Cevap: Transfer Nöbeti
bu melo oynadımı gerçekten başka bir oyuncu bölgesinde ki top 5 aamdan biri ama canı isterse oynaması zaten sıkıntı.bende hep melo diyince şöle bir intiba oluyor nedense sözleşmeyi imzalasa yatacak bütün sezon lig sonuna doğru kıpranmsıda o yüzden bence ki para da para diye tutturmasıda o yüzden.bizden başka hiç bir dünya klübü de çıkartıp verdiğimiz parayı vermyecek neden futbol değil karakterinden dolayı.kimse bu melo ya güvenemiyor yani bir sezon boyu melo bizi taşır diyemiyorlar adamı biliyorlar.bence melo problemi çözülmeliydi inşallah wellington gelirse ki kiralık olması süper tutarsa devam tutmazsa güle güle ki melo ile farz edelim yaptın 3 yıllık sözleşme koca sezonda geçen sezon oynadığı 6 maç mı 20 maç gibi oynayacağının garantisi varmı yok.bence şuna eminim yönetim melo ya güvenebilse değil 3, 4 bile verip yıllığına alırlar ama onlarda güvenmiyorlar melo nun ipiyle kuyuya inilmeyeceğini biliyorlar.ben aslında bu melo saçmalığının bitmesine seviniyorum zira bakalım bu maç canı oynamak isteyecekmi diye 3 senelik kahırdan iyidir