Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Topu kornere atınca hakemi ısırıp rakip oyuncunun ensesine vurduktan sonra taraftarlarının olduğu tribüne taklalar atıp gelerek çimleri yoluyormuş. Riskli transfer ehe xd

BKKOxJbCEAAin9i.jpg:large

Transfer Nöbeti

çok saglam herifti be :(

Keşke daha profesyonel, çalışkan ve kondisyonlu olsaydı da onu alsaydık. Ama değil, benim gözümde Manchester United deplasmanında bitmişti Melo, saha süründü resmen ikinci yarı. Parlayan bir Galatasaray ışıltısı içinde kara delik gibiydi. Daha sonra kritik maçlarda yaptığı hatalar nedeniyle kaderini netleştirdi. Koşamayan ön libero olmaz aga, bu kadar basit.

Bir de kendisinden çok daha iyi oyuncluarın aldığı maaşlardan fazlasını istemesi cabası... Wellington tutar mı bilemem ama Melo'yu almadığımıza sevindim, takımdaki oyuncular da iyi bir mesaj aldılar.

burda meloya sallayanlar yok m.united maçında bitikmiş adamı sen ligin 2. haftasında transfer edersen adam tabi bitik olur biraz futboldan anlayarak konuşun be kardeşim

O değilde şu brumayı almalı kesinlikle u20de tüm maçlarını canlı izledim süper yetenek

Wellington cuk diye oturacak takima göreceksiniz.

Transfer Nöbeti

burda meloya sallayanlar yok m.united maçında bitikmiş adamı sen ligin 2. haftasında transfer edersen adam tabi bitik olur biraz futboldan anlayarak konuşun be kardeşim

Ha Drogba'yı da geçen sene Ocak da transfer etmedik biz, 35 yaşındaki adam takımın en iyi oyunculardan biri olmadı gelir gelmez, hem de 6 ay doğru düzgün futbol oynamamış olmasına rağmen.

Profesyonel oyuncu ve profesyonel olmayan oyuncu arasındaki fark budur. Futboldan anlamayanla futboldan anlayan arasındaki fark da budur. Hayal dünyasında yaşamana gerek yok kardeş, Melo'yu sevmek için istemek için gerçekleri görmezden gelmeye gerek yok. Ha aam tembel, konsidyonsuz, amatör, yine de istiyorum dersin saygı duyarım.

Sonuç: Melo adam olsaydı Amerika'da üç ay tatil yapacağına adam gibi çalışsaydı, madem form tutması 6 ay alıyor.

Ha Drogba'yı da geçen sene Ocak da transfer etmedik biz, 35 yaşındaki adam takımın en iyi oyunculardan biri olmadı gelir gelmez, hem de 6 ay doğru düzgün futbol oynamamış olmasına rağmen.

Profesyonel oyuncu ve profesyonel olmayan oyuncu arasındaki fark budur. Futboldan anlamayanla futboldan anlayan arasındaki fark da budur. Hayal dünyasında yaşamana gerek yok kardeş, Melo'yu sevmek için istemek için gerçekleri görmezden gelmeye gerek yok. Ha aam tembel, konsidyonsuz, amatör, yine de istiyorum dersin saygı duyarım.

Sonuç: Melo adam olsaydı Amerika'da üç ay tatil yapacağına adam gibi çalışsaydı, madem form tutması 6 ay alıyor.

Durum şudur ki Drogba geçen sezon asla %50'sinde bile değildi.

Tabi ki Drogba ile Melo arasında başta mevki farkı olmak üzere kalite farkı var.Ama Melo da gördüğüm en zeki adamlardan biriydi bu takımda haksızlık etmemek lazım. Çok yazık oldu.

Ayrıca Drogba son 5 yılın 4'ünü Chelsea da üst düzey idmanlar ile geçirmiş, 35 yaşında olmasına rağmen en önemli kariyer mihenk taşı da gücü ve fiziği olmuş bir isim. Ve temposu düşükte olsa en azından Çin de sezon başı idmanı gördü. Sezon başı kampının futbolcu için önemini anlatmaya gerek yok sanırım.

İyide profesyonel bir futbolcu kendini devamlı hazır tutmak zorunda.Kaldı ki sorun sadece yönetim değildi,kendiside istenilen miktarlara yanasmadı gecen sene.Bu senede 4 yıllık kontratta diretti,doğal olarak sonu oldu.Bi kerede o fedakarlık yapsaydı da kalsaydı takımda.

Ynt: Transfer Nöbeti

Meloyu almiyoruz diye fenerliler seviniyordur

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Transfer Nöbeti

Durum şudur ki Drogba geçen sezon asla %50'sinde bile değildi.

Tabi ki Drogba ile Melo arasında başta mevki farkı olmak üzere kalite farkı var.Ama Melo da gördüğüm en zeki adamlardan biriydi bu takımda haksızlık etmemek lazım. Çok yazık oldu.

Ayrıca Drogba son 5 yılın 4'ünü Chelsea da üst düzey idmanlar ile geçirmiş, 35 yaşında olmasına rağmen en önemli kariyer mihenk taşı da gücü ve fiziği olmuş bir isim. Ve temposu düşükte olsa en azından Çin de sezon başı idmanı gördü. Sezon başı kampının futbolcu için önemini anlatmaya gerek yok sanırım.

Kendini bilmek bu yüzden önemli zaten. Amerika'da 3 ay tatil yaparken muhtemelen ilk yarıda form tutamayacağını bilmiyormuydu Melo? Biliyordu, ama umrunda değildi. Olsaydı tatil yapmaz gider bir kondisyon tutardı. Mesele bu. Galatasaray'ın Galatasaray'ı bu kaar takmayan bir adama verilecek 3 milyon € parası yok.

Wellington başarılı olursa 'en kritik bölgeye genç oyuncu alınmaz' mantığı da çürümüş olur.

wellington pes'de 65 chedjou'yu os'ya alırım artık o gelirse

:o

Drogbanın fiziksel durumu geçen sene iyiydi diyosan kusura bakma ama sen futboldan anlamıyorsun adam yürüyerek çalım atıyordu.

BAŞKAN Ünal Aysal, TFF’nin verdiği kararı AMK’ya yorumladı.

Yabancı sınırına en başından beri karşı olan Aysal, “Yine de Federasyon’un 6+0+4’te geri adım atmayacağını tahmin ediyorduk. Taraftarımız panik yapmasın, yaş tahtaya basmadık. B Planı hazır ve transfer politikamızda kesinlikle değişiklik olmayacak” dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt