Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sakatlığı dışında Wellington'un eksi bir tarafını görmedim açıkcası.

Melo ilk geldiğinde forumun %90 ı, bunu nerden buldular diyorlardı şimdi nerdeyse tapıyorlar.

Wellington'u bende dahil olmak üzere çoğumuz çok fazla takip etmemişizdir, o yüzden Terim bu çocuğu istiyorsa bence doğru hamledir.

Takımın yaş ortalaması biraz düşmeli.

Chedjou tartisilirmi allah askina tam istedigimiz stoper topu oyuna sokabilen ve golcu defans hava hakimiyeti cok iyi

Ooooğğğ Oooooğğğğ Felipe Meloooooooo

Melo ilk geldiğinde forumun %90 ı, bunu nerden buldular diyorlardı şimdi nerdeyse tapıyorlar.

Wellington'u bende dahil olmak üzere çoğumuz çok fazla takip etmemişizdir, o yüzden Terim bu çocuğu istiyorsa bence doğru hamledir.

top tekniği kötü....

Bu arada cani sikilanlar "Olympus Has Fallen" filmini izlesin. Müthis, dehset´ül vahset bir film. 2 saat soluksuz izlersiniz, zaman gecer.

Bende simdi "Now You See Me" filmine geciyorum :)

abartma :D ben uyaga kaliyorum gecen o filmde :)

now you see me ama cok daha iyi.

Chedjou tartisilirmi allah askina tam istedigimiz stoper topu oyuna sokabilen ve golcu defans hava hakimiyeti cok iyi

kornerlerden gol beklemeyelim drogba ya bile adam gibi kafa golu attıramadık stoper mi atıcak ne elimizde orta acıcak kanat var nede korner organizasyonumuz 2 senedir saçma bir şekilde ön direge açıyoruz standart bir halısaha takımı bile kornerlerde bizi rahatlıkla savunabilir

Bu transfere en sıcak baktığım nokta bu. Söylediklerinin çoğuna katılıyorum ama fatih hoca da arada hata yapıyor amrabat gibi. Bir de yapılan transfer tutmazsa belimizi zor doğrulturuz takımın en önemli mevkilerinden biri çünkü:confused:

Geçen yazda kötü transferler yapmıştık. Hamit-Amrabat verim alamadık, Burak her ne kadar gol atsa da hala çoğu kişi sövüyor, Dany yetersiz deniliyor. Geçen sene sağlam kanat oyuncusu almadık, gittik yerine "gelecek vaad eden" amrabat'ı aldık. Bu senede sağlam bir ön libero yerine gidiyoruz "gelecek vaad eden" Wellington'ı alıyoruz. Ama unutmamak gereken şey geçen sene fener çok kötü olduğu için rahat şampiyon olduk, bu sene fenerin yanısıra bjk bursa falanda güçlendi, biz ise kan kaybetmiş durumdayız. Eğer piyasada bizle adı geçen adamları alırsak şampiyonluk zor bu sene.

Radja Nainggolan'i aliyormus Inter, Wellington bizde yani.

Gökhan İnler'i alcaksınız Wellington'a eyvallah. Ama sadece Wellington gerçekten çok büyük risk olur..
En az melonun yaptıklarını yapabilecek kadar kapasiteye sahip bir C28 sigortamız var. W33 de rahatlıkla stoperde oynar kriz durumlarında.

Terim, Portekiz Basınına ''Bruma konusunda bilgi veremem'' demiş. Hoca işi böyle ciddi tutuyorsa, gelişme vardır.

Inter are thinking of a Brazilian as a reinforcement for the midfield and itt is Wellington, 1991-born midfielder of Sao Paulo. There are many obstacles to get over before we can see him in Milan, there is competition from Shakhtar and a high demand from Sao Paulo. Branca will try. FCInterNews has an interview with Andrea Bagnoli, a FIFA agent who is an expert in South American football.

Wellington is the new name for the Inter midfield. How is he as a player?

“He is a young man with great potential. He knows how to interpret the game. He is a compact player physically and is really explosive. The player had a bad injury but has recovered.”

How are the negotiations doing?

“I understand that there are ongoing contacts between the two clubs. I don’t know exactly how much the bids are but the player is certainly on Inter’s notebook.”

Is his price around 12 million as we have previously read?

“I think that figure is exaggerated, he is a potential champion. He is a dynamic, modern player, ideal for Mazzarri’s game.”

Is Wellington the right alternative to Nainggolan?

“For me he is even stronger than the Belgian. But it is difficult to compare the two.”

Would he feel at ease in Italy?

“Surely, he does everything. He also often comes forward to cross and shot. He would be Inter’s Vidal.”

Does Inter have an emissary in Brazil?

“Usually Calenda is in charge of these negotiations…”

Bagnoli: ‘Wellington Would Be Inter’s Vidal’

Bu transfere en sıcak baktığım nokta bu. Söylediklerinin çoğuna katılıyorum ama fatih hoca da arada hata yapıyor amrabat gibi. Bir de yapılan transfer tutmazsa belimizi zor doğrulturuz takımın en önemli mevkilerinden biri çünkü:confused:

Ben Amrabat'ın çok çok kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Sonradan girdiği çoğu maçta, maça hareketlilik getirdi.

Doğru mevki de oynatıldığını düşünmüyorum ve daha ilk senesi bence şansı hak ediyor.

Terim tabiki de hatalar yaptı/yapacaktır da.

Ulan 3 sene once mustafa sarp baris ozbekle oynuyorduk wellingtonumu begenmiyorsunuz :D :D

BI0QkkECYAAAmVP.jpg:large

AzaAmBjCAAE6JIC.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt