Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ayıp ettin renkdaş, buyur.

9lbatj.jpg

Eğer hakkınızda söyledikleriniz doğru ve bu paylaşımlardaki eserleri gerçekten üreten siz iseniz;

GERÇEK BİR SANATÇI ile yanyanayız. Sizinle aynı ortamı paylaşmaktan Onur duyduğumu belirtmek isterim.

Uluslararası takdire şayan eserleriniz için de Tebriklerimi sunuyorum. İnşaallah bu başarılı çalışmalarınız için imkan ve fırsatlarınız müsait olmaya devam eder..

SAYGILAR !...

birde sol bek kiralayalim tribünde otursa bile birsey olmaz, kiralik nede olsa..

Eğer hakkınızda söyledikleriniz doğru ve bu paylaşımlardaki eserleri gerçekten üreten siz iseniz;

GERÇEK BİR SANATÇI ile yanyanayız. Sizinle aynı ortamı paylaşmaktan Onur duyduğumu belirtmek isterim.

Uluslararası takdire şayan eserleriniz için de Tebriklerimi sunuyorum. İnşaallah bu başarılı çalışmalarınız için imkan ve fırsatlarınız müsait olmaya devam eder..

SAYGILAR !...

İyi dileklerinize minnettarım; sayenizde günüm daha güzel geçecek. Ayrıca sizin gibi renkdaşlarla yan yana olma onuru bana ait.

Transfer hamlelerinde bir plan göremiyorum ben. Güclendigimizi de pek düsünmüyorum acikcasi.

Wellington´u bende begendim videolarindan, ancak Melo´dan iyi futbolcu diyemez kimse herhalde.

2 Milyon´a kiraliyoruz da, sanki gelecek sezon 8 Milyon basip alacagiz herifi :) Hikaye yani. Ayni iskenceyi sezon sonunda cekecegiz.

Bu rahatligin, yavasligin sebebi nedir acaba? 2 aydir Culio, Elmander, Riera gibi futbolculari gönderemedik bile.

Acikcasi bu seneki gidisattan cok rahatsizim.

https://twitter.com/dagdeviren44

bir ay öncesinden sao paulo baskani ile muhabbet fotosu atmis, kimse takip etmiyor ama baya ünlü biri. herkesle fotosu var. insallah kötü cikmaz wellington

Wellington yeni mi toparlanmis, yoksa sakatligi gectikten sonra mi 15 mac oynamis?

su wellingtonu kim bize önerdi ? okadar brezilya da gelecek icin cidden yetenekler varken biz bunu niye aliyoruz ?

sakatlığı geçtikten sonra 15 maç oynamış.

O zaman sorun yok. Abartmamak lazim. Genc adam. Ona bakarsan, Semih Kaya futbolu birakmaliydi o zaman.

Ama yine de taraftari tatmin ettiklerini düsünmüyorum. Wellington gelecekse, 2 büyük transfer bekler bu taraftar acikcasi.

Wellington geldigi gibi sakatlanirsa bakalim nasil bir aciklama gelecek bizim cok bilmis yonetimden

O zaman sorun yok. Abartmamak lazim. Genc adam. Ona bakarsan, Semih Kaya futbolu birakmaliydi o zaman.

Ama yine de taraftari tatmin ettiklerini düsünmüyorum. Wellington gelecekse, 2 büyük transfer bekler bu taraftar acikcasi.

10 gün içinde tff gider,ulusoy gelir,karar değişir.ağustosda da kolarovdur,nanidir uğraşılır.:cool: melo bile gelir.ama önce şu wellingtpon gelsin,hazırlık maçlarında bi görelim:yenieek:

Re: Transfer Nöbeti

Bonjour mes amis.

Welli kesin geliyormu ne bu inter haberleri ?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt