Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu seten denilen yalancıya inanmayın ya

İnanmasak ne olacak yermi var. 10 yabancı ile sözleşme imazalaman gerekiyor biliyorsun değilmi?

Yok haberin yoksa bilgin olsun dedim.

Muslera-Eboue-Chedjou-Sniejder-Drogba, melo veya önlibero etti 6

tribun için amrabat,dany,elmander,riera, culio etti sana 11

eee kimi gönderecen yada kim gidecek zorla mı gönderecen. oynatmadan parasınımı ödeyecen?

bursa ya bak taiwo yu aldilar

ayrıca satmak istediklerini de alan yok biz bir tek Riera da zorlanırız o da kalitesinden değil aldığı paranın yüksekliğinden ayrıca dany,ambrabat ve mecburen riera (mecburen diyorum o da kendi isteği sebebi ile) tribünde oturmaktan şikayet edecek adamlar değil,bir önceeki yazıma ek meirelesi de rahat satabilirler ama kimse eur 10 m vermez

hikmet karaman bursada şampiyonlae ligi müziğini dinletecek :ayatollah:

culio yu almak isteyen 10 tane Anadolu takımı var en kötü fesh edersin olur biter fner bizden daha sıkıntılı bakmayın artistliklerine
İnanmasak ne olacak yermi var. 10 yabancı ile sözleşme imazalaman gerekiyor biliyorsun değilmi?

eee kimi gönderecen yada kim gidecek zorla mı gönderecen. oynatmadan parasınımı ödeyecen?

Asaletin Yeter@uA1905od5 sa

Bu arada Brezilyadan haber var Wellingtonun kulübü Sao Paulo ile anlaşılmış iş oyuncu ile anlaşmaya kalmış bana gelen haber bu yönde

Melo'dan kesin olarak vazgeçtik mi şimdi ya :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Culio her şekilde gider

o zaman 10 olur

Peynir ekmek parasına kapanmaz bu parayı verecek bir sürü şirket bulunur, Digiturk'e D-Smart talip diyorlar mesela şu an. Onlar da alsa aşağı yukarı aynı fiyattan yenilerler.

Burada önemli olan yayıncı kuruluşun başındaki insanın takındığı tavır, insanlar bu kadar hevesle bir şeyi beklerken TFF karar vemriş oturun oturduğunu yerde diyor resmen. E sen öyle diyorsan ben de üyeliğimi iptal ediyorum o zaman. Ben iptal edince onlar batmaz belki ama en azından tarafımı belli etmiş olurum. Benim düşüncem bu şekilde, isteyen istediği gibi düşünebilir tabi herkesin kendi iradesi.

gelen gideni aratir derler ya... :rolleyes:

Aydin dogana ben bir gramm güvenim yokdur acikcasi. tam bir ...

bu Tupcu kanserden de daha kotu bir hastalik, kime bulasirsa o kisi bilinki daha kurtalamaz, tedavisi bile yok, tek kurtulus gebermen ancak oyle kurtulursun bu zehirden,

ne bicim tip insan korkuyor vallah

Bu arada Brezilyadan haber var Wellingtonun kulübü Sao Paulo ile anlaşılmış iş oyuncu ile anlaşmaya kalmış bana gelen haber bu yönde

Melo'dan kesin olarak vazgeçtik mi şimdi ya :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Gelmesin Melo zaten de önlibero Fransa'dan alınır Wellington ne la

Bu sene zaten Avrupa başarı tesadüfi olur. Gelsin Wellington kiralansın tutar belki.

taıwo yu rıera ya tercıh ederım sol bek olarak bu saatten sonra meloyu alıp bırde yerlı sol bek bulup transferı kaparız karabukten ıshak dogan genclerden u20 ılkay durmus olabılır sol bek ıcın yerlı alternatıf .......

kazım ve engın bu sene cııddı katkı verecktır takıma kerım freı yada okay olsun hakan olsun bunların alınması zor dahada fazla para ısterler zaten en ufak bır hazırlık yapıldıgınıda sanmıyorum yerlı transfer ıcın...

bu arada bejekeyı borc batagına sokan ve yabancı manyagı yapan bır mahlukatın bugun cıkıp turk futbolunu yonetmek yada yonetememek uzerıne yaptıgı aptalca ve komık hatta agzımızla gulmeyecegımız konusmalarıda bataklıkta son noktaydı.turk futbolunu yonetenlere bak bır yerde sıkecı sılah tuccarı hapıs yatmıs azız dıger yanda padısahın ıcazetıyle koltuga oturtulmus adeta 23 nısanlarda basbakan olan cocuklar gıbı duran tupcu dıger yanda sıkecılerı cezalandırmaktan acız pılını pırtını toplayan kacan maaydınlar utanmadan bunları dstekleyen tasmalı medya maymunları ......

ınadına sampıyon ınadına tek buyuk GALATASARAY....

Adam baba parasıyla buralara gelen hayatta tüm eylemleri başarısız olur mu lan bi insanın :mad:

Riera tribünde çekirdek çitleyerek takımın en fazla maaşını alan 3 oyuncudan biri olacak.

Ula yollayın şunu.

Ab olayi devreye girmezse..sezon baslamadan...avrupa da basari cok zor olacak.

bütün sezon 4 yabanci oynatma..ondan sonra CL geldinde oynat...yok efendim...ne mantik disi birsey....

Gelmesin Melo zaten de önlibero Fransa'dan alınır Wellington ne la

Gelsin gelsin.(Fakat fiyatında zam veya 4 yıllık sözleşme istiyorsa bence de gelmesin ama onun dışında önceliğim Melo :sad007: )

Wellington ciddi bir sakatlık yaşamış geçen sene.Sıkıntı olabileceğini söyleyenler var.

İnler - Mikel pahalı geldi anladık , sonra Melo'da sıkıntı var belli , kalan tek aday Wellington mu şimdi ?

culio ile elmander kesin yolcu bence. yani 9 oluyor-olacak. 1 yabanci alirmisin almaszmisin ek olarak... ben almam vallahi. tribüne yolayacaksin zaten :SS: amrabat-riera-dany yolarsiz artik. macdan öncede kura cekeriz bonus olarak taraftar icin kim bunlarin yaninda otura bilir diye. taraftar mutlu tff mutlu herkez mutlu..ohhh yeahhh :SS:

bu sene kimse bana CL de hedef su bu demesin, bu TFF ile artik imkansiz, CL de 3. olursak gruplarda iyi dir artik

TFF gider dogru duzgun adamlar gelir ozaman CL de hedeflerimiz yukselir

ne guzel heyecan almistim aslinda bu sene, eski gunlerimize geri donmustuk avrupa da

TESEKKURLER TUPBEYINE

Bitirdiler bizi matmazel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt