Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Asaletin_yeter'e güven var mi beyler?

-------------------------------------- Muslera --------------------------------------

Eboue ----------------- Semih ------------------- Chedjou ------------------- ???

--------------------------------------- ??? ------------------------------------------

------------------- ??? ------------ Sneijder ---------- Selçuk --------------------

-------------------------- Burak -------------- Drogba ----------------------------

Çok parlak bir lig beklemiyor bizi maalesef...

Valla kim ne derse desin, ben bu cocugu cok begendim. Tam olarak görevini kavrayabilirse, müthis katki yapar.

Biraz Seedorf´a benzetiyorum ben Wellington´u. Gücü, kosusu vs. Tabi Seedorf´un defansifi bu.

Bu da Wellington´un farkli bir videosu.

[video=youtube;r_4mJ4PZ__M]https://www.youtube.com/watch?v=r_4mJ4PZ__M[/video]

Transfer Nöbeti

Yerli kadrolarinacok guveniyorlar ama ben gorucem onlari sezonun 2. yarisinda.

Gg bu sezon patlayacak artik, zoraki oynuyor,

Emre zaten 5 macin 2'si sakat olacak,

Alperin bal yapmayan ari oldugunu sezonun son maclarinda anlayacaklar,

Volkan zaten pert, yumurtlamaya devam edecek,

Salih de buyuk maclarin oyuncusu degil ama kucuk maclarda yararli olacaktir,

Mert, bekir, hak, caner, topal, topuz, serdar, selcuk, egemen kalan oyunculari.

Bunlardan da kacini oynatirsiniz?

Bu Moyes Nani Galatasaray'ın teklifine sıcak bakıyor kabul edecek falan demiş.

Bu karardan sonra artık alamayız.Allah belanı versin demirören :mad:

050720131738579548012_3.jpg

Muslera

Eboue - Chedjou - Semih - Kolarov

Hamit - Selçuk - İnler

Sneijder

Burak - Drogba

kur bu kadroyu bağırttır tüpçüyü BAŞKANNN

Göreve hazirim :ayatollah: -> ENGIN BAYTAR

38148-gs-li-engin-baytar-imza-gunune-katildi.jpg

[video=youtube;I1IyWEmThmc]https://www.youtube.com/watch?v=I1IyWEmThmc[/video]

Engin rahatlikla kanatlarda veya orta saha'da görev alabilir.

bence

---Engin--Selcuk---Sneijder---

güzel ortasaha olur.

ENgin hem ofans'da iyi hem iyi pres yapiyor

-------------------------------------- Muslera --------------------------------------

Eboue ----------------- Semih ------------------- Chedjou ------------------- ???

--------------------------------------- ??? ------------------------------------------

------------------- ??? ------------ Sneijder ---------- Selçuk --------------------

-------------------------- Burak -------------- Drogba ----------------------------

tam aksine bence bu sene biz çok daha iyi olacağız gibi geliyor bana

Beşiktaş, MP Antalyaspor'dan Ömer Şişmanoğlu'nu 1 milyon 650 bin Euro bonservis bedeli ile transfer ettiğini borsaya bildirdi.

Asaletin Yeter@uA1905od25sBu arada Brezilyadan haber var Wellingtonun kulübü Sao Paulo ile anlaşılmış iş oyuncu ile anlaşmaya kalmış bana gelen haber bu yönde

Gerçekleşirse culio out olur tahminim..

Ama culio şimdi giderse karşılıklı fesih. Gitmezse transferin son saatlerinde şut. Anlaşmaya yanaşmamasına tepkimiz olarak başka kimseyle anlaşıp imza atamasın... :lol:

Elmander kalır... umutun yerine forvet alternatifi olarak.:yenieek:

Aga biride demiyor ki;biz neden yerli topcu almıyoruz?Besiktas bile yerlileri sildi süpürdü,biz niye bekledik bu kadar,hala niye bekliyoruuz ???

Katılıyorum işler güzel gitmiyor ama kırmızılı yerde Engin,Hamit,Erman ve Emre gibi oynayabilecek oyuncularımız var.

bjk çöpleri dolduruyor sonra birde bunları göndermesi var pufff :cool:

Daha önce başımıza geldi de iyi biliyorum.

Gerçekleşirse culio out olur tahminim..

Ama culio şimdi giderse karşılıklı fesih. Gitmezse transferin son saatlerinde şut. Anlaşmaya yanaşmamasına tepkimiz olarak başka kimseyle anlaşıp imza atamasın... :lol:

Elmander kalır... umutun yerine forvet alternatifi olarak.:yenieek:

nasıl olacak o. diyelim allah göstermesin, drogba yada buraktan biri sakatlandı kim girecek yedek olarak yerine. elmanderi yedek olarak kadroya alma şansın yok çünkü. o yüzden umut şart oğlu şart oldu artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt