Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kpss'ye giren yok mu la ? Ne acayip sorular vardı :lol:

[video=youtube;v7y0CCFYeTU]https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_818155&feature=iv&src_vid=jHTzvsPRhn4&v=v7y0CCFYeTU#t=10s[/video]

:ayatollah:

Gelmicek. tribünde mi oynitacan Haci? :D

bu sene malesef 6+0+4 olacak.

[video=youtube;v7y0CCFYeTU]https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_818155&feature=iv&src_vid=jHTzvsPRhn4&v=v7y0CCFYeTU#t=10s[/video]

:ayatollah:

Re: Transfer Nöbeti

içimde böyle bir his var bu sene rahat şampiyon olup cl de gruplardan çıkıp elenecegiz gibi

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Gelmicek. tribünde mi oynitacan Haci? :D

bu sene malesef 6+0+4 olacak.

degisir o madde ya. bu oyuncuyu ala bilme sansina sahipsek kacirmamak gerekir. cocukda ki hiza baksana ya :SS: tren gibi mubarek :D hizli olursun ama teknigin olmaz mesela. teknik de cok iyi. sut da iyi ama isabet oraninda calismasi gerekir. ama yasi 18-19 yani daha :) alin alin alin....:cool:

Brezilya U 19 maclari. 10/11 sezon

[video=youtube;S0rIqgeVv-A]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=S0rIqgeVv-A[/video]

Bu Wellington cok top kapiyor, ve kapar...cünkü adam top ile kosan adamin yaninda kosiyor, ve birden öyle bi hizlaniyor ki, ne oldunu anlamadan, topu aliyor.

21 temmuzda Malagayla Izmide saat 21:45 de hazirlik maci var Dsmart yayinlayacakmis

Ya dusundukce sinirleniyorum su yabanci kuralini surekli kufur ve beddua ediyorum

Bu Wellington cok top kapiyor, ve kapar...cünkü adam top ile kosan adamin yaninda kosiyor, ve birden öyle bi hizlaniyor ki, ne oldunu anlamadan, topu aliyor.

orasi öylede... bide eksik yanlarina bakin ama bunun icin en azindan bir macini izlemeniz gerekir. gecen gece corinthias ile maclari vardi. fizigi yetersiz ön libero icin. avrupada yapamaz bu fizigi ile. mesela bir Galatasaray- milan maci olsun sampionlar liginde. sahaya bile sürmem . 10 dk sonra bir ikili mücadelede stadin disina ucar bu cocuk :D

Ynt: Transfer Nöbeti

En ılık selamlarımı gönderiyorum tüpermana.

Bnm anlamadığım yıldı geçen sene herkes kabul etti diyor.Böyle bişeyi bizim yönetim sahiden kabul etti mi?

wellington isterdim yabancı kuralı olmasa..

sanki piramit gibi bizim 11. 1 ini çeksen yıkılcak gibi..

orasi öylede... bide eksik yanlarina bakin ama bunun icin en azindan bir macini izlemeniz gerekir. gecen gece corinthias ile maclari vardi. fizigi yetersiz ön libero icin. avrupada yapamaz bu fizigi ile. mesela bir Galatasaray- milan maci olsun sampionlar liginde. sahaya bile sürmem . 10 dk sonra bir ikili mücadelede stadin disina ucar bu cocuk :D

Scott Piri Reis halleder :cool::asd:

AuxrPdwCAAAqRm7.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt