Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yaw g.inler wellingtondan daha iyi futbolcu falan degil nerden cikardiniz bunu.ne gokhanmis arkadas.

Sen 2 kere diz çapraz bağı kopmuş ne olduğu belirsiz adamı alacaksın işe yaramayınca kader diyeceksin öyle mi :) Eşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın ondan sonra kader-kısmet diyeceksin

e kader tabi. linderothun dünyada bir olan bişey başına geldi.neydi bu ?

Takım İngiltere'ye giderken uçağın düşmeyeceği ne malum ? :rolleyes:

abi alper öcal da aynı şeyi dedi..şu brezilyayı takip eden adam...eskisi gibi çevik değil dedi..ama o iki sakatlıktan sonra anca toparlanır be abi..biraz da hırs etmeli,azmetmeli..neticede çok büyük bi kulübe geldi.artık herşey farklı onun için.

ya ben wellingtonun alinmasina bir tarafdan sevindim cünkü kaliteli ayak ama tek onunla yola cikilmazina karsiyim.

melo da lairsin buda melonun arkasindan yavas yavas takima monte emeye baslarsin- 2-3 sene meo gittikden sonra koy bunu banko tamamdir. hazir degil bu cocuk ya ilk 11 icin. umarim yanilirim vallahi . ne deyim baska :SS:

yaw g.inler wellingtondan daha iyi futbolcu falan degil nerden cikardiniz bunu.ne gokhanmis arkadas.

kardeş gokhan inler o mevkide alınabilecek en iyi yerli oyuncu olduğu için herkes onu istedi

ayrıca gökhan zımba gibi oyuncudur yani alınsa işimizi görürdü

eğer wellington tutarsa seneye yine fiyat düşümü,opsiyon vs ile uğraşıp yine ağustosu bulursa transfer ağır söverim

3 dakkalık bir videosunu ızledım uzak acı oldugu için boyundan dolayı celimsiz geldi ama dogru diyorsun yukarıdakı videoda o kadarda çelimsiz gibi gelmedi.Ama yine de bir melo kadar güçlü ve rakiplerini sindirici özelliğinde olamaz.Bence tam bir mc adamı.4 3 3 ü düşünürsek melo selcuk biraz önlerinde wellington daha verimli olur gibime geliyor.Dmc de melo oynadıgında selcuk daha verimli oluyor.Wellington ve selcuk oynarsa aynı verimi alamayız.Ama iyi bir oyuncu bence Wellington ben begendim.

bende meloyu tercih ederimde bu adami canli 2-3 maç izlemem lazim. bu sene azmi forma giymiş. videodan belli olmaz ama iyi top çaliyor ve hizli. bizimqiler iyi izlemiştir inşallah.

Linderoth zamana göre cok zeki ve iyi transferdi, malesef sansizlik yasadik, adam dünya kupasinda üstellik en fazla kosan adamdi, ama bugün bende onu istemezdim, bize üst seviye adam lazigm

Severiz Melo'yu...ama hem "bazen disziplinsiz, laubalik...hem yas illerlemis olacak, hem 4 yillik kontrartin verdigi rahatlik" 2. sene itibaren verimi düser

işte diyorlarya melonun ne vereceği/yapacağı belli ,

Değil kardeşim değil ,

diyelimki 4 sene garanti attın imzayı ,

ilk sene DK sebebiyle oynadı sonraki 3 senede yatmayacağının garantisini verecek olan var mı ?

bu kadar melo fetişistliği yapıp Selçuk İnan'a gıyabında ayıp ediyoruz

Istesenizde istemesenizde muslera,chedjou,danny, amrabat,drogba,bruma,wellington,carlinhos...

S.a.

Yeni geldim beyler, Welington diyorlar.. durum nedir?

Melo Dünyanın sayılı ön liberolarından biriydi. Yerini doldurmak kolay değil

Melo için üzülmeye gerek yok o zaman bu sanatını paraya çok kolay çevirir.:D

alıcıların fazlalığından dolayı kapısının zaten hiç kapanmadığını duydum :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt