Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne gicik olyiorum. Ben GS aliyorum, rakip de Real Madrid aliyor.

hadi bi ilk gicikilik, habere Real almak...hayir bide oyuncularin hizlandirmaz mi, hileci kisi...

nasil keyif aliniyo anlamiyorum bu isden

Evren Göz yabancı sınırlaması kararından sonra Wellington'la yabancı oyuncu transferini kapattık diyor.

ne gicik olyiorum. Ben GS aliyorum, rakip de Real Madrid aliyor.

hadi bi ilk gicikilik, habere Real almak...hayir bide oyuncularin hizlandirmaz mi, hileci kisi...

nasil keyif aliniyo anlamiyorum bu isden

nerde oynuyorsun ? pc mi?

Wellinho ile bir iki mac oynadim Fifa'da.

teknigi, paslari fena degil. en iyisi ise cabuklugu... hiz ile cogu sey halediyor.

yanliz kanimca Welo ile 4231 veya 433 daha faydali olur.

4312 'de tek basina kalidramaz orasini.

evet bu tür fenerlisin müdahelesi her yeni üye ye yapiliyor galiba :D bana yapilmamisdi ama hazirlikli girmisdim foruma bunu bildigim icin :lol:

Ben ilk girdiğimde '' bu meloya güvenilmez, sırtından sopayı eksik etmemek için, direk 4 yıl değil 1+1+1+1=4 yıl mukavele yapmak lazım '' dediğimde beni forumun içinde kuş laştiği ile kovalamışlardı.:D

Hey gidi günler. Güzel günlerdi...:ayatollah:

Ben ilk girdiğimde '' bu meloya güvenilmez, sırtından sopayı eksik etmemek için, direk 4 yıl değil 1+1+1+1=4 yıl mukavele yapmak lazım '' dediğimde beni forumun içinde kuş laştiği ile kovalamışlardı.:D

Hey gidi günler. Güzel günlerdi...:ayatollah:

senin hakkinda ciddi "kus bu" muhabbetli var'di, diyebilirim.

bana birisi vu "Terry ve karilar" hakindaki internet geyiklerin anlatabilir mi..pek anlamadim?

Yabancı transferi yok demiyor ilk elden çıkarmak lazım diyor.Nasıl okuyorsunuz bilmiyorum

Muslera

Eboue Semih Chedjou Engin

Wellinho Selcuk

Burak Sneijder Erman

Drogba

:ayatollah::asd:

Engin mutlaka takimda yer bulmasi gerek. Nerde, ve nasil olursa artik.

ha Wellington.....ha "Engin--Selcuk---Sneijder" 3lüsü

Song Engin hakkinda:

Dönemin kaptanı Riogbert Song ise kendisi hakkında şu cümleleri kullanmıştır; “Engin için normal bir yetenek diyemem. Allah ona fazlasını vermiş. Anormal bir yetenek. 1. sınıf kumaşı var. Dünya yıldızı olabilir. Ama yolunda azimle yürümeye devam etmeli. Dünyanın 1. sınıf takımlarında oynadım ama onun gibisini az gördüm.”

Wellinho ile bir iki mac oynadim Fifa'da.

teknigi, paslari fena degil. en iyisi ise cabuklugu... hiz ile cogu sey halediyor.

yanliz kanimca Welo ile 4231 veya 433 daha faydali olur.

4312 'de tek basina kalidramaz orasini.
sakatlanmıyorsa referans verebilirsin yani.:D

Yahu bu well daha bebe, gerçekten 1:04:40'dan itibaren izleyin hakemden bildiğin tırsıyor. Bize o bölgede agrasif ağırlığını bilip koyacak adam lazım. Bu çocukta liderlik yok bildiğin işçi arı.

wellingtonu kadromuza katarsak 11 m € toplam maliyeti yapıyor

alex song'u 12-13'e çok rahat bitirirdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt