Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Gökhan Zan ne vücut yapmis arkadas ya![]()
Engindeki göbege bak, bide yanindaki Ceyhun & Alberte bak.
![]()
@ya1905gs: Kulübümüze Önerilen İsimi Açıklıyorum..Hatem Ben Arfa 26 Yaşındaki Oyuncu İçin Pazartesi Toplantıda Terime Sorulacak.Olumlu Cevap Alınırsa++"
"@ya1905gs: Girişimlere Başlanacak.."
Engindeki göbege bak, bide yanindaki Ceyhun & Alberte bak.
![]()
on lıbero yok dıyosunuz var ıste yekta ceyhun ıdare eder... kolaymı sanıyosunuz sız turkıyeye kım gelır ya sen yabancı olsan gelırmısın adamlar arastırıyo turkıye nasıl yonetıyor devlete karsı oldunmu suclusun hemen onun ıcın kolay kolay oyuncu gelmez...fenerın aldığı adamları bız senelerdır alıyoduk zarar ettık sımdı onlar basladı...cluıo elmender ulfa gıttı gerıye 7 yabancı kaldı bı tane kanatmı on lıberomu sol bekmı al sonra turklere yoğunlaş..
Ceyhun´un Kayserispor´daki performansi iyiydi. Neredeyse 1 sene hic futbol oynamamasina ragmen iyiydi.
Fatih Terim Ceyhun´u neden pek begenmedi cözemedim hic. Bence Yekta´dan iyi önlibero.
Ha tabiki Galatasaray´da ilk 11 zor, ama kadroda olmali diye düsünüyorum.
Sneijder ve Drogba'yı almış yönetime beceriksiz demek aptallıktır.
Elano,Misimoviç,Keita,Baroş,Kewell,Jo gibi oyuncuları getiren adamları haklı olarak küfür ederek yolladık ama.
Sneijder ve Drogba müthiş transferlerdir.Sneijder türk tarihinin en büyük transferidir.
Fakat bu transferler yönetimi becerikli veya beceriksiz yapmaz. Olaylar geniş açıdan bakmak llaım.İismlere takılmayalım.
Ama yönetimin çok ciddi beceriksizlikler yaptığı ortada. Daha iyi bir Galatasaray için eleştirmekten kaçınmayın.