Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok mu şey istedik be :SS:

abE5HHlago.jpg

:yenieek:

Ynt: Transfer Nöbeti

Selaminaleykum

Transformer TF101 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bejeke tolgayi almiş vallahi helal olsun iyi transfer...

Biz bekleyelim hala... secimi bekledik tff karari bekledik...

p.tesi kamp basliyor hala transfer yok...

almazsak mal gibi kalacaz işte ne yapıyor yönetim merak ediyorum çıkıp para yok deseler transfer yok deseler neyse onu alacaz bunu alacaz diyorlar kimse yok ortada hayret

Para yok diyemezler :).Bende neyi bekliyorlar anlamadım hala yabancı sınırlamasının kalkacagını mı umuyorlar neyi bekliyorlar cözemedim,cözen var mı? :confused:

Bejeke tolgayi almiş vallahi helal olsun iyi transfer...

Biz bekleyelim hala... secimi bekledik tff karari bekledik...

p.tesi kamp basliyor hala transfer yok...

Söyledıklerı gibi 3 milyonsa cok iyi is derim.bjk güclendi fbnin 11 hala bizden kötü ama derinlikleri bizden iyi.Yönetımden ses yok hala.

Yine geç kaldık millet transferleri bitirdi.Bursaspor bile dahil buna.Bi Trabzonspor bide biz uykuya daldık.

Söyledıklerı gibi 3 milyonsa cok iyi is derim.bjk güclendi fbnin 11 hala bizden kötü ama derinlikleri bizden iyi.Yönetımden ses yok hala.

Neyi bekliyorlar hala anlamadim umutun bonservisi 3 m € ken 1 m € almaya calisiyor biktim cingene pazarligindan bide 1.5 senedir sol bek carlinhposu ugrasıyorsun baska adam mi yok büttner tremoulanos clichy birsuru sol bek adamlar var..

Clde ceyrek finale cikmisiz ligde sampiyon olmusuz kombine loca forma satmısız hala transfer yok...

Ezikler cl de men etmiş bile transfer yapıyorlar... Men etmeselerdi cardozo coktan febedeydi

bilmiyorum vallahi. ya yemek konusu okadar zor degil bence. tuzunu sekerini biberini iyi ayarlamak önemli yemeklerin. bunu iyi yaparsan gerisi zaten kolay az cok becerikli isen tabiki :) ama cogu yemekleri ben kitaba bakarak veya neten bakarak yapiorum ama o ayri konu :D

Tencere yemekleri en kolayı..

Soğanı az yaglı 1/2-1 bardak suda öldürüp (EV yada KÖY) salçasını kattıktan sonra koku vermeye başladığında sebzeyi atıp uygun pişme süresini unutmamakta mesele. Yağını ocaktan almadan evvel yeteri kadar ilave edersin. Böylece yağ doymamış olarak kullanılır.

Sebze olarak ne kullanırsan kullan, ocaktan alırkan veya tabakta lezzetini tamamlamak için uygun baharatı tutturmak şart. Patates ve patlıcan için kimyon nasıl vazgeçilmez ise kabakta da ocaktan alırken dereotu katıp karıştırmadan saman lezzeti alırsın sadece.

Neyse Bu akşamlık bu kadar yeter bence. İyi sohbetti..

2.75 M € Tolga için çok çok azmış, iyi paraya almış Bjk.

[h=5]SPORX

[/h][h=5]Üç büyüklerin başı dertte!

Futbol Federasyonu'nun 6+0+4 şeklinde aldığı yabancı kontenjanı kararı Fenerbahçe ile G.Saray'ın başını ağrıtacak. 11 yabancısına yıllık 23 milyon 150 bin euro ödeyen Fenerbahçe kadrosunu boşaltmak zorunda kalacak. Sarı-lacivertlilerde yeni transfer de düşünüldüğünde Yobo, Krasic, Stoch, Cristian gibi isimlerin gönderilmesi söz konusu olacak.

Sarı-kırmızılıların transfer planları da alt üst olurken, 21 milyon 400 bin euroluk tabloda en zayıf halka Culio olacak. Culio'nun gönderilmesi durumunda 1 kişilik yabancı kontenjanı açılacak sarı-kırmızılılıların, böylece önlibero için Wellington ya da Melo'yu transfer etmesi bekleniyor. Ayrıca Sneijder, Riera ve Ambrabat'ın da kiralanması gündeme gelebilir. Beşiktaş ise 7 yabancı dışında transferini düşündüğü isimler konusunda frene basacak.

DİVANA BAŞVURU

TFF'nin kararı sonrası Galatasaray'ın, AB pasaportuna sahip futbolcuları, Avrupa Adalet Divanı'na başvurma kararı aldı. AB pasaportuna sahip sarı-kırmızılı oyuncuların bireysel olarak önümüzdeki haftadan itibaren Türkiye'de yerli statüsünde oynamaları için başvuru dilekçelerini sunacakları bildirildi. Bu oyuncular arasında Muslera, Dany, Riera, Sneijder, Ambrabat, Drogba, Eboue, Chedjou ve Elmander bulunuyor.
[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt