Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

güzelmis, isaretli fln... :D

bende bir tane yapim

hay arrow yapamyiorum...PRO olmak lazimis

temiz 10 puan fark ve şampiyonluk, maceraya gerek yok

abE5hNiai2.jpg
[/URL][/GG] Draw your tactical diagram with this11.com[/IMG]

Melo'yu alırsak;

Muslera, Eboue, Chedjou, Melo, Sneijder ve Drogba'yla birlikte ilk 11'de 6 yabancı oluyor. Bu da demek oluyor ki sol bekte Hakan Balta'yı oynatacağız. Hakan Balta ile sol bek oynamaktansa sol bek'e bir yabancı alıp ortaya Gökhan İnler'i almak kesinlikle en mantıklı çözüm. Yabancı sınırı yüzünden kanatsız oynayacağımızıda düşünürsek kaliteli bir sol bek şart oğlu şart. Gökhan'ı izlemediğini var sayarak onun hakkında yaptığın yorumları ciddiye dahi almıyorum. Ayrıca Melo geldiği ilk sene sezon sonunda mı alıştı takıma. Profesyonel oyuncular bunlar geçiniz alışma dönemiymiş, uyum süreciymiş.

Gökhan'ı izlemedim mi? :D

Burda Hamit transfer olmadan önce neredeyse messi ilan edildi gelince gördük ama ne olduğunu?

Hamit'ten daha profesyonel olmadığı kesin ki Hamit'in alışma süreci halan sürüyor.

Şimdi bir kere hem İnler'i alıp hem bek alamazsın.Şu kadar yıldır takımı takip ediyorum bu kadar bonservisi kimseye vermedi.

İkisini almak demek nerden baksan en iyi ihtimal 16 milyon euro tutar.

Bu durumda Chedjou transferinide sayarsak ciddi bir transfer fiyatı ortaya çıkar sırf bonservisler için...Daha maaşlara girmedim bile.

Solbekte zaten 10 yıldır adam yok yeni bir durum değil.Dünyanın sayılı teknik adamları arasında olan bir adamı biz solbek oynattık o adamla CL finallerine çıktık.

Hoca hertürlü oraya adam bulur.En kötü Balta oynar.

yapacağımız 3 tane transfer var. arda+inler+frei. bunların toplam maliyeti max. 30m euro bu sene hatta gelecek senede dahil buna çünkü fb iki yıl men cezası alacak, kendimizi ne kadar yırtsakda siyasilerin baskısıyla 6 yabancıdan fazlasına izin vermezler. hatta bu senede şampiyon olursak 5 olma olasılığı %1000 dir. bu oyunu bozacak transferler yukarda bahsettiğim 3 isimdir. bunları yaptığın anda elleri ayaklarına dolaşacak eminim bundan. ama yapacak bişey de kalmayacak tabi.

Orta saha da sol bek de yabanci olsun, ligde rotasyonla hallederiz o sorunu. Abartmamak lazim.

Sezonda kadrolar, isimler o kadar cok degisiyor ki. Simdi Inler olmazsa olmaz gibi bir durum yok ortada.

Olursa olur, olmazsa da sorun yok. Iyi bir yabanci alirsin, sol beke de yabanci alirsin, ligde duruma göre kadronu yaparsin.

Sakatligi var, cezasi var, formsuzlugu var, var da var. Sonra oynatacak yabanci bile arayabilirsin :) Sorun etmeyin öyle.

Bursaspordan ozan ipeki alsak nasıl our hakan baltadan daha iyi olmazmı

en basit, sistemi cok degisdirmeden 4312

Muslera

Eboue Semih Chedjou Riera

Hamit Melo Selcuk

Sneijder

Drogba Burak​

*Eboue=Sabri, veya Riera=Hakan olur bu durumda.

Terimin kafasinda kanatli sistem var...cogumuz'da kanatli sistem istiyoruz..,

ama ayni zamanda kisaltlamadan dolayi Burak mecbur oynamasi lazimdir.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Riera

Hamit Selcuk

Burak Sneijder Erman

Drogba

Melo=Hamit olursa, Sabri veya Hakan birtanesi Bek oynar.

Lig Radyo dinleyin Mehmet Demirkol iyi konuşuyor.

Gökhan'ı izlemedim mi? :D

Burda Hamit transfer olmadan önce neredeyse messi ilan edildi gelince gördük ama ne olduğunu?

Hamit'ten daha profesyonel olmadığı kesin ki Hamit'in alışma süreci halan sürüyor.

Şimdi bir kere hem İnler'i alıp hem bek alamazsın.Şu kadar yıldır takımı takip ediyorum bu kadar bonservisi kimseye vermedi.

İkisini almak demek nerden baksan en iyi ihtimal 16 milyon euro tutar.

Bu durumda Chedjou transferinide sayarsak ciddi bir transfer fiyatı ortaya çıkar sırf bonservisler için...Daha maaşlara girmedim bile.

Solbekte zaten 10 yıldır adam yok yeni bir durum değil.Dünyanın sayılı teknik adamları arasında olan bir adamı biz solbek oynattık o adamla CL finallerine çıktık.

Hoca hertürlü oraya adam bulur.En kötü Balta oynar.

Hamit'le Gökhan'ı nasıl bir tutabiliyosun ya :) Adam'ın bize gelmeden önce son 4 yıldır oynadığı toplam maç sayısı Gökhan bir sene de oynuyor. Ayrıca son iki yıldaki durumumuzla son 10 yıldaki durumu hiç mi hiç kıyaslayamazsın :) Bir oyuncuya da maç oynatmadan hele devşirme bir oyuncuya maç oynatmadan hazır tutamazsın. O yüzden ligde hakan oynasın Cl'de Riera oynasın olayı mümkün değil. Ben Gökhan şart diyorum. şuan başka çare gözükmüyor. siz de ki bu "Melo" fanlığını da bi türlü anlayamıycam. çok enteresan.

Asaletin Yeter@uA1905od25sBu arada Brezilyadan haber var Wellingtonun kulübü Sao Paulo ile anlaşılmış iş oyuncu ile anlaşmaya kalmış bana gelen haber bu yönde

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 55s

Bu arada Brezilyadan haber var Wellingtonun kulübü Sao Paulo ile anlaşılmış iş oyuncu ile anlaşmaya kalmış bana gelen haber bu yönde

Hamit'le Gökhan'ı nasıl bir tutabiliyosun ya :) Adam'ın bize gelmeden önce son 4 yıldır oynadığı toplam maç sayısı Gökhan bir sene de oynuyor. Ayrıca son iki yıldaki durumumuzla son 10 yıldaki durumu hiç mi hiç kıyaslayamazsın :) Bir oyuncuya da maç oynatmadan hele devşirme bir oyuncuya maç oynatmadan hazır tutamazsın. O yüzden ligde hakan oynasın Cl'de Riera oynasın olayı mümkün değil. Ben Gökhan şart diyorum. şuan başka çare gözükmüyor. siz de ki bu "Melo" fanlığını da bi türlü anlayamıycam. çok enteresan.

Ben Hamit'le onu bir tutmuyorum ama İnler gelirse bana göre fiyat-performans bakımından Melo'nun altında kalacak.Bundan adım gibi eminim.

Burda bir fanlık durumu yok.Siz nasıl yıllardır G.İnler gibi bana göre düz fazla özelliği olmayan sadece görevini yapıp ekstra sorumluluk üstlenmeyen bir adamı forumda efsane yapıp fanlığını yapıyorsanız bende Melo'nun fanlığını yaparım.

Arada çok rahat gözüken bir kalite farkı var.Neyse fikirlere karşı saygım sonsuz ama kıytırık bir bek için Melo ile aynı yaşta olan bir adama milyonları dökmek çok saçma.

Muslera

Eboue Chedjou Semih Hakan

Burak Hamit Selcuk Amrabat

Sneijder

Drogba

:o

Foruma bilgisayardan giris yapilmiyor .ilgilenebilexek olqn var mi acaba .telden yaziyorjm .giris yap linkine tıklayınca foruma yönlendiriyor

Al işte salak saçma bir brazilyalı daha geliyor :SS:

Siz burda hala İnler hayali kurun.

Adamlar Melo'yu bile alamıyor.:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt