Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gökhan İnler'i alcaksınız Wellington'a eyvallah. Ama sadece Wellington gerçekten çok büyük risk olur..

Wellington iyidir kötüdür diyemem ben. Youtube disinda hic izlemedim, son durumu da bilmem etmem.

Elestirenlere de hak veriyorum, bazilarinin da cok abarttigini düsünüyorum.

Ama 6+0 kontenjaninda hataya yer yok. Hedefim var diyorsan, o 6 yabanci da tartisilmayacak isimler olmali.

Gecen sezonun ilk yarisinda niye bocaladik biz? Neden her ikinci haftada bir puan kaybediyorduk? Orta saha yüzünden.

Melo ya lesh oynuyordu, yada yerine Yekta oynuyordu. Takim toparlayamiyordu kendini. Melo kendine geldi, basarilar geldi. Orta saha cok önemli.

Football Addicts ‏@FootballAdd1cts 2 sa

#ManchesterCity are locked in the battle with #Chelsea for #Sporting Lisbon forward Armindo #Bruma, O Jogo has revealed.

Ya Terim bari hangî sistemle oynayacagını acıklasa.Millet sistemi için oyuncu alır.Biz ise aldığımız oyunculara göre sistem belirliyoruz.2 senedir sistemimiz yok.Kanat oyuncusu arıyoruz sonra kanatsız sisteme dönüyoruz aklım allak bullak oldu

Joakim Kristensen ‏@Jokrizo 44 sn

Galatasaray forbedrer et bud på €8 mill på Bruma, ifølge A Bola. Fatih Terim var overrasket over det Bruma gjorde i U20-VM i Tyrkia.

rezalet bir transfer sezonu ve rezalet futbolcu seçimleri (şimdilik)

ne yazsak bos cunku hedefimiz planimiz nedir bilen yok, soyleyen de yok, hep sonu acik olan laflar ediyor yonetim, tff baska bir bela zaten, ne olacak belli degil Allah bu sezonu bizim acimizdan hayirli bir sekilde bitirsin

Nani farfan derken kolarov carlinhosdan bir anda wellingtona donduk ulan tupcuu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt