Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Draxler seneye büyük ihtimal ingiltereye gidecek. Ve bizim bir oyuncuya o kadar para verecek bütçemiz yok. Draxler almanya tarihindeki yüksek bonservisli oyuncular araasında yer alacak yakın gelecekte. Dediğim gibi o takım biz değiliz.

Devre arasında S14 düşeşi gelmeseydi, bu sene bile gelebilirdi Draxler. Başkan o kadar kararttı gözünü..

Draxler Türkiye'ye mi gelebilirdi :D

Hic bilmiyorsunuz alman futbol kültürünü.

@EmreUtkucan: Sili-Gana macindan tempo yonunden beklentim buyuk.

La ne Wellingtonu :sad007: Wellington diyene kafa göz dalasım geliyor.. Bu çocuk gelse bile oynayamaz. Herkes Melo etkisi bekleyecek doğal olarak ve o da bunu karşılayamayınca tepki görecek. KALDIRAMAAAAAAZZZ !

Arayın anasını satıyım macera arayın :mad:

@EmreUtkucan: Galatasarayli arkadaslarim, hic bir oyuncu hakkinda transfer resmilesmeden yorum yapmayacagimi bilmenizi rica ediyorum.

3+1 azmi neden bahsediyosun.adam yillik mac basilarla beraber 3,5m aliyor.14m sozlesmeye imzami atilir

Sorun parada değilse 3+1 ile 2+1 arasında 1 sene fark var.1 sene yüzünden parasal sıkıntı da yokken vazgeçilmesi hata diyorum.

Umut'un bonservisi 3.2 Milyon Euro iken gidip 2.2 teklif ediyorsun 3.2 Milyon Euro'yu biz kimlere vermedik Umut'a niye veremiyoruz çat diye.Süreci sakız gibi uzatmanın ne manası var. Dersin 2.2 kabul edilmez 2.5 yaparsın edilmez 2.8 yaparsın edilir. Bizimkiler kafasından değer belirliyor gıdım oynama yok o şekilde adamda inada bindirir göndermez.

Ne bu pintilik o kadar gelir içinde yüzerken.

ne GS lisi,babasinin hayrinami oynuyodu bizde.transfer doneminin bitmesine 1 hafta kala takimda kalacam diye soz verdigi f.terimi yüz üstü birakip gitmek nasil muhtesem Galatasaraylilik olyuor anlat bilelim.onun tripklerinimi cekecek bu taraftar,adam a.madride gitti 1 ayda 10 kilo verdi tig gibi oldu,bizdeyken nasil olsa saldim cayira sal gobegi tin tin.once adam olmayi ogrenecek

niye gitti arda avrupaya gereksiz anlamsız tepkilerden bir tarafta adam seks yapmaktan pupis oldu diyen medya diğer tarafta iyi gün dostu azınlık Gs taraftarı adamı zorla yolladılar ayrıca bedavayada gitmedi Ardanın adamlığını Galatasaraylılığını tartışmam Türk futbolunun bir numaralı adamıdır döneceği yerde Galatasaraydır

t_84367_wellington-vibrou-tanto-quanto-a-torcida-com-a-vitoria-do-sao-paulo-sobre-o-atletico-mg.jpeg

Obi Mikel, Matic veya Alex Song'u falan alsaydık bari be....

3+1 istemiştir bizimkiler 2+1 demiştir. 1 sene için Melo gibi adamı kaçırıyoruz işte nesi budur.

2014 DK için bu sene kasardı kesin, muhteşem bir performans izlerdik.

Ama çağrılmadığı zaman, ki kadrodaki alternatiflere ve kendisinin milli takım geçmişine baktığın zaman çağrılma ihtimali yok gibi bir şey, performansının düşmeyeceğini kimse garanti edemez.

Melo oynadığı zaman kalitesini kimse tartışamaz ama dengesiz olduğunu da kabul edelim. 4 yıllık sözleşmeyle o maliyetlere girmek büyük risk...

Wellington'u izleyelim bakalım o da boş adam değil. Shakhtar alsa yine müthiş bir Brezilyalı buldular 2 sene sonra fiyatını katlayıp satarlar derdik, bir kere de biz deneyelim bakalım ne olacak. Bu kadar rağbet gören bir oyuncuysa teknik heyetin de bir bildiği vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt