tabiki. Ama illa 6 yabanciya göre planlama yapmaya gerek yok.
Orta saha ve sol bek yabanci olabilir diyorum sadece. Ligde tek kisilik rpotasyonu hallederiz herhalde yani.
Ara ara dinlenir bazilari iste, fena mi olur? Bi akhisar macinda Sabri´nin veya Hamit´in sag bek oynamasi cökertmez bizi herhalde.
Drogba 35 yasinda, bazen dinlenir, Burak Reis yardirir rahat rahat. Hallederiz bu sorunu yani. Onu demek istiyorum.
onur kardeş. bu rotasyon işini yapmak içinde iyi bir hazırlık dönemi geçirmek gerekir.
soru şu..
drogba-snejder için alternatif isimler üretebiliriz. eboue-chedjou için..
ama dediğin gibi dediğimiz gibi. orta saha-sol bek için rotasyonun olasda direk oyuncun yok. bu bölgelerde çok önemli..
evet akhisar maçında umut-hamit işini yapar ama bu bölgenin köprüsü orta saha mutlaka iyi olmalı..
yukardaki yazdıklarımı geçtim. rotasyon istikrar istiyorsak temmuzun 3.haftasına transfer bitmeli.. iyi bir hazırlık dönemi için bu şart...