Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BOggHVvCIAAB540.jpg:large

Şahin Abi, bu resim nezmnd cekildi?

ERMAN-KILIC-OZEL3-555x657.jpg

Beyaz TV : GS. da Elmander ve Culio için düğmeye basıldı....

Umutun 3.5 M luk bonservisi nedeniyle hedef necatiye kaymak üzere..

florian thauvin lille mi gitti la:sad007: şu brumayı alın ALLAH aşkına

LigTV spikerler çoğu zaman Alex'in gollerindeki gibi bağırmıyorlar gollere ama şu 3 gole tepkileri,bağırışları ne zaman izlesem tüylerimi diken diken ediyor...

[video=youtube;oVJsKDgSfRE]https://www.youtube.com/watch?v=oVJsKDgSfRE[/video]

[video=youtube;K9z9UooRtZA]https://www.youtube.com/watch?v=K9z9UooRtZA[/video]

[video=youtube;mcuCiw9uu5Y]https://www.youtube.com/watch?v=mcuCiw9uu5Y[/video]

Şu Türk oyuncu yoklugunda umut gibi bir adam için 1 milyonun lafını yapıyorlar ya.La zaten 2 adam alacaksınız umut melo neyin çirkefligini yapıyorsunuz

şuna bak temmuzdayız transfer beklemiyom :D bekleyemiyoz şimdi sövcem bu tüpcüye

umutan cok daha iyi oldugu kesin oyun icinde. yada necati gelsin tekrardan. umut oyuna girdigi zaman hic bir cekilde takim oyununa yarar saglamiyor. onu gectim takim oyununu bile bozuyor resmen. press haric ve firsatci golcülügü haric bir ise yaradigi yok umutun. burak yeterli bu konuda zaten :D

topu biraz ilerde tutmasini bileceksin ya birader. pass yapmasini az cok bileceksin artik . Galatasarayimiz icin yetersiz buluyorum acikcasi.

Doğru diyorsun da kanatsız xavi-iniesta olsa bile yavan geliyor insana :D Yerli kanat yok mu ya şöyle alıncak genç menç?Kerim hariç tabii.

ya bizim alt yapida mertan diye bir cocuk var. ona nyie sans verilmiyor anlamiyorum. bence ciddi potansiyeli var kanat oyuncusu olarak. bir kac kez izledim ki bunlardan bir taneside gecen senemi ondan önceki senemiydi tam hatirlamiyorum bir hazirlik macimizdi benficaya karsi. cok iyidi aldigi süre icinde bence.

kanatımız yokya , tavukçuda bile but yiyorum kanat almıyorum.

Tavukçuda but yemek ne yaa..:SS:

Şöyle bir; kemiklerini dışarı alıp fileto vaziyette kapalı teflon tavada, bir Türk kahvesi fincanı kaynar suyun üzerine yatırıp kısık ateşte 15-20 dk. az baharatlı (ve az sos ilaveli olarak ) tam lezzetini almak dururken.:yenieek::cool::ayatollah:

Yazıklar olsun fenere,adamlar semihi de bitirecek.Semih gibi forvet varmı Türkiye'de, adamdaki özellikler kimsede yok.Yıllarca süründü durdu şimdi pafla idman yapıyor bari Bursaya falan gitsin de kendisi için iyi olur.

Şöyle bir; kemiklerini dışarı alıp fileto vaziyette kapalı teflon tavada, bir Türk kahvesi fincanı kaynar suyun üzerine yatırıp kısık ateşte 15-20 dk. az baharatlı (ve az sos ilaveli olarak ) tam lezzetini almak dururken.:yenieek::cool::ayatollah:

:D

basladi yine forumun akcisi.. senin meslegin akcilik mi ayiptir sormasi. :lol:

simdi yapiyorsun ama iki gunden sonra bu isleri 1 aylik birak.

ya bizim alt yapida mertan diye bir cocuk var. ona nyie sans verilmiyor anlamiyorum. bence ciddi potansiyeli var kanat oyuncusu olarak. bir kac kez izledim ki bunlardan bir taneside gecen senemi ondan önceki senemiydi tam hatirlamiyorum bir hazirlik macimizdi benficaya karsi. cok iyidi aldigi süre icinde bence.

Amrabat jokerimiz de olmayacak bu sene :o geriye düştüğümüzde öne geçtiğimizde alıyorduk her türlü hareket geliyordu.Bu sene işimiz çok daha zor.

Real maçındaki gollerde hata %80 Eboue'deydi en fazla %20 kesersin Semih'e... O zaman ilk Eboue'yi gönderelim takımdan, gerçi bana kalsa yabancı kontenjanı sıkıntısını direk sağ bekten çözerim ya neyse.

o senin fikrin kardeşim :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt