Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sporx'in haberine göre Adebayor ile anlaşmış Beşiktaş.

Fenerbahçe ve Beşiktaş ellerindeki tek kupa için varını yoğunu ortaya koyacak. Bizde TFF'ye kafa tutacağız diye ilk 11'i kuramadık.

Kolay olmayacak bu sene biraz çaba gerekiyor. Bu nedir ya ?

Benchimiz şu şekilde mi olacak şimdi?

Eray

Sabri

Emre Çolak

Yekta

Engin

Gökhan Zan

Erman

Kazım

Maç esnasında kim kiminle değişir tahminen?

Umut Bulut'u almazsak yedek forvetimiz yok mu demek oluyor?

Tek forvete mi döneceğiz demek oluyor bu?

emre yada kazım yedekte olmaz umut veya necati kim alınırsa o olur

Fenerbahçe ve Beşiktaş ellerindeki tek kupa için varını yoğunu ortaya koyacak. Bizde TFF'ye kafa tutacağız diye ilk 11'i kuramadık.

adebayor düşüşte tamam ama bu kadarda düşmez gibi.

2000 senesinde o kadromuzda 4 yabancı vardı uefa kupasını aldığımızda ama maalesefki tüpcü önümüzü tıkıyor sorun yabancı sorunu değil alt yapı sorunudur. alır almasınada okadar borcun ardından bir kulüp 2 senede tam düzlüğe çıkamaz 15-20 milyonluk transferler için 2 sene daha böyle başarılar yakalamamız lazım.

Alt yapi konusunda kesinlikle haklisin. Katiliyorum. Alt yapinin düzenlenmesi, sonrasinda bu oyunculardan faydalanmak nerden baksan 5-6 senemizi alir.

Türkiye geneli icin konusuyorum. Öyle hemen olacak sey degil bu. Alt yapinin meyvelerini toplayana kadar kulüpler Avrupa´da cok sikinti ceker bu sistemde.

Besiktas'a birileri yardim etti herhalde, Adebayor falan ne alakaysa. Gecen sene Oguz Daglaroglu'nu alamayacak durumdaydi herifler.

Son 24 ayda 18 ayı sakat bağ kopması hem de. Çağlar gibi olmasın da.

ya hocam, demba ba'ya platinli gelmesin dedik hepimiz durum ortada. linderth'a biyonik ada, hiç sakatlanmamış dediler adam top oynayamadı. bu birazda kısmet işi heralde. o yüzden o olaylara fazla da takmamak gerekir.

Alt yapi konusunda kesinlikle haklisin. Katiliyorum. Alt yapinin düzenlenmesi, sonrasinda bu oyunculardan faydalanmak nerden baksan 5-6 senemizi alir.

Türkiye geneli icin konusuyorum. Öyle hemen olacak sey degil bu. Alt yapinin meyvelerini toplayana kadar kulüpler Avrupa´da cok sikinti ceker bu sistemde.

Bu yabancı kararının 2011-2012 senesinde alınan süper final gibi bir karar 1 sene uygulanacak fener ne kadar yararlansın diye sonra geri değişecek benim tahminim o yönde

ya hava toplarındaki zaafiyeti :) ? 2 ve 3. gollere bak bi gelen hava toplarını karşılayamıyor,topa hamlesi ya geç ya da erken

en büyük sorunumuz oydu semih ve dany tek hamleli seri stoperler ujfa varken hava toplarında çok sorun yoktu ve topu oyuna sokabilme özelliği vardı chedjou bu yönden nokta transfer :)

en büyük sorunumuz oydu semih ve dany tek hamleli seri stoperler ujfa varken hava toplarında çok sorun yoktu ve topu oyuna sokabilme özelliği vardı chedjou bu yönden nokta transfer :)

umarım böyle olur ki; CL'De dany ve chedju beraber oynayacak diye düşünüyorum :)

semihle en iyi çeyrek finale çıktık ama maalesef real maçlarındaki hataları çok kötüydü,yediğimiz gollerde payı büyüktü.daha ilerisi gelmedi. semih iyi ama çok iyi değil

Real maçındaki gollerde hata %80 Eboue'deydi en fazla %20 kesersin Semih'e... O zaman ilk Eboue'yi gönderelim takımdan, gerçi bana kalsa yabancı kontenjanı sıkıntısını direk sağ bekten çözerim ya neyse.

Amrabat'ın tek sezonluk maliyeti = Melo'nun 2 senelik malyeti.

Maliyet babında Amrabat'la,Melo'yu kıyaslamak güzel oluyorda katkı babında kıyaslamaya yeltenemiyoruz bile.

Amrabat ~7.5-8M + (5x1.2)= 14M .... 5 yıllık Toplam Maliyeti

Melo: İlk Yılda ; 3MYıllık+~2M Kira ücreti + %10 Sülük ücreti = Düz 5.5 M

2. yılında 2.9M Yıllık+~1.5 M Kira ücreti +%10 Menecer ücreti = ~ 4.85 M

aynı hızda giderse yıllık ortalama 4.75 ortalama ile 5 Yıllık maliyet düz 23,75 M.

5 yıllık aynı kriterler baz alınarak toplam maliyet üzerinden ORAN = 23,75/14 = %69

Daha önemli bir konu; Eğer melo, bölgesindeki altenatif bolluğundan dolayı amrabat kadar yedek kalsaydı. bu şartlarda amrabat kadar formda kalabilecek sorumluluk bilincine ve profesyonellik anlayışına sahip mi :confused::confused::confused:

SONUÇ OLARAK BİŞEYLER SALLARKEN DAHİ AYAKLARINI YERE SAĞLAM BASMASSAN ÜSTÜNE SIÇRAR...:yenieek:

SAKIIN !...:mad:

Format; onarılması artık mümkün olamayan seviyeye ulaşmış işletim sistemi hataları için yapılan sondan bir evvelki KAÇINILMAZ HALE GELEN müdahaledir sadece.

Bu sıcak havalarda donanım + dış etkenler kaynaklı sorunları elemek lazım öncelikle. Daha sonra İşletim sistemi detayları + registry düzenlemesi ve temizliği vehatta düzenli defrag yoluyla sistemin rahatlatılması ile dahi halledilebilecek basit problemler için format resmen pire için yorganı gözden çıkarmaktır.

Genede siz bilirsiniz ve sonuçlarından şikayet etmeye hakkınız olmaz..

1 senedir format atmıyordum daha da atmayabilirdim bir sıkıntı yoktu pcde. can sıkıntısından 2 gündür 4 kere format attım ama bugune kadar İzmir de yaşamama rağmen sıcaklıkla ilgili pc konusunda bir sıkıntım olmadı eski kasa olmasına rağmen

arkadaşlar biz serdar taşçıyı neden düşünmüyoruz. seneye kontratı bitiyor. uygun fiyata alabiliriz. serdar aziz için bile dünya para istiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt