Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

8 milyon opsiyonu varmis bizimkiler zaten almaz opsiyonu. 1 sene ucuzundan idare edelim transferi. melo'ya 4 milyon + minimum 3 milyon yillik verecektik..

Yabancı 6+0+4 iken kadronda Drogba varken neden ucuzdan idare edip hem ligi hem Avrupa da başarıyı ateşe atıyorsun.

Hepsini izledim Melo sallantıda giderken puan ortalamamız 1.7-1.8 Melo'nun oynamaya başladığı maçlar ile birlikte 2.42

Bilmem net mi ayırım.

melo son 6 maç oynadı başkada oynamadı. bjk maçında kırmızı gördü 4 maç oynamadı 3ünü aldık biri berabere. bilmem anlatabildim mi?

Yabancı 6+0+4 iken kadronda Drogba varken neden ucuzdan idare edip hem ligi hem Avrupa da başarıyı ateşe atıyorsun.

sol bek ve defansif orta saha yok sayarim ben. riera ve wellington ile olacak is degil bu. kanat oyuncusuda yok. (sistemde kanat olmasa bile)

Yönetim doğru iş yapıyor Melo 30 yaşına geldi. Gençlere yöneldik iyi oldu

22 lik Wellington

19 luk Bruma

transferleri olsa güzel olur yani:)

Kadronda 22'lik Emre Çolak var çok mu iyi. 18-19 yaşında adam alıyorsan eğer çok iyi scouting yapman lazım bizde de hiç güven vermeyen kurum ne diye sor scout ekibi derim.

Geçmişte Barış Özbek'i izleyip getiren de scout ekipleriydi bu kulüpte.

melo son 6 maç oynadı başkada oynamadı. bjk maçında kırmızı gördü 4 maç oynamadı 3ünü aldık biri berabere. bilmem anlatabildim mi?

Son 10 maç harika, M.United maçından itibaren çok iyi oynadı. Oynamadığı maçlarda hep aradık.

Wellington'un sakatlık sorunu burdaki çoğu arkadaşı olduğu gibi beni de endişelendiriyor.

Linderoth örneğini görmüş biri olarak da, bu işler biraz şans.

jaja trabzonspor'da, sali günü geliyormus.

Kadronda 22'lik Emre Çolak var çok mu iyi. 18-19 yaşında adam alıyorsan eğer çok iyi scouting yapman lazım bizde de hiç güven vermeyen kurum ne diye sor scout ekibi derim.

wellington o sakatlıkları yaşamasaydı şimdi çoktan çok büyük bi kulüpteydi..daha yeni toparlanmasına rağmen inter alacaktı adamı:o

Evet bu konuda haklısın ama bu yazdığım oyuncular bence potansiyelli oyuncular. Bu hamleleri yada buna benzer hamleleri yaparsak, hem bu sene hemde önümüzde ki bir kaç senede de başarılı olma olasılığımız yüksek.

ya umarim tutar wellington yoksa sampionluk baya zor olacak. cok önemli bir mevki vallahi DM ...:SS:

Melo ya tesekkür ederim ben kendi adima verdigi hizmetlerden dolayi. yapacak bir sey yok. AslolanGALATASARAY !!!

bu melo oynadımı gerçekten başka bir oyuncu bölgesinde ki top 5 aamdan biri ama canı isterse oynaması zaten sıkıntı.bende hep melo diyince şöle bir intiba oluyor nedense sözleşmeyi imzalasa yatacak bütün sezon lig sonuna doğru kıpranmsıda o yüzden bence ki para da para diye tutturmasıda o yüzden.bizden başka hiç bir dünya klübü de çıkartıp verdiğimiz parayı vermyecek neden futbol değil karakterinden dolayı.kimse bu melo ya güvenemiyor yani bir sezon boyu melo bizi taşır diyemiyorlar adamı biliyorlar.bence melo problemi çözülmeliydi inşallah wellington gelirse ki kiralık olması süper tutarsa devam tutmazsa güle güle ki melo ile farz edelim yaptın 3 yıllık sözleşme koca sezonda geçen sezon oynadığı 6 maç mı 20 maç gibi oynayacağının garantisi varmı yok.bence şuna eminim yönetim melo ya güvenebilse değil 3, 4 bile verip yıllığına alırlar ama onlarda güvenmiyorlar melo nun ipiyle kuyuya inilmeyeceğini biliyorlar.ben aslında bu melo saçmalığının bitmesine seviniyorum zira bakalım bu maç canı oynamak isteyecekmi diye 3 senelik kahırdan iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt