Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok kız düşüyordu lan. :asd: şimdi onun yerni feysbuk aldı beğenmez olduk kızları. :asd:

Görmesekte, duymasakta bütün kızlar Angelina Jolie idi. Doğru diyon. Ama az ayar yemediydim oralarda 12'ye 1'e kadar da konuşsam lan bebe bu saatte yatılır mı çocukmusun derlerdi, çocuktuk tabi ne yapak :asd:

Transfer Nöbeti

Görmesekte, duymasakta bütün kızlar Angelina Jolie idi. Doğru diyon. Ama az ayar yemediydim oralarda 12'ye 1'e kadar da konuşsam lan bebe bu saatte yatılır mı çocukmusun derlerdi, çocuktuk tabi ne yapak :asd:

Güzel gelirdi tabi. Günlerce hiç görmediğin kızın mırc'a girmesini beklerdin, 1-2 saat takılır sonra kaçardı. Ertesi gn yine aynı, sonra yine aynı derken anca msn alırdın. Tabi bazen bu aylarını bile alıyordu ama sonunda msn'de görsel şov başlıyordu. :asd: o yaşlarda bulunmaz nimetti.

Artik ya gökhan inler yada ardayi alacaksin. Yabanci siniri oldu icin artik birine transfer bütcenin 3/4 vereceksin basibda parayi.10 tane futbolcuya gerek yok , bir solbek, bir ön libero bir kanat tamam.

Okadar gelir elde ediyor yönetim, satislarda rekor üstüne rekor kiriyorlar ve daha halen parayi basip birsey aldiklari yok.

Güzel gelirdi tabi. Günlerce hiç görmediğin kızın mırc'a girmesini beklerdin, 1-2 saat takılır sonra kaçardı. Ertesi gn yine aynı, sonra yine aynı derken anca msn alırdın. Tabi bazen bu aylarını bile alıyordu ama sonunda msn'de görsel şov başlıyordu. :asd: o yaşlarda bulunmaz nimetti.

birde kurtlu,teyzeli yerler vardı

Bi Oyun oyniyalim. (lets play a game...)

Photoshop mu, orjinal mi ?

293465.jpg

cevap:

[GG]Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Miroslav Stoch, Instagram'da barbekü yaparkenki ilginç bir fotoğrafını paylaştı.

Sacha Baron Cohen'in ilk kez "Da Ali G Show" adlı programında tanıttığı kurgusal bir Kazak gazeteci ve televizyon muhabiri olan Borat Sagdiyev'e de gönderme yapan oyuncu fotoğrafın altında paylaştığı mesajında "Benim ikinci adım Borat. Eğer açsanız beni aramnız yeter. Ben size yemek yaparım. Barbekü en iyisidir." ifadelerini kullandı.[/GG]

Mal Stoch'un şu vücuda bak yahu. Bizim Emre'de kuzey güney izleyip twit atsın.

Ulan Demirören.

4-3-1-2 sistemi bize hiçbir şey kazandırmaz, evet kısa vadede düşük profilli takımlara karşı iş yaptı (özellikle iç saha maçlarında) ama büyük maçlarda gördük neyin ne olduğunu..

Özellikle deplasman maçlarında aşırı zorlandık..Karabük'ü, Antep'i ecel terleri dökerek, hatta balla yendik diyebiliriz, Fener derbisinde kaleye gidemedik (hadi onda Elmander faktörü ve umursamazlık diyelim, her ne kadar bahaneden öteye geçmese de) Madrid en kötü haliyle bizi 3'ledi, hatta 2.maçın ilk yarısında da 3'leyebilirdi..Schalke sağlı sollu geldi ama Muslera duvar ördü..

Hele hele şimdi yine Hamit'in o temposuz oyunuyla 3'lü orta sahanın sağında düşünüyorum da, eziyetlerden eziyet beğeniriz gene 1 sezon boyunca..Sol bekte Hakan Balta aman Allah'ım!! Yine koca sezonun yükü Selçuk'un üzerine binmiş bi yıl geçirmemiz çok muhtemeldir.Valla bu yabancı olayı baya karamsarlık yarattı bende.

Hamit ve Sneijder'le 4-1-3-2 ya da 4-3-1-2 olmaz. İkisi de verimsiz bence. Butun yuk Melo ve Selçuk'ta...

Alper'i almamak buyuk hataydı. Adamlar ellerindeki Bienvenu'den de kurtuldular... Ne var bizde verebilirdik yani 6,250+ Culio + Yiğit vs.

Arda şart Sneijder yerine de sağ açık.

Hamit ve Sneijder'le 4-1-3-2 ya da 4-3-1-2 olmaz. İkisi de verimsiz bence. Butun yuk Melo ve Selçuk'ta...

Alper'i almamak buyuk hataydı. Adamlar ellerindeki Bienvenu'den de kurtuldular... Ne var bizde verebilirdik yani 6,250+ Culio + Yiğit vs.

Arda şart Sneijder yerine de sağ açık.

Daha önce bu takıma kac tane sneijder geldi ki gönderiyorsunuz yerine adam bakiyorsunuz. Neyin kafası bu arkadaş

Selamın Aleyküm, günaydınlar.. Renktaşlarım rica etsem şu stochun resmini artık paylaşmasanız, sabah sabah insanın midesini bulandıyor bu gay takımın gay oyuncuları.

Daha önce bu takıma kac tane sneijder geldi ki gönderiyorsunuz yerine adam bakiyorsunuz. Neyin kafası bu arkadaş

Sneijder geldi de ne oynadı sahgada kaybolmuyor mu? Fizik gücü mücadelesi mi var, skora direkt katkı eden biri mi? Kanata hareketlilik mi getirdi zaten takımda eğriti gibi duruyor hermaç 60-70 dk zorla adapte etme çabaları, bir maç kanatta bir maç orta saha göbekte başlayıp forvet arkasına geçmesi ama nafile... Maç başı 5 dk etkili hepsi o.

Tamam Sneijder kalsın üstüne takım kuralım 6 yabancılı sistemde Drogba Muslera Melo Eboue Chedjou Sneijder ve Hakan Balta-Hamit oynasın. Bu takım aynı anda Hamit-Sneijder-Hakan Balta 3lusunu KALDIRMAZ :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt