Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Serdar Tasci, Umut Bulut, Necati Ates, Sinan Bolat, Jem Karacan.. Bukadar.

Dany-Serdar takas

Umut 3 milyon

Neco ??

sinan 0

jem 1-2

5-6 milyona kurulacak yedek kulübesi

tunay torun

mehmet ekici

sercan sararer

bunlarda dusunulebilir

1067Mahmut_Tuncer_Yav_He_He.gif

fener durumu esitledi...Alperi yabana atmayın milli takımda kendi takımında isterse neler yapabilecegini gorduk...

kadlec holmen kucumsenecek transfer olsa fener almaz

webo yu mousa sow u marke edemedik dir kuyt cristian dan bahsetmiom bile bize gol atanlardan

guvendiginiz selcuk drogba sniejder mi...melo da yok artik....

onunuzu gorun basiretsiz olmayin...

Dua edin Mustafa Denizli gelmedi

zaten gelemezdide...Onuda yazmistim ama o mesajima ulasamiorum forumda 4 sayfa eski mesajdan eskisine ulasılamıor.......Herkes denizli fenerde derken ben denizli terimin karsisina cikamaz demistim........yoneticilerden isteyin o mesajimi okutun size.....denizli gelemedi terim varken gelemezde zaten...........

su mesajımıda iyi okuyun tarihide belli alinti yapamadim ama eski mesajlarimdan okuyun

Talimat hukumetten sinirsiz yabanci kesinlikle beklemeyin..

Sunuda bilmenizi istiyorum daha oncede demistim hatırlatıyım :

Meclise sunulmak uzere olan bi genelge var...Klupler yıllık gelirlerinin 4/1 i kadar transfer yapabilecek kabul edilirse meclisteki buyuk bi ihtimalle kabul edilir...

Bilin artik birileri turk futbolunun onunu kesmek icin ugrasiyor lobi faaliyetlerinde bulunuyorlar..

Dusunun bakalım yıllık gelirinin 4/1 i kadar transfer Anadolu takımlarını ne duruma sokar..Ligi 40 yıl geriye gotururmu goturmezmi..

biraz profosyonel dusunun duygusal deil......

24.06.13 01:34 tarihinde yazmısım..............

simdi hukumetin ilk dedigi oldu..sira klup gelirlerinde.........siz ister bana inanın ister inanmayın..devlet federasyon bir oldu turk futbolunu geriye goturmek istiyorlar...........

isin icinde

AKP mi FUTBOLMU

kim daha cok konusulacak mevzusu var....

ne oldu madridi yendik schalkeyi eledik turkiye cimbomu konustu

boyle devam ederse siyasileri kim konusacak onu hic dusundunuzmu..!!!!!!!!!!!!!!!

UYANIN

birileri futbolu geriletmeye calısıyor

elmizde olanlar

dany

drogba

sneijder

eboué

chedjou

muslera

melo(?)

amrabat

elmander

yani ilk olarak elmander , amrabat , dany gibi oyunculari satmamiz gerekiyor . melo ile çok israr etmemek lazim maalesef yerini yerli oyuncu ile doldurmamiz lazim . ve maalesef muslera'yi satmamiz gerekiyor .

o kadar scout ekibi kurdular

ne yapıyorlar bunlar 2 senedir?

1 tane 22 yaş altı adam almadık 2 senedir sözde scout ekibimiz var.

o adamlarıda mı ben bulayım kanka

Yerli bulamazsın kanka. Şuan ki ortamda çok çok zor. hatta imkansız. Yabancı bulunabilir ama iyi olanlar çoktan takibe alınmıştır. Sonunda Scout işine atılacaz seninle.

Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Riera

Hamit-Sneijder-Selçuk

Burak-Drogba-Erman

Tarzı bir kadromuz olucak sanırım bu sene durum bunu gösteriyor, ayrıca daha büyük tehlike onu yaparız bunu yaparız diyenlerin bişey yapamaması durumunda seneye 5+0+3 gibi salak bir model gelince şl'den en fazla grup 3. sü olmayı kovalarız.

Bu arada Burak kanatta oynayamaz cümlesini temel alarak başka insanları aşşağılamaya çalışan kişiler görüyorum forumda, Burak ilk patlama yaptığı yılda kanatta oynadı Trabzonspor'da. O yılı 24 gol 4 asist ile tamamladı ki Burak Yılmaz şuan 2 sene öncesine göre çok daha iyi bir futbolcu.

Hayır Burak şunu yapamaz yazmaktan bıkmadı insanlar, adam yapamaz dediğiniz herşeyi tek tek yaptı hiç mi utanma yok, hadi utanmıyorsunuz bari yaşayarak öğrenin.

Büyük takımda gol atamaz, kafa golü atamaz, ligde atıyor ŞL'de atamaz, güzel gol atamaz, uzaktan atamaz, çalım atamaz bitti şimdi de kanat oynayamaz başladı. Burak 4-4-2 kanadı oynayamaz doğru, 4-3-3 sisteminde iste ortada olduğundan çok daha başarılı olur kenarlarda.

Selamun aleykum renktaşlar bi kaç haftadır hiç takip edemiyorum transfer haberlerini falan. Bi gelişme falan var mı acaba ? Giden gelen hiç farketmez iyice geride kaldım

Re: Transfer Nöbeti

Amrabat, Elmander,Culio, Riera hemen yollanmalı.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

fener durumu esitledi...Alperi yabana atmayın milli takımda kendi takımında isterse neler yapabilecegini gorduk...

kadlec holmen kucumsenecek transfer olsa fener almaz

webo yu mousa sow u marke edemedik dir kuyt cristian dan bahsetmiom bile bize gol atanlardan

guvendiginiz selcuk drogba sniejder mi...melo da yok artik....

onunuzu gorun basiretsiz olmayin...

Dua edin Mustafa Denizli gelmedi

zaten gelemezdide...Onuda yazmistim ama o mesajima ulasamiorum forumda 4 sayfa eski mesajdan eskisine ulasılamıor.......Herkes denizli fenerde derken ben denizli terimin karsisina cikamaz demistim........yoneticilerden isteyin o mesajimi okutun size.....denizli gelemedi terim varken gelemezde zaten...........

su mesajımıda iyi okuyun tarihide belli alinti yapamadim ama eski mesajlarimdan okuyun

Talimat hukumetten sinirsiz yabanci kesinlikle beklemeyin..

Sunuda bilmenizi istiyorum daha oncede demistim hatırlatıyım :

Meclise sunulmak uzere olan bi genelge var...Klupler yıllık gelirlerinin 4/1 i kadar transfer yapabilecek kabul edilirse meclisteki buyuk bi ihtimalle kabul edilir...

Bilin artik birileri turk futbolunun onunu kesmek icin ugrasiyor lobi faaliyetlerinde bulunuyorlar..

Dusunun bakalım yıllık gelirinin 4/1 i kadar transfer Anadolu takımlarını ne duruma sokar..Ligi 40 yıl geriye gotururmu goturmezmi..

biraz profosyonel dusunun duygusal deil......

24.06.13 01:34 tarihinde yazmısım..............

simdi hukumetin ilk dedigi oldu..sira klup gelirlerinde.........siz ister bana inanın ister inanmayın..devlet federasyon bir oldu turk futbolunu geriye goturmek istiyorlar...........

isin icinde

AKP mi FUTBOLMU

kim daha cok konusulacak mevzusu var....

ne oldu madridi yendik schalkeyi eledik turkiye cimbomu konustu

boyle devam ederse siyasileri kim konusacak onu hic dusundunuzmu..!!!!!!!!!!!!!!!

UYANIN

birileri futbolu geriletmeye calısıyor

Hesap vermeyecekmisin?

hic birseyden haberiniz yok..yerinizde olmayi istemem

Yerli bulamazsın kanka. Şuan ki ortamda çok çok zor. hatta imkansız. Yabancı bulunabilir ama iyi olanlar çoktan takibe alınmıştır. Sonunda Scout işine atılacaz seninle.

Türk bulunur bulunmasınada şu vakitten sonra araştırma yaparlarsa M.Sarp ı alır gelirler

Fatih Hoca varken hayatta yapmam o işi.

R.Carlos,Marcelo,Evra bulur götürürüz o yinede tutturur Carlinhos diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt