Tahir Dede
Parçalı Üye
- 8 Temmuz 2009
- 4.518
- 0
- 1.306
Cevap: Transfer Nöbeti
:SS:
:SS:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wellington 5 milyon avro süper yetenek, Paulinho 17 milyon paund o hangi kategoriye giriyor?
size acı bir gerçek söyleyecem bence culioşu aşamada kısa sürede welling tondan daha yararlı olur bize
Wellington 5 milyon avro süper yetenek, Paulinho 17 milyon paund o hangi kategoriye giriyor?
sampiyonlar ligi kupasinida alalim bunlari yapmisken
5 degil 10 Milyon Euro Wellington
Alper Öcal'dan Wellington analizi Timur Kunt's Blog / Wellington Aparecido Martins
11 milyon işte chedjou çıkınca geriye 3-5 bişi kalıyor.Bizim transfer butcesi ne kadar acaba. Chedju ve kiralik welo gelirse pek bir sey harcamamis olacagiz.
Bunsan sonra amac nedir arkadaslar?
IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
11 milyon işte chedjou çıkınca geriye 3-5 bişi kalıyor.
Bizim transfer butcesi ne kadar acaba. Chedju ve kiralik welo gelirse pek bir sey harcamamis olacagiz.
Bunsan sonra amac nedir arkadaslar?
IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Takımın boyu çok kısaldı bu arada.
şu yazıyı okuduktan sonra dahada soğudum bu elemandan. 2 defa aynı yerden ciddi sakatlık geçirip 6-7 ay sahalardan uzak kalmış. eski yeteneklerinden çok uzak olduğunuda yazmış. böyle bir oyuncunun toparlanıp eski haline gelmesi çok zor ama hadi gelse bile-hiç sakatlanmamak ve forma bulmak şartıyla 2-3 sene sürer. biz 1 sene bu adamdan ne bekleyecez. sakatlığını atlatıp atlatamadığını mı göreceğiz. bu transfer benim içime hiç sinmedi. bu eleman bizi formuna dönmek için kullanacak bizde sezon sonuna yeterli görmeyip postalayacağız. 1 senemiz daha heba olacak bence. keşke yanılsam wellinton iyi bir performans ortaya koysa.
melo ve onun seviyesindeki adamı almak yerine 2 kez diz sakatlıgı yaşayan bir adamı almak bırakın kumar demeyi resmen akıl tutulmasıdır melo selçuk işleyen çarkına çomak sokmak en koyu fenerbahçelinin yapıcagı şeyken yönetimin bunu yapmasına hiç birşey diyemiyorum