Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sirf Galatasaray arayi acmasin diye alinmis , iki yuzlu bir karar

Aslında kuracaksın şu kadroyu. Göreceksin şerefsizleri gözünü ........

**********************Muslera***********************

Eboue ********** Semih ******** Chedjou ******** Kolarov

Nani************ Selçuk ******** İnler ********** Arda

**************** Burak ******* Drogba *************

sneijder nerde lo ?

Arda artik sart. baska care yok. kim nekadar para istiyorsa vericen arkadas. bu sene avrupada basari sart, yoksa bidaha zor bu güzel günlere döneriz.

semihin gözüne nazar değdi geçende mangalda kömür sıçrayıp hastanelik olmuştu :42:

Şu saçma sapan huylarımızdan vazgeçmemiz lazım artık. Birisi sehpaya tekme atar ayağı kırılır, biri denizde deve güreşi yapar belini sakatlar, biri mangaldan. Ya senin ne işin var mangalla be Aslan Parçası bırak önüne getirsinler ne istiyorsan. Az daha profesyonel olun ya.

------Drogba----------

Arda---Sneijder----Burak

------Selçuk-İnler

Carl.--Semih-Che---Eboue

--------Muslera

Yedekler: Engin,Kazım, Umut,Sabri,Hakan,Zan, kaleci

Transfer Nöbeti

Aynen böyle olucak ayrıca ligde özellikle iç saha maçlarında Umut'u alabilirsek Drogba olmayacaktır.. Drogba kaliteli ancak yaşı var artık senede 50 maç çıkartmasını beklemek haksızlık olur..

50 maç beklemek haksızlık ama bu adam o 50 maçı çıkarır. Hoca drogba'yı keseceğine eboue'yi keser hamit'i bek'e koyar en fazla.. Emme drogba'yı keseceğeni hiç sanmam.

aslında bu kararı fenevin bir tarafına sokma şansımız var bakalım yönetim bunu kullanacakmı?

040520131026120682126_2.jpg

050420131149491719416.jpg

------Drogba----------

Arda---Sneijder----Burak

------Selçuk-İnler

Carl.--Semih-Che---Eboue

--------Muslera

Yedekler: Engin,Kazım, Umut,Sabri,Hakan,Zan, kaleci

Erman'ı can sıkıntısından aldık dimi...Üzgünüm ve Hamit kadro dışı bırakılacak...Haklısınız.

Bence bunları üçüde 1000 de 1 olsada milyonda birde olsa adlarını söylemek bile hoş...

Birde u20 de bizim takımda 10 numara oynayan çocuk vardı , barda sessiz tvden izledim gayet iyi oynuyodu pasları falan , en azından yedek olarak düşünüşebilir..

Hakan Calhanoglunu diyorsun suan bence en iyi türk oyuncu ama hamburg aldi bu yil bundesligada görecegiz onu :)

Aldik patlamis misir, oturduk...Transfer bekliyoruzzz

image.gif

ben olsam bu tff oldugu sürecde milli takima oyuncu vermiyoruz diye aciklama yaparim :D bulsunlar bakalim burak gibi forveti yada selcuk gibi maestroyu. gercigi selcuku zaten zar zor oynutuyor ya..:SS:

17 kulubun istegi hice sayiliyor . Eger 17 kulupte bunlari en yakin zamanda devirmezse yaziklar olsun

Bu saatten sonra yapılacak tek şey digiturkleri iade edip stadı fullemek. Stada gidemeyen de malum yerlerden izlesin. Yani radyodan falan işte.

Ya arkadaş bizde hiç hamle yapmıyoruz ben anlamadım cidden ne olacak kimi alabileceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt