Beysan Taşçı
Parçalı Üye
- 8 Mayıs 2012
- 4.503
- 3
- 858
Cevap: Transfer Nöbeti
Bu da ekşiden alıntıdır ve haksız da diyemiyorum açıkçası..
en basit anlamiyla coluk cocugun arka bahcesi.
buradaki insanlarin futbolla yakindan uzaktan alakasi yok. var olan tek mevzu, "senin rutben su, benim rutbem bu" geyigi ile "o oyuncu les, bu oyuncu cop" muhabbeti. bu kadar futbol cahili kultursuz ergen bir araya nasil toplanmis cok merak etmekteyim. bir ara sadece transfer haberi var mi diye bakmaya girerdim. artik onu da birakmislar, kendi aralarinda kavgadan ve laf sokmadan baska hic bir seyle ilgilenmiyorlar.
bunu demek istiyor galiba arkadas. 5 sene önce yazilmis. bilmiyorum. ben 2 seneden biraz fazla süreden burayi takip ediyorum acikcasi pek rahatsiz edici bir durum rastlamadim admin-mod tarafindan.
ama bu sadece tabiki kendi izlenim oldu.
gscimbom.com - ekşi sözlük
Bu da ekşiden alıntıdır ve haksız da diyemiyorum açıkçası..
en basit anlamiyla coluk cocugun arka bahcesi.
buradaki insanlarin futbolla yakindan uzaktan alakasi yok. var olan tek mevzu, "senin rutben su, benim rutbem bu" geyigi ile "o oyuncu les, bu oyuncu cop" muhabbeti. bu kadar futbol cahili kultursuz ergen bir araya nasil toplanmis cok merak etmekteyim. bir ara sadece transfer haberi var mi diye bakmaya girerdim. artik onu da birakmislar, kendi aralarinda kavgadan ve laf sokmadan baska hic bir seyle ilgilenmiyorlar.