Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Raheem Lawal'ı mı almışız, hayırlı olsun :trollface:

Eray'da profesyonel olacak yetenek yok. Cok net görülüyor. Kendi oyuncumuz olmasa cok daha agir konusurm ama en iyisi gitsin amatör liginde oynasin.

hakan biz böyle düşündükçe hiçbir zaman yerli kaleci sahibi olamayız bu gidişle.Enginin sonrasında rüştünün,sonrasında volkanın ilk geldiği yılları hatırlıyormusun FB kalesinde.neler yaşadıklarını neler çektiklerini,rüştünün barcelonada,volkanın hala beşiklerden yedikleri golleri,ne kadar çelimsiz olduklarını sonrasında ne hale geldiklerini umarım film şeridi olarak gözünün önünden geçiriyorsundur.Bu sene erayı sadece ve sadece türkiye kupasında izleme şansı bulduk.Sen önüne kapı gibi defans kur bakalım eray nasıl devleşecek.

Sinan bolatıda milli maçta izledim inanın bana hiç güven vermedi.ben erayın üzerine eğilinmesi taraftarıyım.Başka türlü sittin sene yabancı oyuncuyla oynamak zorunda kalacağımızın aynasıdır[musleraya asla laf etmiyorum onun yeri ayrı.Konumuz yerli kaleci]

Transfer Nöbeti

sinan bolat zamanında s.liege i tek başına şampiyon yaptı play-offlarda

kontrat uzatmadığı için kadrodışı bırakılıp serbest kaldı

yaşı 24 en az 10 senesi var önünde

uyuma eyyyyyyyyyyyy gs yönetimi

O değilde bu ahmet çakar ağzı ne zaman popüler oldu hacılar?

Aykut'um ben kolay kolay iddia etmem.Bariz mantıksız bir karar.Mantıksızlığı geçtim asalakça bir karar. Bu kadar asalakça bir karar yürürlüğe girer mi sence? İddia ediyorum hem tüp kafa gidecek hemde bu karar değişecek.

İnşallah moruk :)

Öyle deme, maçlardan önce çok iyi üstüne gelen topları iki üç hamlede tutuyor, hem de önünde defans falan yokken.

Sırf altyapıdan geliyor diye ve Taffarel, Muslera var diye müthiş olacak sananlar var. Cacık olmaz.

Katılmıyorum yazdıklarına.

Kalecilik özgüven işi biraz, öyle 1-2 maçla kaleci iyi mi kötü mü anlaşılmaz. Koyucaksın kaleye şansı yanındaysa 3-4 maç gol yemeden bitirdi mi o kaleci kaleci olur. İlk senesinde hatalı yediği gol sayısı 5'in altında kalırsa ondan sonrası gelir.

hakan biz böyle düşündükçe hiçbir zaman yerli kaleci sahibi olamayız bu gidişle.Enginin sonrasında rüştünün,sonrasında volkanın ilk geldiği yılları hatırlıyormusun FB kalesinde.neler yaşadıklarını neler çektiklerini,rüştünün barcelonada,volkanın hala beşiklerden yedikleri golleri,ne kadar çelimsiz olduklarını sonrasında ne hale geldiklerini umarım film şeridi olarak gözünün önünden geçiriyorsundur.Bu sene erayı sadece ve sadece türkiye kupasında izleme şansı bulduk.Sen önüne kapı gibi defans kur bakalım eray nasıl devleşecek.

Sinan bolatıda milli maçta izledim inanın bana hiç güven vermedi.ben erayın üzerine eğilinmesi taraftarıyım.Başka türlü sittin sene yabancı oyuncuyla oynamak zorunda kalacağımızın aynasıdır[musleraya asla laf etmiyorum onun yeri ayrı.Konumuz yerli kaleci]

Tamam da düşünmekle ilgisi yok ki, belli oluyor, duruşu, top tutuşu, topa vuruşundan belli oluyor bazı şeyler. (kombinem var maçlara futbolcular sahaya çıkmadan giderim, koltuğumun olduğu tarafta ısınıyorlar, izlerim maç öncesi çalışmaları.)

Sırf altyapıdan çıktı diye ooooo Eray geliyor, müthiş kaleci, heyt be diyip inanamayız. Gerçekçi olmak lazım.

SPORX.COM@sporx2 dk

Semih Kaya mangal yaparken gözünden yaralanmıştı. Tedavisine devam ediliyor ve idmana çıkamıyor. İlk kampta yok, İstanbul'da dinlendirilecek

Tamam da düşünmekle ilgisi yok ki, belli oluyor, duruşu, top tutuşu, topa vuruşundan belli oluyor bazı şeyler. (kombinem var maçlara futbolcular sahaya çıkmadan giderim, koltuğumun olduğu tarafta ısınıyorlar, izlerim maç öncesi çalışmaları.)

Sırf altyapıdan çıktı diye ooooo Eray geliyor, müthiş kaleci, heyt be diyip inanamayız. Gerçekçi olmak lazım.

Hocam oynatılmayan ,birmaç bile güven verilip arkasında durulmayan kaleciden özgüven hususiyetinde ne bekleyebilirsinki sen.tamam maç önünde arkasında izliyorsun haklısın ama bu çocuklar nasıl kaleye geçecek.diyeceksinki kiralık verilsin kendini göstersin gelsin onada varım tüm kalbimle.

Transfer Nöbeti

Adam yeteneksizsiniz de kaleci performansı sergilese ilk turda kovulur biz kalemizi emanet ediyoruz. :asd:

Hocam oynatılmayan ,birmaç bile güven verilip arkasında durulmayan kaleciden özgüven hususiyetinde ne bekleyebilirsinki sen.tamam maç önünde arkasında izliyorsun haklısın ama bu çocuklar nasıl kaleye geçecek.diyeceksinki kiralık verilsin kendini göstersin gelsin onada varım tüm kalbimle.

En mantıklısı bu bence de, Aykut'un yıllardır yapmadığı şeydir mesela bu. Oynatmıyorlar mı seni, git, ayrıl, oyna bir yerde, göster kendini. Sonra ağlıyordu yok oynatmıyorlar, yok güvenmiyorlar diye.

Yok ama rahat tabi, kaç sene oynamadan para kazandı. Eray da böyle olmasın diyorum ben de. Umarım ben yanılırım ama pek birşey göremiyorum. Galatasaray'da direk kaleye geçecek kapasitede değil henüz, kira şart.

Aslında kuracaksın şu kadroyu. Göreceksin şerefsizleri gözünü ........

**********************Muslera***********************

Eboue ********** Semih ******** Chedjou ******** Kolarov

Nani************ Selçuk ******** İnler ********** Arda

**************** Burak ******* Drogba *************

Adam yeteneksizsiniz de kaleci performansı sergilese ilk turda kovulur biz kalemizi emanet ediyoruz. :asd:

Biz bu kafayla gittikçe daha çok ufuklar eraylar gelir oturur oturur emekli olurlar.En büyük rakibimiz aslanlar gibi kalecisinin arkasında duruyor ve ona sahip çıkıyorlar.Sadece bu konuda onlara gıpta ediyorum.Sana ve senin gibi düşünenlere bakılırsa volkanda asla kaleci değil değilmi?çünkü ne saçma sapan goller yiyor.Kimi zaman herkezi çıldırtıyor.Ama aslanlar gibi yıllardır kaleyi koruyor.Öyle yada böyle.Oynamadan oynatılmadan kaleci olunmaz dostum.Biz yerli kaleciyi oynatmasını bilmiyoruz.Bu 1+1=2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt