Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne kötü bi yaz,hedefi şampiyonlar ligi diye koyanlar GS'yın haklarına sahip çıkmıyo ve önünün kesilmesine ses çıkarmıyo.büyük hayal kırıklığı ünal aysal..inşallah telafi eder.

hiç şampiyonlar liginde hedef yarı final,final deyip saçmalamasınlar.senin kanatta doğru düzgün adamın yok ulan,solbekin yok,önliberon yok,yerli kadron da eksikler var. bi kerim frei,bi okay yok genç futbolcu olarak..

ve uzun bi maraton ..lafla karın doymuyo ünal aysal !başka çilekler demeyi bilyodunuz..şampiyonluktan sonra çıkıp,GS tvye demeç verip..2 aydır hayal kırıklığısın başkan !

Şansal'ın açıklamalarından haberin yok mu hocam?

banane sansaldan ya. sansal mi dagitiyor parayi bizlere. tepkinimiz varsa sansala ona tepkimizi veririz bir cekilde ordan indiririz. adam fenerli oldugunu cümle alem biliyor zaten. sansal esitir yayinci kurulusu degil ya sonucda. oda orda calisan bir eleman sadece. bir sansal yüzünden benim camiam niye zarar görüsün ki. yayinci kurulusu zarar görürse bizde zarar görürüz. bu aci ama gercek dir maalesef. adamlar sadece bize her yil 30-40 milyon dollar kazandiriyor. az parami bu ?! kzanadiriyor derken sen ben veriyoruz parayi. yani Galatasarayimiza destek veryioruz yayinci kurulusu üzerinden.

orda calisanlar yöneticiler ayiptir söylemesi serefsiz olursa ki, bazilari öyle, oda bizim sansimiza :( Türkiye de serefsizler dolu her yerde zaten. buna yapacak bir sey yok :sad007:

Yabancı cisim çarpması sonucu gözünden yaralanan Semih Kaya’nın tedavisine devam edildiği belirtildi. Tedbir amacıyla dinlendirilen Semih’in, 8-16 Temmuz’da İngiltere’de yapılacak kampta yer alamayacağı, sağlık ekibi denetiminde İstanbul’da tedavi ve çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarına yarın çift antrenmanla devam edecek.

Semih sakatlanmış...İngiltere kampına götürülmüyor..

Fatih Hacı,

Üyeliğini iptal ettirince GS zarar görmüyor ben de ondan bahsediyorum. Adamların verdiği para zaten sabit, isterse bütün GS taraftarları üyeliklerini iptal ettirsinler kulübün kasasına girecek para değişmiyor.

Niye tepki gösterelim demişsin, yayıncı kuruluşun 1 numarası kalkıp "TFF çok güzel karar aldı, kulüpler laf söylemeden önce kendilerine baksınlar" derse millet de tepki gösterir. Üyeliğini iptal ettirmek de bu tepkinin yöntemlerinden biri olabilir.

Ya hacılar benim anlamadığım neden bu üzüntü cl de yabancı sınırı yok sen al meloyu carlinhosu ligde rotasyonla götürürüz zaten

Yabancı cisim çarpması sonucu gözünden yaralanan Semih Kaya’nın tedavisine devam edildiği belirtildi. Tedbir amacıyla dinlendirilen Semih’in, 8-16 Temmuz’da İngiltere’de yapılacak kampta yer alamayacağı, sağlık ekibi denetiminde İstanbul’da tedavi ve çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarına yarın çift antrenmanla devam edecek.

Allah Allah... gecmis olsunda. ne isin var senin mangal ile be semih :SS:

merak ettim simdi nasil ne halde gözü diye. kafasini mangalin icine mi sokmus ne :confused:

hiç şampiyonlar liginde hedef yarı final,final deyip saçmalamasınlar.senin kanatta doğru düzgün adamın yok ulan,solbekin yok,önliberon yok,yerli kadron da eksikler var. bi kerim frei,bi okay yok genç futbolcu olarak..

ve uzun bi maraton ..lafla karın doymuyo ünal aysal !başka çilekler demeyi bilyodunuz..şampiyonluktan sonra çıkıp,GS tvye demeç verip..2 aydır hayal kırıklığısın başkan !

Bak bende senin yaşlarında asıp kesiyordum ama hızlı koşan atın boku seyrek düşer kardeşim.. Ünal aysal oraya baba parasıyla gelmedi demirören gibi zekasıyla geldi.. Adam Türkiye nin en büyük yatırımcısı ve senden bendede zeki .. Nerde ne yapması gerektiğini eminim ki biliyor.. Hayal kırıklığısın Aysal dersen sana Adnan polat gibileri farz görürüm.. Sana her yıl yapar 2-3 yabancı transfer sonra bağtırırsın büyük başğannn diye.. 2 seneden nerden nereye geldiğimizi unutmasın kimse..

Transfer olmuyor diyede kendinizi sıkıp durmayın.. Gezin dolaşın eğlenin arada gelip bakın .. 7/24 kafa yormayın.. Ünal aysal 3 yıl daha başkan kalmak istiyorsa Galatasaray menfaaetleri için olumlu adımlar atıcaktır zaten.. kimsenin şüphesi olmasın.

Semih'e Türk bi alternatif sart. Genclerbirligi'nde oynayan Ahmet Calik mükemmel olurdu bence.

Fatih Hacı,

Üyeliğini iptal ettirince GS zarar görmüyor ben de ondan bahsediyorum. Adamların verdiği para zaten sabit, isterse bütün GS taraftarları üyeliklerini iptal ettirsinler kulübün kasasına girecek para değişmiyor.

Niye tepki gösterelim demişsin, yayıncı kuruluşun 1 numarası kalkıp "TFF çok güzel karar aldı, kulüpler laf söylemeden önce kendilerine baksınlar" derse millet de tepki gösterir. Üyeliğini iptal ettirmek de bu tepkinin yöntemlerinden biri olabilir.

he günlük düsünürsen tabiki haklisin. ama bak son tepkilerden nelere geldi digiturk resmen. iflas oldu resmen devlet el koydu. simdi sözlesme süresi dahilinde paralar devam ödenecek büyük ihtimalde ama ya sonra ?! digiturk diye bir kurum kalmayacak ortalikda. ihalede öyle bir güc olmadigi zaman peynir ekmek parasina ihale kapanir bur bir. iki ise dolandiricinin teki dogan alir yada fanatik fenerli sahenk alir ihaleyi büyük ihtimalde. sen o zaman gör cümbürtüyü. neyse tepki versiniz bile kime verceksiniz ki. devlet el koymus. devlet de gezi park olayindan sonra gördük nasil karsilik verdigini tepkilere. bu sefer hrhalde tv den gazi atarlar :D

saka bir yana hic takmaz.

Bak bende senin yaşlarında asıp kesiyordum ama hızlı koşan atın boku seyrek düşer kardeşim.. Ünal aysal oraya baba parasıyla gelmedi demirören gibi zekasıyla geldi.. Adam Türkiye nin en büyük yatırımcısı ve senden bendede zeki .. Nerde ne yapması gerektiğini eminim ki biliyor.. Hayal kırıklığısın Aysal dersen sana Adnan polat gibileri farz görürüm.. Sana her yıl yapar 2-3 yabancı transfer sonra bağtırırsın büyük başğannn diye.. 2 seneden nerden nereye geldiğimizi unutmasın kimse..

Transfer olmuyor diyede kendinizi sıkıp durmayın.. Gezin dolaşın eğlenin arada gelip bakın .. 7/24 kafa yormayın.. Ünal aysal 3 yıl daha başkan kalmak istiyorsa Galatasaray menfaaetleri için olumlu adımlar atıcaktır zaten.. kimsenin şüphesi olmasın.

zaten 2 aydır hayalkırıklığı olduğunu söylüyorum :o ünal aysal başkan olsun diye forumda sergen zeren adıyla başlıklar açan bendim. :f gitsin diyen olmadı.

Ya hacılar benim anlamadığım neden bu üzüntü cl de yabancı sınırı yok sen al meloyu carlinhosu ligde rotasyonla götürürüz zaten

ya sacmalik olan 4 yabanciyi tribüne yolaman olacak. yedek kulübüsnde bari en az 2 oyuncu olsa dedigin gibi yapardik. rotasyon mac icinde olur az cok.

ama tribüne yoladigin adam ile nasil rotasyon yapacaksin ki. sen oraya yok ben oraya oturayim mi ile olacak :SS:

ya sacmalik olan 4 yabanciyi tribüne yolaman olacak. yedek kulübüsnde bari en az 2 oyuncu olsa dedigin gibi yapardik. rotasyon mac icinde olur az cok.

ama tribüne yoladigin adam ile nasil rotasyon yapacaksin ki. sen oraya yok ben oraya oturayim mi ile olacak :SS:

Ne mantık var nede akıl.. Tam bir embesil bu yıldırımlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt