Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eee. O zaman BAM lı kadrolara geri dönüş olacaksa neden Aysal geldi. Neden FT 3.kez geri geldi...

Birkaç şrfsz yüzünden pes edeceksek bu kadroyu dağıtacaksak dükkanı kapatalım o zaman...

Cidden kadroda eskiye dönüş benzeri bir hamle olursa bu taraftar takıma kulübe küser ey başkan...

Sabri formasınımı sattıracaksın yüzbinlerce yoksa hakanbalta formasımı...

Eğer " nasılsa taraftarı bağladık kulübe bundan sonra para kazandırmaya devam ederler" diye düşünüyorsan yanılıyorsun başkan.

Bu taraftar Drogba Sneijder için harcamadı tabiki o kadar parayı;

Drogbalı Sneijderlı kadrolarla yıllardır hayal ettiği yerlere daha kolay geleceğini düşündüğü için harcadı...

Umutlandığı için harcadı...

Umudu devam ettiren hatta dahada büyüten mi yoksa birkaç kendini bilmeze haddini bildirmek yerine ;

pes eden ve taraftarın hayallerini yıkan başkan olarak mı anılmaz istiyorsun sn. başkan ?

Yahu bir Melo'dan vazgeçildi diye bunlar nasıl söylenebilir?

Delinin bir taş atıyor kuyuya sizde inanıyorsunuz..

Adam gelip bi oynasın bakalım,maliyeti çokta az değil demek ki beklenti yüksek..

gecen yil tonla para kazandik bu sene kombineler bitti s.ligine ön elemesiz gidiyoruz garanti para geliyor erman=bedava chedjou=6,5 well= kiralik 2m... bumu lan hedeflerimize goturecek transfer politikasi. kimse borc var demesin onu bizde biliyoruz

Arda kimmis ki Sneijder'le ayni cümlede aniliyor..

Arda'yi sevmedigimden degil, ama Sneijder baska.

:yenieek: Lafım Can'a değil ama adam yarım sezon kötü oynadı diye tabata oldu resmen.

Kiralık demek, ben bu adama güvenmiyorum bi göreyim işime gelirse alırım demek. Böyle bir transfer yapıyoruz maalesef. Yönetim bu futbolcu için kendisine güvense bonservisiyle alır.

Kiralık gelmez umarım :o

Yahu bir Melo'dan vazgeçildi diye bunlar nasıl söylenebilir?

Delinin bir taş atıyor kuyuya sizde inanıyorsunuz..

Adam gelip bi oynasın bakalım,maliyeti çokta az değil demek ki beklenti yüksek..

Melodan vazgeçildiği için yazdığımı nerden çıkardın :o

------

Bu ne şimdi. Şaka mı ? :SS:

ÖZEL : Galatasaray da "yabancı kararı" alıyor!

Yeni sezon için TFF'nin aldığı 6+0+4 kararının kesinleşmesine karşı girişimlerini sürdüren Galatasaray,

herhangi bir olumsuz duruma karşı da tedbirini alıyor.

Galatasaray'da yabancı sayısı konusunda alınan kararın ardından işler arapsaçına döndü.

Elinde Muslera, Eboue, Chedjou, Dany, Riera, Amrabat, Sneijder, Drogba, Elmander ve Culio ile birlikte toplam

10 yabancısı bulunan Galatasay, bu isimlerden bazıları ile yollarını ayırcak.

Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim'in, Muslera, Drogba, Sneijder'in dışında takımda

hiç bir yabancının yerinin garanti olmadığını belirttiği ve yönetime en az iki yabancının gönderilmesi konusunda talepte bulunduğu öğrenildi.

Terim'in kadroda düşünmediği Culio'nun yine kiralık ya da takas olarak gönderilmesi gündemde.

Ayrıca Elmander'in de takım aradığı biliniyor.

Bu isimler dışında
Eboue'nin de teklif gelmesi halinde satılması mümkün.

Fatih Terim'in sağ bekte Sabri ve Hamit'ten birini kullanabilecek olması, tecrübeli hocanın elini güçlendiriyor.

Öte yandan Terim'in
Sneijder'e iyi bir teklif gelmesi halinde de bu oyuncunun satışına da onay vermesi bekleniyor.

Fatih Terim'in ayrıca Amrabat'ın satılması ya da kiralanması yönünde bir düşüncesinin de bulunmadığı,

yönetimin de yabancı kuralı nedeniyle bu sezon tribünde otursa dahi

Amrabat'ın aldığı düşük yıllık ücret nedeniyle bu oyuncuyu göndermeyi düşünmediği gelen haberler arasında.

TurkFutbol.Com Özel / Burak KARAKUŞ

Kiralık demek, ben bu adama güvenmiyorum bi göreyim işime gelirse alırım demek. Böyle bir transfer yapıyoruz maalesef. Yönetim bu futbolcu için kendisine güvense bonservisiyle alır.
yav adam iyi oynasa ne olacak,seneyede bunu bekleriz bizimkiler gider kulubune 3m teklif eder kabul etmezler sonra 1 yil daha kiralayalim derler bizde burda dejavu yasariz

Arda kimmis ki Sneijder'le ayni cümlede aniliyor..

Arda'yi sevmedigimden degil, ama Sneijder baska.

Aynı cümlede anmakta bence sıkıntı yok zaten hani alternatif olarak değil de, çok ekstra bir teklif gelir Sneijder'e kendi de gitmek ister... O gelen parayla yeni bir yabancı yerine Arda alınır herhalde.. kontenjan bu haldeyken..

Bize yetişecek yabancı futbolcu gerekmiyor abi , avrupada kariyerli tecrübeli futbolcu gerekiyor. ancak şu konuda yönetimi desteklerim yetişecek türk futbolcu olursa seve seve desteklerim çünkü deneme yanılma yoluyla türk futbolcu bulabiliriz ama yabancı sınırlaması varken puzzle ın en önemli parçasını almamak çok düşündürücü.... Biri bunu yönetime anlatsın allah aşkına, yoksa anlamıycaklar

Evren Göz ‏@evrengoz 11s

Wellington hayırlı olsun...

HADI;GELDI WELLI

ben wellington transferine sıcak bakıyorum

hem scoutluk transfer yapmayız diye söylenirler yapıncada sorun olur

wellingtonun tek sorunu diz sakatlığı geçirmiş olması.bence bunun için avrupaya gidemedi wellington

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt