Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kendi yerlilerimizi kotulemekte ustumuze yok .turkiye ligknden hangi yerli bizim ilk onbirde oynayabilir ?? Belki gokhan gonul eboueden iyi oldugundan degil turk kontenjanindan o da ...turkiyedeki yabancilardanda sadece sow bizim kadrooya girer birqz zorlarsak belki fernandes ..

hamsiler hatta kargalar bile transfer yapıyor aga ...

Cok abartiyorsunuz bence. Emin olun ki, Aysal ve Terim Türkiye´yi zerre kadar düsünmüyordur. Onlarin derdi Avrupa. Bayern, Real filan.

Aysal o seviyeye yaklasmak icin transferler yapmak istiyordu. Onun icin Nani, Farfan gibi kanat oyuncularindan bahsediliyordu. Simdi onlar yatti.

Ama Türkiye icin en ufak cekince yok icimde. Bana 6 yabancili bir Fenerbahce kadrosu, ve 7 Türk yedek futbolcu sayabilirmisiniz?

Fenerbahce´de kim sonradan oyuna girip oyunu degistirecekmis? Selcuk Sahin mi? Yoksa Topal mi? Aaa Caner Reis´i unutmusum pardon :)

Oh be en sonunda benim gibi düşünen biri.

Biz bu kadro ile ligde çok rahat şampiyon oluruz.

Geçen sene ilk yarı kaybettiğimiz saçma sapan puanlar vardı şimdi formda bir Wes ile Drogba yeterde artar bile.

Geçen senede ilk 11 de 6 yabancı vardı şimdi de. Bir Riera olmaz sol bek hakan olur.Eboue yerine sabri olur hamit olur, melo yerine gelir elbet biri. o bölge öncelikli.

Chedjou ile defansı sağlama aldığımızı düşünüyorum ben. ve hiçç endişem yok. tek çekincem ŞL de onda da bizim kura şansımız olacağını düşünüyorum. Yolumuzu kesmeye çalıştıkça içimiz temiz. İyi kura çekiyoz.

248846_229593110386346_4229293_n.jpg

en azından yerli gıtlığından aydına imza vattırsınlar

Adamlar bize Chedjou'u satti kendileri Kjaeri aldi.. Avrupali bu isi biliyor

Oh be en sonunda benim gibi düşünen biri.

Biz bu kadro ile ligde çok rahat şampiyon oluruz.

Geçen sene ilk yarı kaybettiğimiz saçma sapan puanlar vardı şimdi formda bir Wes ile Drogba yeterde artar bile.

Geçen senede ilk 11 de 6 yabancı vardı şimdi de. Bir Riera olmaz sol bek hakan olur.Eboue yerine sabri olur hamit olur, melo yerine gelir elbet biri. o bölge öncelikli.

Chedjou ile defansı sağlama aldığımızı düşünüyorum ben. ve hiçç endişem yok. tek çekincem ŞL de onda da bizim kura şansımız olacağını düşünüyorum. Yolumuzu kesmeye çalıştıkça içimiz temiz. İyi kura çekiyoz.

Ya bu salaklar stratejik hamle yaptiklarini düsünüyorlar da, biz zaten yedeklerde genelde Türk oyunculari kullaniyorduk.

Umut giriyordu, Emre giriyordu, Sabri giriyordu, Gökhan Zan giriyordu. Tek istisna Amrabat´ti. Simdi Kazim, Erman da var.

Ya Fenerbahce kimi kullaniyordu? Bizi tasiyan futbolcular Türkler zaten. Selcuk, Burak, Semih vs.

Fenerbahce´yi kimler tasiyor? Yabancilar. Sow, Kuyt, Baroni, Meireles vs. Alper´i aldilar da bir halt mi oldular simdi?

Bu sene daha rahat sampiyon olacagimizi herkes cok yakinda anlayacak. 6 yabanci Fenerbahce´yi kurtarmaz.

bence umut ve mevlüt aynı anda alınıp elmander gönderilmeli

şikebahce de sow kuyt baroni olmasın bihalt edemezler

atalım artık bu ölü toprağı üzerimizden

transfer yapalım jem kadir bunlarada razıyım

gençler bir ricam var bugun gstv idman video su .

Her transfer dönemi sıkıntılı geçmek zorundamı :sad007:

Valla bunaldık resmen.Gelecek haftada bu şekilde durgun geçerse tırlatırız. :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt