Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

snejder istemeyenden şüphe ederim...

ama snejderi oynatmak içinde orta saha hareketli olmalı

ister öyle diyin ister böyle diyin...

arabanın vites ve sol arka lastiği sorunlu..

Ama onlar futbol ulemaları,biz bilemeyiz ki,Sneijder gitmeli diyorlarsa bir bildikleri vardır :lol:

Yine eski Hızır idi Yunus idi mevzuna döndük yani sen izindeyken bir şey değişmedi :D

Melo'nun yerine bir Türk oyuncu alırsak,sol beke bir yabancı alırız böylece her yer kapanır.

TFF'yi çabuk devirsinler de sürekli sil baştan yapmasak :D

resize.php

Bırakın şu Amk'yı yine başlamışlar sallamaya..Bugün kapa açıklanacakmış da...Sözde Farfan geçen hafta kesin bizdeydi imzayı atmıştı..Bize yakın Tff'ye düşman olmasalar o da okunacak gazaete değil

Totomac > Amk

Gecen hafta farfan galatasaray'da yazıyordu i, bide dün wellington borsaya bildirecek diyordu

Bırakın şu Amk'yı yine başlamışlar sallamaya..Bugün kapa açıklanacakmış da...Sözde Farfan geçen hafta kesin bizdeydi imzayı atmıştı..Bize yakın Tff'ye düşman olmasalar o da okunacak gazaete değil

Doğru diyon, başta iyiydi bunlarda çok cıvıttılar ne hikmetse

biri üstüme transfer atsın beyler

Adamlar bas bas bağırıyor elimizde resmi yazı yok diye. Daha ne desin? Tüpçü de bugün çıkmış yazılı belgeye gerek yok sözleri benim için senettir diyor.

Ondan bahsetmiyorum ki yabancı oyuncu statüsü 1 sene önce açıklandı geçen sezon.

Gunaydin .. Transfersiz Transfer nobeti bekliyen Sanli Galatasarayin Taraftarlari ..

Neyse arkadaşlar hepimize iyi bir hafta sonu dileyeyim.

Ne zamandır kadro yapmıyordum.

Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Lig için mecburen Balta oluyor ?? :), İnler, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba, Bruma

Hakan baltanin yerinde olsam hic sallamam artik antremanlara kafam nezaman eserse ozaman gelirim zaten mecbur kadroya gireceksin .. Yabanci sinirlamasi var :hang:

Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Sabri

Hamit-Melo-Selcuk

Sneijder

Burak-Drogba

Kusura bakmayin ama Ben sabriyi her turlu Sol Bek olarak tercih ederim H.Balta gamsizindan hic beklentim yok​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt