Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler Bursaspor Taye Taiwoyu almış şaşırdım bize gelmesini isterdim :SS:

Üye sayısı ne olursa olsun aynı parayı ödüyorlar zaten, iptal ettirenler tepkilerini göstermiş oluyorlar en azından.

kime tepki oluyormus bu ?! :SS:

digiturk de olmadigi zaman helip dogan alir. o olmadi fahanek shaenki mi neydi alir. bunlar cok iyidi zaten. nereye tepki verecegimizi bile bilmiyoruz daha

Kötü ama kontenjanı açmak için Muslera iyi bir fiyata satılıp , kaleye onuru falan alırsak 1 kontenjan açılır, o zaman sol bek -ön libero - kanat alınabilir.

kime tepki oluyormus bu ?! :SS:

digiturk de olmadigi zaman helip dogan alir. o olmadi fahanek shaenki mi neydi alir. bunlar cok iyidi zaten. nereye tepki verecegimizi bile bilmiyoruz daha

Şansal'ın açıklamalarından haberin yok mu hocam?

Ligtv cok para verdi haklisin amac burda onlari da devreye sokmak , bu sacma karar Seyirciyi kaciracaktir

ya onlar diye yok ki artik. digiturk resmen devletin elinde. karismazlar onlar ve karismamalidirda bence. yayinci kurulusunun agzina kaldiysak vay halimize vay...

Muslera-Sneijder-Drogba üçlüsünü satmayında kimi satarsanız satın.

(Yabancılar içinden)

Balta demeyinde ne derseniz deyin.. Onun yerine koca altyapıda semih gibi olmasada , olabilecek kapasitede bir sol bek yokmu yahu...

ligtv ye mail yağdıralım tek çare bu emir felan iyi anlar bu işlerden bir metin hazırlasında yağdıralım ??????????????????

aslında Onur'u her halde almak lazım ki Tolga'nın beşiktaşa gitmesi önlensin ts ye iyi bir teklif verilebilir bence kabul etmezlerse bastır parayı al Umut'u ,Aykut Demir'i intikam olarak
Kötü ama kontenjanı açmak için Muslera iyi bir fiyata satılıp , kaleye onuru falan alırsak 1 kontenjan açılır, o zaman sol bek -ön libero - kanat alınabilir.

İster kabul edin ister etmeyin Balta şuanda en iyi yerli sol bek varsa başkası söyleyin hasan ali diye beynimizi yiyenler vardı burada ama gördük geçen sene anında ziegler gibi yetersiz bir adamı getirip oynattılar
Balta demeyinde ne derseniz deyin.. Onun yerine koca altyapıda semih gibi olmasada , olabilecek kapasitede bir sol bek yokmu yahu...

Lan Bursaspor bile transfer yapiyor ya. Vallahi sinirlendim birden yine :) Az evvel iyiydim daha :)

Transfer yapin lan beceriksizlerrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt