Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ayrıca unutmayalım kı Melo İtalya'dan yılın bidonu olarak geldi...Hiçbir varlık gösteremeden..Türkiye Ligi kalitesiz bir lig olduğu için Lua Lua gelip burda süperstar olabiliyor.

Bence meloda alınacak. Ama bu transfer ligin son günüde olabilir. Juvenin şu anda elinde kaldı kimse almayacak juvede istemeyecek. Çok cüzzi miktara alacağız melonun alacağı parada böylece sorun olmayacak. 2 yıllık bile anlaşma yapabiliriz. Melo kabul etmez demesin kimse o zaman kesin eder.

Bu bebeyi rotasyonda kullanacağız. Bktık iyi oynuyor seneye sınırsız yabancıyı bir şekilde çıkarttırıp melo well ortasahasını kuracağız yanlarındada selçuk. Kemik orta saha budur işte.

Güzel polyannacılık değil mi :D

hmm şimdi okudum. süpriz yumurta gibi bizim için. interde istemiş galiba bunu. ben daha çok solbeki düşünyorum nedense. takinti oldu bende:) sol beqte alalim eger wellingtonu alirsaq. jem qaracanda alinip arada ligde oynatilabilir.

Çok ıyı bir Sol bekte şart eğer avrupada yine en az ceyrek finak ıstıyorsak.Kolarov müthiş olur oraya.

Osman Altunterim ‏@altunterim 1m

Wellington hayırlı olsun da yanına bir de Melo koyar mı Galatasaray?

uffff keske be

Lewandowski , Kagawa yı Dortmund da oynamadan kaç kere duydun? E adamlar öyle yapmıs olmak ıcın yapmıyor tum paralarını ona yatırıyor...Bizim taraftar anladım kı sadece 27 yasından buyuk cok ısım yapmıs , doymuş oyuncu olucak...Şuraya bakın ya ... Adamlar hiç izlemediği bir adam için ne yorumlar yapmış.

Sen neyi anlamadin ? Dortmund un öyle mecbur 5 alman, ve yedekte 0 yabanci olma zorlulugu yoktur. Istedigi kadar alir ve oynar ve dener...üstüne Alman altyapisi bizim kisine yüz basar biz muhtaciz su 6 Yabanci ya... yada anlat gel söyle nerden bulcaz avrupa seviyesinde bir türk sol bek ? yada defansiv orta sahi ? Defans ? Kanat ?

Hayirli olsun diyebilirmiyiz? :asd:

Ayrıca unutmayalım kı Melo İtalya'dan yılın bidonu olarak geldi...Hiçbir varlık gösteremeden..Türkiye Ligi kalitesiz bir lig olduğu için Lua Lua gelip burda süperstar olabiliyor.

Piyasasi vardi... Fiorentina onu hic yerine 13 milyona almadi ve tek bir sene sonra yaklasik iki katina satti...

melo taraftar zoruyla alınacak bence.şampiyonlar liginde sorun olmaz zaten yabancı konusu...

ha bana göre tff gider,karar da değişir..bence hedef büyükse! bu uzun maratonda trübünde oturtacağın adam da iyi olacak..

Ne kiralaması ya. Bak bilmiyordum bunu. Bu adamın bu tip dertleri varsa ya alternatif alıp tribünde oturtacaz yanına Meloyuda alacaz ya da Melonun yerine falan düşündüysek harbi harbi geçmiş olsun. Öldürürler bunu bizim ligde

Well yada melo farketmez....

Bu sene en kritik bölgeler de sabri ve balta oynayacaklar..Kontenjanda derbiler, Bursa ve Kasımpaşa dışında TSL için ilk yabancı kesikleri beklerde olur.

kanata adam gerekiyor !!!

ng2622964.jpg

Evet çok iyi analiz

:lol:

Alakasi yok bence, senelerdir binlerce topcunun bağları kopuyor.. Coğunun nedenide fiziki mudahele olmadan durup dururken olan sakatliklar.. Ayağin yere ters basmasi vs.. Öyle sert girmeyle bişey olmaz çunku sert girdigin an senin kaslarin ve bacağindaki bağlar yere daha sağlam basar.. Bağ sakatliklari çoğu zaman temas olmadan beklenmedik anlarda olur..

En basit örnek, geçen sene antremanda Ufa

evet cok kez öyle oluyor dedigin gibi. bunun yaptigi müdahalere iyi izleyince dize bir cok darbe almisligi vardir. darbeyi ala ala diz deki baglar yipranir remsne bide bu cocuk baya zorluyor kendisini kosu mesafe bakimindan. atletik hizli da. nerden baksan tehlikeli saglik bakimindan .

emre b. meselada bunun gibi riskli oynar topu kapmak icin. oda devamli sakatlanir. diz bagdan olmaszada baska yerinden sakatliniyor .

biz böyle savunmadan kacinin diyoruz her zaman. vucudunu -omuzunu devreye sok araya sonra topu al... ama bu tam tersini yapior. ayagini sokuyor resmen topu almak icin vucudunu kunlanmadan. cok tehlikeli ve alt yapi almanyada en azindan kesinlikle bu tür midahelere izin verilmiyor oyuncularin sagligi bakimindan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt