Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih hoca lig bittikten sonra bir programa konuk olmuştu ortasahaya 2 futbolcu istiyorum demişti..

Bence wellington ve melo ikisi de gelecek..

Melonun ne yapacağı belli olmadığından hoca wellingtonu istiyor bence hem tutarsa büyük bir yıldız kazanmış oluruz düşüncesinde galiba

Şuan için bu imkanımız yok.

Dikkat edin lüksümüz kelimesini kullanmadım. mesele malî değil yabancı kontenjanı olayı. Birisi yerli olsa ve melo adam olsaydı olabilirdi.

Melo mu ? Efsane hadi yaa :D:D

Ardanın bi açıklaması vardı .. Yeterki yabancı olun gerçekten çok doğru .. Türk oyuncuna sahip çık Melo"ya değil .. Her seferinde sizleri kullandı ama akıllanmadınız.. Akıllanmıycaksınız

Bu yönetime küfür etmek ? Niye ediceksin ki wellington kötü oynadı diye mi ? Şaka gibisiniz yaa.

Melo efsanedir.. Kötü oynadığı maçlarda bile takımın bel kemiğidir.

Wellington inşallah iyi çıkar da tükürdüğümü yalarım.

Yerli bir liberoda alsak fena olmaz.

Jem Karacan var.Ceyhun'dan iyidir herhalde.:confused::confused:

bu arada yonetim neden turk oyuncusu almaz orasi bile enteresan yani, frei umut falan niye durur?

Semih Kaya'nın çapraz bağlarıda iki kere kopmuştu. Sonuç şuan ortadadır. Ayrıca Semih Kaya'nın geçirdiği diğer sakatlıklar ve aldığı darbelere bağlı olduğu ameliyatlar herkesin malumu. Ön yargınızı bende yaşamaktayım ancak hemen asıp kesme moduna girmesenizde olacakları takip etseniz zaten devre arası ne olacağını göreceğiz.

sen cidden yazdiklarina inaniyormusun Tuna yoksa oylesine mi yaziyorusun?

cunku boyle yazanlara genelde sacmalamaya baslamis derdim de sen yazinca bi tuhaf oldum

di MAria nedir? Sneijder gider nedir? Draxler bir ruya unut unut

Aynen rüyalarını anlatmış sanırım :D

Bu sene DI MARIA/nani stop veya bu durumda kalırsak.

Seneye yada küçük ihtimalle devre arası S14 gider, Riera+culio+elmander teşekkürlerimizle başının çaresine bakarken Draxler ve Sol Bek (Tercihen KOLAROV/squeira) gelirken bu seneki performansına paralel olarak eboue nin kaderi belli olur. Büyük hatalar yapmadığı sürece gelecek sene de kalarak kontratını tamamlar. Yeni şözleşme için kalan 2 sezonunda biraz daha umut vermesi şart gibi görünüyor.

Drogba nın da bu yılki fizik+ kondüsyon durumu seneye devam kararında en büyük kriter olur. Gerekirse draxler ve Burak ın yanına bir yıldız gelebilir. Alternatifler arasında Bruma ve lukaku da var. Gerekirse Bruma+Çalhan+Samed ile Lukaku yu karşılıklı kiralama da seçenekler olarak sayılabilir.

Muslera nın arkasına onur 1 senesi kaldığı için 3-4 M e gelir.( Devre arasında bile bu hamle 5-6 M e her an olabilir)

Şimdilik bize çok faydalı olacağını düşündüğüm TARTIŞMAYA VE HER FİKRE AÇIK olası transfer hamlelerimiz bunlar.

Ne diyim İnşallah olur. Çünkü bu hamleler için bu sene CL de gene Çeyreği görürsek maddi kaynak sıkıntımız pek olmaz.

Yazdıkların bana inandırıcı gelmedi.Sneijder gider,Draxler ve Di maria gelir demişsin.Bruma falan alınır demişsin.

807 Bin Liraya Satıldı Edirne KırkPınar Ağlığı :asd:

Ya arkadaş bu altta çıkan reklam nedir ya deli etti beni bu kadarda abartmayın yani :mad::mad::mad:

galatasaray'ın yeni transferi brezilyalı wellington aparecido martins'in olası lakabı.

(bkz: felipe melo)

07.07.2013 01:20 srfydn

Bircok oyuncuyu düsünmeden veto eden Fatih Terim´in, A´dan Z´ye herseyi arastirmadan Wellington´a onay verecegini düsünmüyorum.

Toplaminda 10 Milyon Euro´luk bir futbolcudan bahsediyoruz ayrica. Biraz Shaktar Style bir transfer olacak gibi.

Tereddütüm su: 10 Milyon Euro´ya ne önliberolar bulursun kim bilir. Gerci bu saatten sonra ne desek bos. Bi 2 ay daha beklemeyelim simdi

sen cidden yazdiklarina inaniyormusun Tuna yoksa oylesine mi yaziyorusun?

cunku boyle yazanlara genelde sacmalamaya baslamis derdim de sen yazinca bi tuhaf oldum

di MAria nedir? Sneijder gider nedir? Draxler bir ruya unut unut

2 sene evvel ayhansız ortasaha biter konumunda iken;

yakın zamanda, S14+drogba ve avrupada Cash 25-30 M ederi olan gol kralımız olan takımın taraftarı olabiliriz diye yazanlara da umut taciri denilirdi. Sen görebilirsin ama, ben imkansız bir hayal olarak görmüyorum bu ihtimalleri. Hele de Başkanın azim ve kararlılığının işaretleri artarak devam ettiği sürece.

Tekrar yazıyorum, bu uçak pistten havalandı artık. Tekrar inmeye çalışarak pistin sonuna çakılmayı kimse düşünmüyor. Ve sportif başarı şanssızlığının dışında bunu engelleyecek tek güç, hedefe inanmamaktan dolayı vazgeçmektir.

10 milyon Wellington

yada 10 milyon a Capoue mi?

2 sene evvel ayhansız ortasaha biter konumunda iken;

yakın zamanda, S14+drogba ve avrupada Cash 25-30 M ederi olan gol kralımız olan takımın taraftarı olabiliriz diye yazanlara da umut taciri denilirdi. Sen görebilirsin ama, ben imkansız bir hayal olarak görmüyorum bu ihtimalleri. Hele de Başkanın azim ve kararlılığının işaretleri artarak devam ettiği sürece.

Tekrar yazıyorum, bu uçak pistten havalandı artık. Tekrar inmeye çalışarak pistin sonuna çakılmayı kimse düşünmüyor. Ve sportif başarı şanssızlığının dışında bunu engelleyecek tek güç, hedefe inanmamaktan dolayı vazgeçmektir.

:90:

benim soruma cevap vermedin o yazdigin isimler ancak 30 yasinda gelir Turkiye ye.. hem Sneijder i gondermek nedemektir, buyuk hakaret bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt