Faruk Mertan
Aslan Üye
- 28 Ağustos 2009
- 7.852
- 0
- 1.331
Cevap: Transfer Nöbeti
Raheem Lawal'ı mı almışız, hayırlı olsun :trollface:
Raheem Lawal'ı mı almışız, hayırlı olsun :trollface:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyide Sinan Bolat kayseri ile anlaşmadı mı ??????
Eray'da profesyonel olacak yetenek yok. Cok net görülüyor. Kendi oyuncumuz olmasa cok daha agir konusurm ama en iyisi gitsin amatör liginde oynasin.
sinan bolat zamanında s.liege i tek başına şampiyon yaptı play-offlarda
kontrat uzatmadığı için kadrodışı bırakılıp serbest kaldı
yaşı 24 en az 10 senesi var önünde
uyuma eyyyyyyyyyyyy gs yönetimi
Aykut'um ben kolay kolay iddia etmem.Bariz mantıksız bir karar.Mantıksızlığı geçtim asalakça bir karar. Bu kadar asalakça bir karar yürürlüğe girer mi sence? İddia ediyorum hem tüp kafa gidecek hemde bu karar değişecek.
O değilde bu ahmet çakar ağzı ne zaman popüler oldu hacılar?
Öyle deme, maçlardan önce çok iyi üstüne gelen topları iki üç hamlede tutuyor, hem de önünde defans falan yokken.
Sırf altyapıdan geliyor diye ve Taffarel, Muslera var diye müthiş olacak sananlar var. Cacık olmaz.
hakan biz böyle düşündükçe hiçbir zaman yerli kaleci sahibi olamayız bu gidişle.Enginin sonrasında rüştünün,sonrasında volkanın ilk geldiği yılları hatırlıyormusun FB kalesinde.neler yaşadıklarını neler çektiklerini,rüştünün barcelonada,volkanın hala beşiklerden yedikleri golleri,ne kadar çelimsiz olduklarını sonrasında ne hale geldiklerini umarım film şeridi olarak gözünün önünden geçiriyorsundur.Bu sene erayı sadece ve sadece türkiye kupasında izleme şansı bulduk.Sen önüne kapı gibi defans kur bakalım eray nasıl devleşecek.
Sinan bolatıda milli maçta izledim inanın bana hiç güven vermedi.ben erayın üzerine eğilinmesi taraftarıyım.Başka türlü sittin sene yabancı oyuncuyla oynamak zorunda kalacağımızın aynasıdır[musleraya asla laf etmiyorum onun yeri ayrı.Konumuz yerli kaleci]
Tamam da düşünmekle ilgisi yok ki, belli oluyor, duruşu, top tutuşu, topa vuruşundan belli oluyor bazı şeyler. (kombinem var maçlara futbolcular sahaya çıkmadan giderim, koltuğumun olduğu tarafta ısınıyorlar, izlerim maç öncesi çalışmaları.)
Sırf altyapıdan çıktı diye ooooo Eray geliyor, müthiş kaleci, heyt be diyip inanamayız. Gerçekçi olmak lazım.
hakan biz böyle düşündükçe hiçbir zaman yerli kaleci sahibi olamayız bu gidişle.Enginin sonrasında rüştünün,sonrasında volkanın ilk geldiği yılları hatırlıyormusun FB kalesinde.neler yaşadıklarını neler çektiklerini,rüştünün barcelonada,volkanın hala beşiklerden yedikleri golleri,ne kadar çelimsiz olduklarını sonrasında ne hale geldiklerini umarım film şeridi olarak gözünün önünden geçiriyorsundur.Bu sene erayı sadece ve sadece türkiye kupasında izleme şansı bulduk.Sen önüne kapı gibi defans kur bakalım eray nasıl devleşecek.
Sinan bolatıda milli maçta izledim inanın bana hiç güven vermedi.ben erayın üzerine eğilinmesi taraftarıyım.Başka türlü sittin sene yabancı oyuncuyla oynamak zorunda kalacağımızın aynasıdır[musleraya asla laf etmiyorum onun yeri ayrı.Konumuz yerli kaleci]

Hocam oynatılmayan ,birmaç bile güven verilip arkasında durulmayan kaleciden özgüven hususiyetinde ne bekleyebilirsinki sen.tamam maç önünde arkasında izliyorsun haklısın ama bu çocuklar nasıl kaleye geçecek.diyeceksinki kiralık verilsin kendini göstersin gelsin onada varım tüm kalbimle.
semihin gözüne nazar değdi geçende mangalda kömür sıçrayıp hastanelik olmuştu :42:
Adam yeteneksizsiniz de kaleci performansı sergilese ilk turda kovulur biz kalemizi emanet ediyoruz.![]()