Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
Cevap: Transfer Nöbeti
.
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanka bende tekrar üniversiteye gitmeyi düşünüyorum da bu şansla benim altımda olan puanlar 2 katına çıkar.
yurt dışına mülteci olarak gidelim derim.
Kibris'a bile raziyim .. Bizi resmen engeliyorlar ..FB/BJK bu ceza surelerini atlatip bizimle ayni guce gelene kadar boyle sacma sapan kararlar gelecektir
Daha fazla komik duruma düsme birsey biliyormus gibi yoksa mesajlarini tek tek koyulur buraya ve rezil olan sen olursun. Apacik transfer dedin.
Conclusion: Bir halt bildigin yok Alpay.
Kibris'a bile raziyim .. Bizi resmen engeliyorlar ..FB/BJK bu ceza surelerini atlatip bizimle ayni guce gelene kadar boyle sacma sapan kararlar gelecektir
Senin ben tipine antuluyum :yenieek:
Sığıntı gibi. Yakışmaz olm bize. Kaçak yollardan gidelim biz. iki tane de avrat bulursak tamamdır.
kaçmak ne zamandan beri Galatasaray geleneğidir?
gadr'ul manifesto
muslera
eboue -------- semih -------- chedjou --------- kolarow
hammid ----------- inan ----------- colak
sneijper
drogba ----- yilmaz
kanka hangi ülkeler var aklında?

höst lan klavye delikanlisi
hatta san marino veya tahiti ligine bile razıyım:
![]()
Emir Reis Çotanak nedir orada :SS:
Ya napalim oyle nazik narin Flash aciklamalar yapiyoruz .. dusmanin bile kis kis guluyor bu ne saygili bir aciklama diye ..

ne yabalim heyiz yabancilari koymusuz isth gerisini de dolduruyuk bi sekilde. ermagn oyanayacagina altyabimizdan colak oynasin innid?