Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abi alper öcal da aynı şeyi dedi..şu brezilyayı takip edem adam...eskisi gibi çevik değil dedi..ama o iki sakatlıktan sonra anca toparlanır be abi..biraz da hırs etmeli,azmetmeli..neticede çok büyük bi kulübe geldi.artık herşey farklı onun için.

cocuk oyuncai mi bizim Takim ? zaten 6 yabanci ayni anda onyayabiliyor birde bekle bu adam "eskisi" gibi olacak mi diye, Melo kadar olacak mi oh ne güzel sonra neden Gruplardan cikamadik, neden surda burda puan verdik konusuruz

melo nun o yürek ağıza getiren artistlik paslarını özleyeceğim

mert reis boy tamamda fizigi bana iri geldi zayif görünmüyor. ya da ben yanliş analiz ettim:)

3 dakkalık bir videosunu ızledım uzak acı oldugu için boyundan dolayı celimsiz geldi ama dogru diyorsun yukarıdakı videoda o kadarda çelimsiz gibi gelmedi.Ama yine de bir melo kadar güçlü ve rakiplerini sindirici özelliğinde olamaz.Bence tam bir mc adamı.4 3 3 ü düşünürsek melo selcuk biraz önlerinde wellington daha verimli olur gibime geliyor.Dmc de melo oynadıgında selcuk daha verimli oluyor.Wellington ve selcuk oynarsa aynı verimi alamayız.Ama iyi bir oyuncu bence Wellington ben begendim.

Bu Welligton hic penalti kurtardimi
icon_biggrin.gif

Penaltı kaçırmadığını duydum:cool:

cocuk oyuncai mi bizim Takim ? zaten 6 yabanci ayni anda onyayabiliyor birde bekle bu adam "eskisi" gibi olacak mi diye, Melo kadar olacak mi oh ne güzel sonra neden Gruplardan cikamadik, neden surda burda puan verdik konusuruz

Melo'nun 3+1 i alıp yatmayacağı ne malum? Melo'yu yarım sezon beklemedikmi...Ne fark ediyo.

Melo Dünyanın sayılı ön liberolarından biriydi. Yerini doldurmak kolay değil

Melo'nun futbolculuğu tartışılmaz,mevkisinin en iyi oyuncularından ama her an sorun çıkarabilecek yapısı da olduğunu kabul etmemiz lazım.Bence GS Melo birlikteliği 2 sene iyi gitti.Ama artık daha fazlası özellikle başkan tarafından riskli gözüktü.Başkan zaten daha önceki açıklamalarından bunun altyapısını hazırlamıştı.

Melo'nun 3+1 i alıp yatmayacağı ne malum? Melo'yu yarım sezon beklemedikmi...Ne fark ediyo.

ozaman git Inleri al, yada Obi Mikel, yada Song, ne varsa ama ne o orta sahain defansin bel kemigi olan hem atak ve defansi etkilemek zorunda kalan adami öyle pek duyulmamis zayif adami getirip ? sonucta biz hedeflerimiz tekrarlamak istiyoruz !

Tahmin ettiğim gibi Erman ve Kazım antrenmanda en çalışkan 2 isim. Özellikle Erman yıllardır takımda gibi çok profesyonel bir görüntü çiziyor. Erman tarzı transferler Avrupa'da çokça yapılıyor zaten. Adı sanı duyulmamış takımların çalışkan oyuncularını büyük takımlar alıp değerlendiriyor. Hatta 29 yaşındayken değil 32 yaşındayken ilk kez adını transferde duyduğumuz oyuncular oluyor. Erman kısa boylu bir oyuncu ve bu tür oyuncular genelde çok daha geç çöküyor fizik olarak. Erman ağır sakatlık yaşamamış ve en önemlisi takım ve hocasıyla sorun yaşamamış bir isim. Herkes için yeni Hagi yeni Popescu benzetmesi yapılıyor ama bunlara gerek yok. Vereceği katkıyla ben de dahil hepimizi şaşırtacak bir oyuncu kazandık. Tahminim 25 maç 6 gol 9 asist.

melo 2001 yilindan 2009 yilina kadar oynadigi takimlar belli

CR Flamengo

Cruzeiro EC

Grêmio FBPA

RCD Mallorca

Racing Santander

UD Almería

AC Florenz

2009 yilinda juventus ve orda fazla sansi bulamadan bize geliyor

Galatasaraya gelene kadar 10 yilda oynadigi 8 takimda 23 gol atmis bizde ilk sezonda 14 gol

Yani bize gelmeden once gercekten bidonmus,wellington 1991 dogumlu bakip gorecez.pesin hükümlü olmamak lazim

Melo istenmiyorsa gidersin Mikel'i, İnler'i alırsın anlarım ama Wellington alınmaz.

Mikel melocuları resmen Nostradamus gibi kahin ve AKİL İNSAN yapardı kesinlikle.:yenieek:

Biz oyununa uyuz olup sinir krizleri geçirirken, febeşler bize :asd: şeklinde gülerdi..

Ben Wellington Transferi ile Takim ya 4312, veya 433 oynarim.

Bence Terimin bu sene kafasindaki sistem 433'dir. veya daha dogrusu 4-1-2-1-2

|Muslera|

Eboue Semih Chedjou Sabri*

Wellington

Selcuk ......Sneijder

Burak....... Drogba..... Erman(Engn)*

* bunlar biraz belirsiz.

Hamit de dahil olacak ise...4312'den farkli sistem cikmiyor ortaya

Muslera

Eboue Semih Chedjou Sabri

Hamit Wellington Selcuk

Sneijder

Drogba Burak​

melo yu çok eleştirenlerin bile yüreği cız etmiştir eminim

bazı oyuncular vardır takım için kulüp için çok şey ifade eder örnek bizde hakan şükür, fenerde bir zamanlar tuncay şanlı

melo da öyle bir oyuncuydu heme taraftar hem takım açısından ateşleyici güçtü

linderoth bize geldiğinde turp gibiydi de ne oldu ?semih 2 tane ağır sakatlık geçirdi,bank asyada bile zor oynuyodu..birazda kader:)

Sen 2 kere diz çapraz bağı kopmuş ne olduğu belirsiz adamı alacaksın işe yaramayınca kader diyeceksin öyle mi :) Eşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın ondan sonra kader-kısmet diyeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt