Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wellington 5 milyon avro süper yetenek, Paulinho 17 milyon paund o hangi kategoriye giriyor?

Wellington'un kiralama bedeli 2m€ opsiyonu 7.5m€. Ama bu rakama da kazık yemiş oluyoruz değil mi :sad007:

bol bol emre engin ve kazım lı kadrolar görecez bu sene hayırlısı.

moritz boşta ve 5 sene türkiyede oynadı alıp devşirme yapsak iyi olur sol kanatta alternatif olabilir

Takımın boyu çok kısaldı bu arada.

şu yazıyı okuduktan sonra dahada soğudum bu elemandan. 2 defa aynı yerden ciddi sakatlık geçirip 6-7 ay sahalardan uzak kalmış. eski yeteneklerinden çok uzak olduğunuda yazmış. böyle bir oyuncunun toparlanıp eski haline gelmesi çok zor ama hadi gelse bile-hiç sakatlanmamak ve forma bulmak şartıyla 2-3 sene sürer. biz 1 sene bu adamdan ne bekleyecez. sakatlığını atlatıp atlatamadığını mı göreceğiz. bu transfer benim içime hiç sinmedi. bu eleman bizi formuna dönmek için kullanacak bizde sezon sonuna yeterli görmeyip postalayacağız. 1 senemiz daha heba olacak bence. keşke yanılsam wellinton iyi bir performans ortaya koysa.

Ynt: Transfer Nöbeti

Bizim transfer butcesi ne kadar acaba. Chedju ve kiralik welo gelirse pek bir sey harcamamis olacagiz.

Bunsan sonra amac nedir arkadaslar?

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Bizim transfer butcesi ne kadar acaba. Chedju ve kiralik welo gelirse pek bir sey harcamamis olacagiz.

Bunsan sonra amac nedir arkadaslar?

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
11 milyon işte chedjou çıkınca geriye 3-5 bişi kalıyor.

melo ve onun seviyesindeki adamı almak yerine 2 kez diz sakatlıgı yaşayan bir adamı almak bırakın kumar demeyi resmen akıl tutulmasıdır melo selçuk işleyen çarkına çomak sokmak en koyu fenerbahçelinin yapıcagı şeyken yönetimin bunu yapmasına hiç birşey diyemiyorum

şu yazıyı okuduktan sonra dahada soğudum bu elemandan. 2 defa aynı yerden ciddi sakatlık geçirip 6-7 ay sahalardan uzak kalmış. eski yeteneklerinden çok uzak olduğunuda yazmış. böyle bir oyuncunun toparlanıp eski haline gelmesi çok zor ama hadi gelse bile-hiç sakatlanmamak ve forma bulmak şartıyla 2-3 sene sürer. biz 1 sene bu adamdan ne bekleyecez. sakatlığını atlatıp atlatamadığını mı göreceğiz. bu transfer benim içime hiç sinmedi. bu eleman bizi formuna dönmek için kullanacak bizde sezon sonuna yeterli görmeyip postalayacağız. 1 senemiz daha heba olacak bence. keşke yanılsam wellinton iyi bir performans ortaya koysa.

Aynen youtubedeki videolarda 2011 yılındaki Wellinghton var(ağır sakatıkları yaşamadan önceki yıl) bir de 3 temmuz 2013 günü 2.yarı oyuna girdiği maçı izledim de o 2011'deki Wellington baya gerilemis.Bu da 3 temmuzdaki maçın videosu Jogo Completo - São Paulo 1 x 2 Corinthians - Recopa Sul-americana 2013 - 03/07/2013 - Globo HD - YouTube

melo ve onun seviyesindeki adamı almak yerine 2 kez diz sakatlıgı yaşayan bir adamı almak bırakın kumar demeyi resmen akıl tutulmasıdır melo selçuk işleyen çarkına çomak sokmak en koyu fenerbahçelinin yapıcagı şeyken yönetimin bunu yapmasına hiç birşey diyemiyorum

Melo'nun istediği 4 yıllık sözleşmeyi vermek de enayiliğin daniskası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt