Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Cevap: Transfer Nöbeti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler PC kendi kendine reset atıyor.Napmalıyım yahu? :sad007:
Valla yeter be bokunu çıkardılar iyiceGalatasaraylı Biri @ya1905gs 3 sa Pazartesi Yada Salı Günü Ön Libero Konusunda Kap'a Açıklama Gelir..Felipe Melo Şartları Kabul Etmezse Welligton Açıklanır..
Kewell-Arda-Keita'dan sonra şu duruma bakHamit-Aydın-Amrabat
![]()
Mustafa, barış, ayhandan sonra şu duruma bakselçuk, melo, sınayder.
Şahin Abi, bu resim nezmnd cekildi?
![]()
Doğru diyorsun da kanatsız xavi-iniesta olsa bile yavan geliyor insanaYerli kanat yok mu ya şöyle alıncak genç menç?Kerim hariç tabii.
kanatımız yokya , tavukçuda bile but yiyorum kanat almıyorum.
Tavukçuda but yemek ne yaa..:SS:
Şöyle bir; kemiklerini dışarı alıp fileto vaziyette kapalı teflon tavada, bir Türk kahvesi fincanı kaynar suyun üzerine yatırıp kısık ateşte 15-20 dk. az baharatlı (ve az sos ilaveli olarak ) tam lezzetini almak dururken.:yenieek::cool::ayatollah:
Tavukçuda but yemek ne yaa..:SS:
Şöyle bir; kemiklerini dışarı alıp fileto vaziyette kapalı teflon tavada, bir Türk kahvesi fincanı kaynar suyun üzerine yatırıp kısık ateşte 15-20 dk. az baharatlı (ve az sos ilaveli olarak ) tam lezzetini almak dururken.:yenieek::cool::ayatollah:
ya bizim alt yapida mertan diye bir cocuk var. ona nyie sans verilmiyor anlamiyorum. bence ciddi potansiyeli var kanat oyuncusu olarak. bir kac kez izledim ki bunlardan bir taneside gecen senemi ondan önceki senemiydi tam hatirlamiyorum bir hazirlik macimizdi benficaya karsi. cok iyidi aldigi süre icinde bence.
Real maçındaki gollerde hata %80 Eboue'deydi en fazla %20 kesersin Semih'e... O zaman ilk Eboue'yi gönderelim takımdan, gerçi bana kalsa yabancı kontenjanı sıkıntısını direk sağ bekten çözerim ya neyse.
florian thauvin lille mi gitti la:sad007: şu brumayı alın ALLAH aşkına