Tahir Dede
Parçalı Üye
- 8 Temmuz 2009
- 4.518
- 0
- 1.306
Cevap: Transfer Nöbeti
hakkaten askerdekiş nöbetler bile daha rahat geçiyordu
hakkaten askerdekiş nöbetler bile daha rahat geçiyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hocam hazırlık maçlarında Eboue yerine A2 den hüseyini oynatsa nolur?Çok sırıtırmı dersiniz.
Moruk nasıl olucak o .. Var mı bir bildiğin !??!?!?
ne dediğini anlıyor musun acaba
:f berk yıldızla birlikte kampa alınırsa ümitlenebilirsiniz hüseyin için,keza çok iyidir:yenieek: bi de birhan var..başka da oyuncu yok altyapıda anam babam
..2000 doğumlu veletlere de daha çok var..onlar müthişlermiş fatih hocanın dediğine göre.
sinan bolat zamanında s.liege i tek başına şampiyon yaptı play-offlarda
kontrat uzatmadığı için kadrodışı bırakılıp serbest kaldı
yaşı 24 en az 10 senesi var önünde
uyuma eyyyyyyyyyyyy gs yönetim
Bruma ile alakalı başka haber varmı? Sağlam kaynaklı filan.Bruma ile ilgili bi kaç haber okudum,çok iyi diyorlardı.İzleme şansımız da olmadı daha.
Sana sorum şu eray'ın sinan bolat'tan eksiği nedir.maç eksiği ve musleranın arkasında olmasının dışında?
Yani menajerinin ya da avukatı mı bilemiyorum artık 7 milyon euro teklif var deniyordu. Bu kadarını biliyorum bende.
Sana sorum şu eray'ın sinan bolat'tan eksiği nedir.maç eksiği ve musleranın arkasında olmasının dışında?
Lanet olsun yönetim Melo yerine Jawai'yi almış![]()
Lanet olsun yönetim Melo yerine Jawai'yi almış![]()
sinan bolat zamanında s.liege i tek başına şampiyon yaptı play-offlarda
kontrat uzatmadığı için kadrodışı bırakılıp serbest kaldı
yaşı 24 en az 10 senesi var önünde
uyuma eyyyyyyyyyyyy gs yönetimi
Eray'da profesyonel olacak yetenek yok. Cok net görülüyor. Kendi oyuncumuz olmasa cok daha agir konusurm ama en iyisi gitsin amatör liginde oynasin.