Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bunu demek istiyor galiba arkadas. 5 sene önce yazilmis. bilmiyorum. ben 2 seneden biraz fazla süreden burayi takip ediyorum acikcasi pek rahatsiz edici bir durum rastlamadim admin-mod tarafindan.

ama bu sadece tabiki kendi izlenim oldu.

gscimbom.com - ekşi sözlük

Bu da ekşiden alıntıdır ve haksız da diyemiyorum açıkçası..

en basit anlamiyla coluk cocugun arka bahcesi.

buradaki insanlarin futbolla yakindan uzaktan alakasi yok. var olan tek mevzu, "senin rutben su, benim rutbem bu" geyigi ile "o oyuncu les, bu oyuncu cop" muhabbeti. bu kadar futbol cahili kultursuz ergen bir araya nasil toplanmis cok merak etmekteyim. bir ara sadece transfer haberi var mi diye bakmaya girerdim. artik onu da birakmislar, kendi aralarinda kavgadan ve laf sokmadan baska hic bir seyle ilgilenmiyorlar.

The Damned United - Lanet Takım The Damned United - Lanet Takım bu filmi izleyin agalar:)

Wellington´un son maci. 4 gün evvel oynanmis mac. 2. yari baslamadan oyuna giriyor.

Son durumunu görebilirsiniz. Bende izleyecegim simdi. Daha yorum yapamam :)

[video=youtube;ODahTzN6lW0]https://www.youtube.com/watch?v=ODahTzN6lW0[/video]

bunu demek istiyor galiba arkadas. 5 sene önce yazilmis. bilmiyorum. ben 2 seneden biraz fazla süreden burayi takip ediyorum acikcasi pek rahatsiz edici bir durum rastlamadim admin-mod tarafindan.

ama bu sadece tabiki kendi izlenim oldu.

gscimbom.com - ekşi sözlük

Baktım şimdi giydirmişler siteye baya :) ,ben üyelik alalı uzun süre olmadı ama bir şeyden rahatsızlık duymadım.Sadece bi arkadaş beni fbli olmakla suçlamıştı ama sonra onunla da anlaştık.

Amrabat 4-3-3 sisteminde sağ kanatta kullanılmalı.

Ynt: Transfer Nöbeti

Herkes istedigini soyleyip yazabilir yazana bakmak lazim 8bin kisiyi ayni torbaya atip sallamak nasil bir kafaysa

Eger forumla ilgili sikintiniz olursa bize soyleyebilirsiniz yanlis olabilir biz prof degiliz herkes gonullu. Yanlis olursa cozmeye calisiriz kimse hatasiz oldugu iddiasinda degil

Tapatalk 2

Bu da ekşiden alıntıdır ve haksız da diyemiyorum açıkçası..

en basit anlamiyla coluk cocugun arka bahcesi.

buradaki insanlarin futbolla yakindan uzaktan alakasi yok. var olan tek mevzu, "senin rutben su, benim rutbem bu" geyigi ile "o oyuncu les, bu oyuncu cop" muhabbeti. bu kadar futbol cahili kultursuz ergen bir araya nasil toplanmis cok merak etmekteyim. bir ara sadece transfer haberi var mi diye bakmaya girerdim. artik onu da birakmislar, kendi aralarinda kavgadan ve laf sokmadan baska hic bir seyle ilgilenmiyorlar.

az cok dogru yorum olsada geneleme yapilmasina karsiyim acikcasi. hem burda aile ortami var az cok ki sadece futbol konusulmuyor. yillardir birbirini taniyan arkadaslar var burda. ha abartmamak gerekir tabiki bazi mefzulari bencede. ama dedigim gibi bu arkadasin yorumu biraz abartilmis ve geneleme yapilmisdir resmen. begenmeyen gelmez foruma bukadar basit. kimse zorla gelin denilmiyor galiba

Baktım şimdi giydirmişler siteye baya :) ,ben üyelik alalı uzun süre olmadı ama bir şeyden rahatsızlık duymadım.Sadece bi arkadaş beni fbli olmakla suçlamıştı ama sonra onunla da anlaştık.

evet bu tür fenerlisin müdahelesi her yeni üye ye yapiliyor galiba :D bana yapilmamisdi ama hazirlikli girmisdim foruma bunu bildigim icin :lol:

Evren Göz ‏@evrengoz 30s

Takim yarin geliyor Ingiltere'ye. Bruma transferi oncelikli degil su an, cok yabanci var; elden cikarmadan olmaz. Arda Turan bu yil yok.

ardada bi gitti 12m aldık ama o açığı kapatana kadar 12den fazla harcayacaz.

Evren Göz@evrengoz1 dk

Takim yarin geliyor Ingiltere'ye. Bruma transferi oncelikli degil su an, cok yabanci var; elden cikarmadan olmaz. Arda Turan bu yil yok.

bu sene anlaşılan en büyük transferimiz chedjou olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt