Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hakkaten askerdekiş nöbetler bile daha rahat geçiyordu

Fatih hocam hazırlık maçlarında Eboue yerine A2 den hüseyini oynatsa nolur?Çok sırıtırmı dersiniz.

:f berk yıldızla birlikte kampa alınırsa ümitlenebilirsiniz hüseyin için,keza çok iyidir:yenieek: bi de birhan var..başka da oyuncu yok altyapıda anam babam

..2000 doğumlu veletlere de daha çok var..onlar müthişlermiş fatih hocanın dediğine göre.

Moruk nasıl olucak o .. Var mı bir bildiğin !??!?!?

Aykut'um ben kolay kolay iddia etmem.Bariz mantıksız bir karar.Mantıksızlığı geçtim asalakça bir karar. Bu kadar asalakça bir karar yürürlüğe girer mi sence? İddia ediyorum hem tüp kafa gidecek hemde bu karar değişecek.

sinan bolat zamanında s.liege i tek başına şampiyon yaptı play-offlarda

kontrat uzatmadığı için kadrodışı bırakılıp serbest kaldı

yaşı 24 en az 10 senesi var önünde

uyuma eyyyyyyyyyyyy gs yönetimi

Birde söyle birsey var; TFF'nin baska bir karar almayacagi belliydi aslinda, sadece biz göremedik. Hatirlarsaniz Aziz bi ara TFF binasina gitmisti. Ondan sonra kulislerde 'Demirören 6+2+2 ve AB'yi kabul edecek' konusuldu.

Bir cok haberci AB geliyor dedi.

Ama sisteme karsi olan tek bir kulüp olan Fenerbahce o Aziz'in ziyaretinden sonra hic bir ama hic bir aciklama yapmadi bu konuda. (Ondan öncesi yaptilar, ama sonradan Demirören kabul edecek geri adim atacak denilirken yapmadilar).

Demek ki Demirören Aziz'e sözünü vermis bir sekilde.. Serefsizler.

:f berk yıldızla birlikte kampa alınırsa ümitlenebilirsiniz hüseyin için,keza çok iyidir:yenieek: bi de birhan var..başka da oyuncu yok altyapıda anam babam

..2000 doğumlu veletlere de daha çok var..onlar müthişlermiş fatih hocanın dediğine göre.

Hüseyini ben bizim eskilerden 2numara ismaile benzetiyorum.kanımca 2-3 maç oynasa kendisine gelir vallahi.Sonrasında da 10 sene sağ bek aramayız.

Lanet olsun yönetim Melo yerine Jawai'yi almış :mad:

bundan sonra küfür etmeyeceğim edeceğim yerde sen tam bir yıldırım demirörensin diyeceğim sanırım en ağır laf bu olur

sinan bolat zamanında s.liege i tek başına şampiyon yaptı play-offlarda

kontrat uzatmadığı için kadrodışı bırakılıp serbest kaldı

yaşı 24 en az 10 senesi var önünde

uyuma eyyyyyyyyyyyy gs yönetim

Sana sorum şu eray'ın sinan bolat'tan eksiği nedir.maç eksiği ve musleranın arkasında olmasının dışında?

Bruma ile alakalı başka haber varmı? Sağlam kaynaklı filan.Bruma ile ilgili bi kaç haber okudum,çok iyi diyorlardı.İzleme şansımız da olmadı daha.

Yani menajerinin ya da avukatı mı bilemiyorum artık 7 milyon euro teklif var deniyordu. Bu kadarını biliyorum bende.

bolatı alın musleranın yedegi olarak beklesin işte düşük maliyete iyi yedek ne eraydan nede aykuttan bir cacık olmaz

Eray'da profesyonel olacak yetenek yok. Cok net görülüyor. Kendi oyuncumuz olmasa cok daha agir konusurm ama en iyisi gitsin amatör liginde oynasin.

Öyle deme, maçlardan önce çok iyi üstüne gelen topları iki üç hamlede tutuyor, hem de önünde defans falan yokken.

Sırf altyapıdan geliyor diye ve Taffarel, Muslera var diye müthiş olacak sananlar var. Cacık olmaz.

İyide Sinan Bolat kayseri ile anlaşmadı mı ??????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt