Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

6+0+4 hangi dahinin fikriydi acaba

demiroren_fenerbahcemizin_adi_herkesten_cok_geciyor_h10130.jpg

Bnm anlamadığım yıldı geçen sene herkes kabul etti diyor.Böyle bişeyi bizim yönetim sahiden kabul etti mi?

başkan açıkladı. toplantıya refik bey katılmış. ona sordum dedi boyle bir kararı hatırlamadığını söylemiş.

ayrıca hiç kimseden bu kararı alıyoruz diye imza alınmamış.

burada refik bey karşı çıkmayarak hata yapmıştır. tabi onu oraya gönderende hatalıdır.

Scott Piri Reis halleder :cool::asd:

AuxrPdwCAAAqRm7.jpg:large

hal eder. wellington cok iyi olacak sakatlik gecirmesze bidaha tabiki. yani oda var bi yandan :SS: ama öyle bugünden yarina olacak is degil ki bu. en az 2 sene sürer fiziki gelisimi. bize hazir oyuncu lazim hele hele ön liberi gibi önemli bir mevki söz konusu ise egitici bir camia olamayiz öyle. olursun ama hazir bir oyuncun olur ilk 11 de melo gibi . wellingtonda onun yedegi olur. ama bu yabanci konusundan dolayi o sansa da sahip degiliz maalesef :(

Transfer Nöbeti

Wellington transferine bende soğuk bakmaya başladım çünkü öncelikle önliberoda cüsseli bir adam olması taraftarıyım bir diğer sebeb ise biz daha genç yetenekli futbolcu alıp ona sabredecek seviyede değiliz maalesef. (Bakınız: Ambrabat)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Wellington falan bilmemde şu yabancı sınırıyla sıfır riskle hareket etmek gerek.Her ne kadar eleştirsemde Melo takımda tutulmalı,işi şansa bırakamayız.

Wellington transferine bende soğuk bakmaya başladım çünkü öncelikle önliberoda cüsseli bir adam olması taraftarıyım bir diğer sebeb ise biz daha genç yetenekli futbolcu alıp ona sabredecek seviyede değiliz maalesef. (Bakınız: Ambrabat)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Amrabat genç mi :confused:

0 riskle hareket etmek lazım ile Melo alınmalı cümleleri sanırım dünya üzerinde sadece Galatasaray taraftarının ağzından çıkarsa bir araya getirilebilir cümleler.

0 risk= Melo çok ilginç bi yaklaşım gerçekten.

Melo alınırsa bu sene iyi oynar 2014 Dünya Kupası için ama sonrasını bilemem yatabilir bence.

Gemileri yakıp,parayı basıp Gökhan İnler'i alacak gücümüz de mi yok ? Bu adam gelse hem TFF hem Fener komaya girer,sahtekarlıkları başlarına dolanır.Çünkü sol beke de yabancı alabiliyoruz böylece.Şu an sol bekte Hakan'ı oynatacaz mecbur.Ama işin daha vahim tarafı ön liberoya Wellington gibi vasat bir adamı almaya çalışıyorlar.Mevcut güçlü ortasahamızı güçsüzleştirecek bir hamle,rezalet ötesi olur.

0 riskle hareket etmek lazım ile Melo alınmalı cümleleri sanırım dünya üzerinde sadece Galatasaray taraftarının ağzından çıkarsa bir araya getirilebilir cümleler.

0 risk= Melo çok ilginç bi yaklaşım gerçekten.

2 senedir Selçuk-Melo sayesinde şampiyonuz. İyi olan ortasahayı niye bozalım :confused:

Gemileri yakıp,parayı basıp Gökhan İnler'i alacak gücümüz de mi yok ? Bu adam gelse hem TFF hem Fener komaya girer,sahtekarlıkları başlarına dolanır.Çünkü sol beke de yabancı alabiliyoruz böylece.Şu an sol bekte Hakan'ı oynatacaz mecbur.Ama işin daha vahim tarafı ön liberoya Wellington gibi vasat bir adamı almaya çalışıyorlar.Mevcut güçlü ortasahamızı güçsüzleştirecek bir hamle,rezalet ötesi olur.

vasat degil wellington kesinlikle ya. abartmayalim yani. :) cok iyi kumasi var ama hazir degil. ben ondan istemiyorum acikcasi. melocada degil yani okadar . ilede melo melo demiyorum ama alinacaksa ona yakin kalitede ve en önemlisi hazir birisini gelmesinden yanayim.

M.United, Baines icin 16m pound teklif yapmis. Everton geri cevirmis. Manyak para ama Baines icin deger. Keske diyorum baskan bu transferde potaya girse. Hocanin dedigi gibi; bizim rakiplerimiz bunlar.

Melo şu anki Brezilya orta sahasında gözü kapalı oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt