Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Engindeki göbege bak, bide yanindaki Ceyhun & Alberte bak.

1044409_569857299739636_545190543_n.jpg

Yönetim seçim ve yabancı sınırı diye diye bu zaman kdar hiçbirşey yapmadı maalesef.pazertesi kamp var ön liberomuz bile yok.Her sene aynı yönetim.Aferin

Kanada yabancı alsakta oynatamayız artık.O nedenle büyük ihtimalle tek yabancı transferi Melo olmak durumunda.

Re: Transfer Nöbeti

@ya1905gs: Kulübümüze Önerilen İsimi Açıklıyorum..Hatem Ben Arfa 26 Yaşındaki Oyuncu İçin Pazartesi Toplantıda Terime Sorulacak.Olumlu Cevap Alınırsa++"

"@ya1905gs: Girişimlere Başlanacak.."

Aha yine bir artist iyi oyuncu ama Nazlı kız gibi

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

on lıbero yok dıyosunuz var ıste yekta ceyhun ıdare eder... kolaymı sanıyosunuz sız turkıyeye kım gelır ya sen yabancı olsan gelırmısın adamlar arastırıyo turkıye nasıl yonetıyor devlete karsı oldunmu suclusun hemen onun ıcın kolay kolay oyuncu gelmez...fenerın aldığı adamları bız senelerdır alıyoduk zarar ettık sımdı onlar basladı...cluıo elmender ulfa gıttı gerıye 7 yabancı kaldı bı tane kanatmı on lıberomu sol bekmı al sonra turklere yoğunlaş..

Yeter ya transfer yapalım artık bu ne pintilik bi Bursa Kasımpaşa kadar olamadık dalga mı geçiyorlar ya..

Kayseri'deki anlayışa bakarmısınız geçen sene çokça faydalandıkları Ceyhun'a teklifi sundu kabul görmeyince çekildi. Biz olsak böyle boş topçulara kulübü nasıl izin vermez diye abuk subuk fiyatlar öneririz.

Aziz sırf seneye olmayacağım nasılsa diye gider ayak tüm kozlarını oynuyor amacı Fener'in çıkarı falan değil bizi baltalamak.. Ki şöyle bir kadroları yaparsak..

Bizim Kadro ve Yedekler;

Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Hakan B.

Hamit-Melo-Selçuk

Sneijder

Drogba-Burak

Yedekler;

Eray

Sabri

Gökhan Z.

Yekta

Engin

Erman

Kazım Kazım

Not: Hakan,Eboue zaman zaman maçına göre değiştirerek oynarsın. Sakatlığı var, Cezası var.. Her Türlü idare edersin sezonu...Sneijder sakatlanacak daha 3-4 maç yerine Erman oynayacak, Melo ceza alacak 3-4 maç yerine Yekta veya Engin oynayacak her türlü rotasyonlarla götürürüz bu ligi..

FB

Volkan

GG-Egemen-Bruno-Kadlec

Meireles-Emre-Alper

Kuyt-Webo-Sow

Yedekler:

Mert

Bekir

Hasan Ali

Topal

Salih

Caner

Beykan(Topuz)

Stoch, Yobo gibi yedekte durması gereken oyuncuları tribünde seyredecek Fenerbahçe kadro itibariyle geçen sezonla hemen hemen aynı bir farkı yok. Bizde tek fark stoperde yani iki takımında dezavantajına bu kural ama Fener'in yedek kadrosu çok daha kötü olacak bu oyunculardan belki geçen sezonki formunu tutturursa Caner ve Salih skoru değiştirecek isimler..Hayır nelerine güveniyorlar anlamadım 4 tane üst düzey yerlileri var diye yabancı kuralını destekliyorlar Yedeklere koyacak yerlileri bile yok özellikle ofansif olarak biz her Türlü Erman'ı, Kazım'ı, Engin'i, Emre'yi koyarız hatta Sercan'ı bile tutarız kadroda bunlar nelerine güveniyor bu kadar mı çaresiz durumdalar :lol:

Diyorlar ki Emre Çolaklara, Aydınlara kalacaklar o Emre Çolaklarla, Aydınlarla 2 sezon önce 9 puan farkla şampiyon olmadık mı :yenieek:

on lıbero yok dıyosunuz var ıste yekta ceyhun ıdare eder... kolaymı sanıyosunuz sız turkıyeye kım gelır ya sen yabancı olsan gelırmısın adamlar arastırıyo turkıye nasıl yonetıyor devlete karsı oldunmu suclusun hemen onun ıcın kolay kolay oyuncu gelmez...fenerın aldığı adamları bız senelerdır alıyoduk zarar ettık sımdı onlar basladı...cluıo elmender ulfa gıttı gerıye 7 yabancı kaldı bı tane kanatmı on lıberomu sol bekmı al sonra turklere yoğunlaş..

Yekta'yla,Ceyhun'un kendilerine faydası yok.Bana kalsa bugün def ederim ikisini de.

Ceyhun´un Kayserispor´daki performansi iyiydi. Neredeyse 1 sene hic futbol oynamamasina ragmen iyiydi.

Fatih Terim Ceyhun´u neden pek begenmedi cözemedim hic. Bence Yekta´dan iyi önlibero.

Ha tabiki Galatasaray´da ilk 11 zor, ama kadroda olmali diye düsünüyorum.

Bu transfer mantığı +Engin gibi futbolla alakası kalmamış gibi bir adamla sözleşme uzatarak gittiğimiz bu mantıkla bu sezon başarısız olacaz gibi hissediyorum ...

Ceyhun´un Kayserispor´daki performansi iyiydi. Neredeyse 1 sene hic futbol oynamamasina ragmen iyiydi.

Fatih Terim Ceyhun´u neden pek begenmedi cözemedim hic. Bence Yekta´dan iyi önlibero.

Ha tabiki Galatasaray´da ilk 11 zor, ama kadroda olmali diye düsünüyorum.

Ceyhun gibi ön liberolar 2000 li senelerde anca iş yapar.Çok ağır.

Melo ve sol bek kesin istiyorduk, duruma göre kanat oyuncusuda diyorduk ama artik Melo'dan fazlasini alamayiz. Riera'ya 3 milyon verip gönderip yerine sol bek alsan minimum 3-4 bonservisi olacak, yillik ücreti derken 2-3 oyuncu parasi harcanacak. Riera bu senede Hakan'la degismeli oynar duruma göre. Ayrica Dany yerine Serdar Tasci sart oglu sart, 3 yabanci tribünde oturacak yoksa. (Dany-Amrabat-Riera)

Riera gitmez, Amrabat'i hic gönderecek durumumuz yok, elde var Dany.. Serdar Tasci ile takas edilmeli. Semih-Chedjou'yu zorlayacak bir stoper ve yedek oturur en kötü. Artik alternatif/ilk 11 diye gidip gelen adamlar olmamali kadroda. Her yabancinin belirli bir kalitesi olmak zorunda.

Sneijder ve Drogba'yı almış yönetime beceriksiz demek aptallıktır.

Elano,Misimoviç,Keita,Baroş,Kewell,Jo gibi oyuncuları getiren adamları haklı olarak küfür ederek yolladık ama.

Sneijder ve Drogba müthiş transferlerdir.Sneijder türk tarihinin en büyük transferidir.

Fakat bu transferler yönetimi becerikli veya beceriksiz yapmaz. Olaylar geniş açıdan bakmak llaım.İismlere takılmayalım.

Ama yönetimin çok ciddi beceriksizlikler yaptığı ortada. Daha iyi bir Galatasaray için eleştirmekten kaçınmayın.

------

Doğru bir hamle...

Özellikle Bekir'e dikkat ; Ne de olsa kadının halinden yine kadın anlar... :trollface:

Fenerbahçe'ye bayan mentör

Fenerbahçe'de bir ilk... Bundan böyle takımda ritim koordinasyon uzmanı ve mentör Ebru Yıldırım görev yapacak.

060720131241115853535_2.jpg

engin'i kadrolara yazanlar var, engin'in suanki yeri tribündür. o yeri haketmeli yedekte. o göbekle 30 dakika bile oynatmaz fatih terim.

Elano,Misimoviç,Keita,Baroş,Kewell,Jo gibi oyuncuları getiren adamları haklı olarak küfür ederek yolladık ama.

Sneijder ve Drogba müthiş transferlerdir.Sneijder türk tarihinin en büyük transferidir.

Fakat bu transferler yönetimi becerikli veya beceriksiz yapmaz. Olaylar geniş açıdan bakmak llaım.İismlere takılmayalım.

Ama yönetimin çok ciddi beceriksizlikler yaptığı ortada. Daha iyi bir Galatasaray için eleştirmekten kaçınmayın.

Evet, bende aynı fikirdeyim. Bu yazılanları okuyunca, eleştirmekten geri duramıyor insan ...

Eleştirim:.:SS::SS::31:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt