Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sanırsnız bu transfer dönemi piskopatın Allahı :o

Yeter kardesim. Sacmalamayi herkes kessin. Meloyuda getiren bu baskan ve FT , wellingtonuda takima getiren bunlar olacak. Bu takim 2 senedir Sampiyon bundan sonraki senede sampiyon olacak .Bende meloyu cok seviyorum ancak yonetim baskan ve hoca nin karari daha gencini alalim olursa ve bonservisi vermeden evvel bir sene kir alayalim ve deneyelim sonra maddi riske girelim derse ben varim . Hepimize dusen bu katari ve oyuncuyu desteklemek olur. Vatan hainligi filan gibi sacmaliklari yapan GALATASARAY li degildir . Unutmayin Aslolan Galatasaraydir ve biz risk aliriz korkmayiz arkadas

Son zamanların en rezil transfer döneminin içerisinde bulunuyoruz an itibariyle.

Yeter kardesim. Sacmalamayi herkes kessin. Meloyuda getiren bu baskan ve FT , wellingtonuda takima getiren bunlar olacak. Bu takim 2 senedir Sampiyon bundan sonraki senede sampiyon olacak .Bende meloyu cok seviyorum ancak yonetim baskan ve hoca nin karari daha gencini alalim olursa ve bonservisi vermeden evvel bir sene kir alayalim ve deneyelim sonra maddi riske girelim derse ben varim . Hepimize dusen bu katari ve oyuncuyu desteklemek olur. Vatan hainligi filan gibi sacmaliklari yapan GALATASARAY li degildir . Unutmayin Aslolan Galatasaraydir ve biz risk aliriz korkmayiz arkadas

Ben yüzde 50 basarilli buluyorum yüzde 50 basarisiz.

Aykut Kocaman ve BJK nin acinacak durumuna sükür etmeliyiz. Ikinci sezon cok puan yerlerde biraktik, kolay dedimiz gruptan zorla ciktik... Transferler tam fiaskoydu gecen sene. Amrabat bi isimize yaramadi 8 Milyon bosa gitti. Zaten hic okadar etmezdi... Cris ? Melo okadar gec alinmasi ? Sol beksiz yola cikmak roullette oynamak.

Evet Drogba ve Sneijder geldi, bunlar da güzel tarafi, biz yine uyutuluyoruz biz hayatta bu kafayla Avrupa nin sayili takimlarindan olamyiz, cünkü Avrupa gibi kurallarimiz yok. Rastgelle, ya tutarsa havasinda.

Bütün Avrupa nin ciddi takimlari transferlerinin en büyük kismi bitmisti yada büyük oranda belliydi kim gelecegin. Bizde güya Mayis sonunda her transfer bitecekti, yani bildigimiz her sene gibi yalan dolan.

olm cesetmisiniz yaaaa :lol:

10 Numaranın yeni sahibi;

Wesley Sneijder :ayatollah:

Hem surda sacma sacma konusup durun ve insanlari nöbet'ten sogutun hem sonra da 'niye nöbet dibe vurmus' diye ortalikta dolanin..

Bunu ayni zamanda uyari olarak görün. Geleneksel transfer nöbeti sacma muhabbetlerden dolayi dibe VURAMAZ.

Izin vermem bunu biliniz. ;)

Hem surda sacma sacma konusup durun ve insanlari nöbet'ten sogutun hem sonra da 'niye nöbet dibe vurmus' diye ortalikta dolanin..

Bunu ayni zamanda uyari olarak görün. Geleneksel transfer nöbeti sacma muhabbetlerden dolayi dibe VURAMAZ.

Izin vermem bunu biliniz. ;)

ne anlatiyon yaaaa :lol:

günaydın beyler ne oldu wellıngton kesın bıtmıs mı :confused:

bugun allahin selamini almayanlar oldu nobette

ne anlatiyon yaaaa :lol:

Onlar yokken biz vardik ula burda, hicbiri yoktu, biz vardik biz, beraber geldik buraya, tas topraklarin icinde, tirnaklarla kaziya kaziya geldik buralara.

Simdi bakiyorum Emre Colak'i sol bek ve Ashley Cole yapmak isteyenler var. Bu yüzden üyeler kaciyor olabilir HC, izin vermemiz söz konusu degildir diye düsünüyorum. Nöbet dibe vuramaz.

Onu bunu bırakında bu Bursaya N'olmuş ?

Adamlar frey 'ide bitirmiş öyle yazıyor turkfutbol.

Taiwo dan sonra frey ide alarak 2 tane büyük takımlarda şampiyonalarda oynamış kaliteli topçu aldılar . Üstelik bonservissiz.

Transfer başarısı kesinlikle bursasporda bu sene.

Bu 2 transferi beşiktaş yapsa gazetelere manşet olurdu yere göğe sığdırılamazdı.

İyi bir stoper ve forvet takviyesi de yaparlarsa çok iyi bir ekip oluşturmuş olurlar.

Hikmet karaman yıllarca konusdu durdu böbürlendi.İşde fırsat şimdiye kadar eline geçen en iyi kadroyu verdi ona bursaspor.

Bakalım neler yapacak görelim.Atıp tuttugu gibi olacak mı bu sene.

Frey

Şener-Serdar-ibrahim-taiwo

Tuncay-beluschi-musa-ferhat

Batalla pinto

Bizden elmanderi alsalar bide iyi defans bulsalar al sana canavar kadro

Didier drogba ve wesley Sniejder Galatasaray'da hala inanmiyorum yahu ruya gibi

Sent from my GT-N7000

Re: Transfer Nöbeti

Köpük partisinden yeni çıktım hayatımda ilk kez discoda Türk kiz götürdüm ıspartalı bir kız :D neyse hadi iyi geceler sabahlar bereketli bir gün dilerim.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt