Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wellington-Arda-Kolarov-Frei-Umut hamlelerini yapmamız lazım.

Linderoth vardı bir ara hiç sakatlanmamıstı bize geldiginde ne hale geldi adam :D

10 gün içinde tff gider,ulusoy gelir,karar değişir.ağustosda da kolarovdur,nanidir uğraşılır.:cool: melo bile gelir.ama önce şu wellingtpon gelsin,hazırlık maçlarında bi görelim:yenieek:

Öyle birsey olmaz. Bu sene karar degismez artik. Secim karari alinsa bile 1 ay sonra gerceklesiyor.

Zaten kulüplere güvenmemek lazim. Tayyip bir laf eder, 1 saniye icinde kivirir alayi. O yüzden heveslenmeye gerek yok.

Bu seneyi böyle götürecegiz.

Öyle birsey olmaz. Bu sene karar degismez artik. Secim karari alinsa bile 1 ay sonra gerceklesiyor.

Zaten kulüplere güvenmemek lazim. Tayyip bir laf eder, 1 saniye icinde kivirir alayi. O yüzden heveslenmeye gerek yok.

Bu seneyi böyle götürecegiz.
değişir değişir,değişmek zorunda.

Zaten bu kadar konuşmadan sonra adam gelir bir sakatlık geçirir içiniz rahat eder sıkıntı yapmayın.

evet dogru bildin ben havaalaninda Wellington'un kafasina tugla dussun istiyorum nihaha yasasin kotuluk

Ünal Aysal:Taraftarımız panik yapmasın, yaş tahtaya basmadık. B Planı hazır ve transfer politikamızda kesinlikle değişiklik olmayacak”

genç,yetenekli yerli futbolcuya ihtiyacımız var.4-5 tane almak lazım.

Bu Wellington son transfer olmaz bnce çünkü Muslera,Well,Chedjou,Riera,Eboue,Drogba ile kontenjan tamamlanıyor.Sneijder,Dany,Amrabat ??:confused:

Eboue veya Riera oynamaz. Sneijder'in yerine bunları yeğlemek mümkün değil.

Wellington Şampiyonlar liginde başarı hedefleyen, artık birşeyleri aşmış bizim gibi büyük hedefleri olan bir takım için ciddi bir risk.

Hele 18'de sadece 6 yabancıdan faydalanabiliyorken, takımın kilit mevkisine , sadece Brezilya liginde oynamış, ciddi sakatlıklarla uğraşmış bir oyuncuyu Melo gibi efsane bir adamın yerine alıyorsanız buna basbayağı KUMAR denir..

Umarım Wellington yüzümü kara çıkarır da, yönetim; ben dahil birçok Galatasaraylıdan bol bol küfür yemez...

Fatih hoca lig bittikten sonra bir programa konuk olmuştu ortasahaya 2 futbolcu istiyorum demişti..

Bence wellington ve melo ikisi de gelecek..

Melonun ne yapacağı belli olmadığından hoca wellingtonu istiyor bence hem tutarsa büyük bir yıldız kazanmış oluruz düşüncesinde galiba

SA

gelismeler hangi yonde?

Fatih hoca lig bittikten sonra bir programa konuk olmuştu ortasahaya 2 futbolcu istiyorum demişti..

Bence wellington ve melo ikisi de gelecek..

Melonun ne yapacağı belli olmadığından hoca wellingtonu istiyor bence hem tutarsa büyük bir yıldız kazanmış oluruz düşüncesinde galiba

İmkansız.

Ligde her hafta Melo'yu veya Wellington'u tribüne mi göndereceğiz :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt