Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Cevap: Transfer Nöbeti
Sirf Galatasaray arayi acmasin diye alinmis , iki yuzlu bir karar
Sirf Galatasaray arayi acmasin diye alinmis , iki yuzlu bir karar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmam. Bence melo'yu alıp solbek'i hakan'a emanet edecekler.
Aslında kuracaksın şu kadroyu. Göreceksin şerefsizleri gözünü ........
**********************Muslera***********************
Eboue ********** Semih ******** Chedjou ******** Kolarov
Nani************ Selçuk ******** İnler ********** Arda
**************** Burak ******* Drogba *************
Bu kararlar ne bu sene nede bi daha ki seneye uygulanamaz.Çünkü oyunları bozulacak.
semihin gözüne nazar değdi geçende mangalda kömür sıçrayıp hastanelik olmuştu :42:
Aynen böyle olucak ayrıca ligde özellikle iç saha maçlarında Umut'u alabilirsek Drogba olmayacaktır.. Drogba kaliteli ancak yaşı var artık senede 50 maç çıkartmasını beklemek haksızlık olur..
------Drogba----------
Arda---Sneijder----Burak
------Selçuk-İnler
Carl.--Semih-Che---Eboue
--------Muslera
Yedekler: Engin,Kazım, Umut,Sabri,Hakan,Zan, kaleci
Bence bunları üçüde 1000 de 1 olsada milyonda birde olsa adlarını söylemek bile hoş...
Birde u20 de bizim takımda 10 numara oynayan çocuk vardı , barda sessiz tvden izledim gayet iyi oynuyodu pasları falan , en azından yedek olarak düşünüşebilir..
aslında bu kararı fenevin bir tarafına sokma şansımız var bakalım yönetim bunu kullanacakmı?
![]()
![]()
aslında bu kararı fenevin bir tarafına sokma şansımız var bakalım yönetim bunu kullanacakmı?
![]()
![]()
Bu saatten sonra yapılacak tek şey digiturkleri iade edip stadı fullemek. Stada gidemeyen de malum yerlerden izlesin. Yani radyodan falan işte.
Ya arkadaş bizde hiç hamle yapmıyoruz ben anlamadım cidden ne olacak kimi alabileceğiz.