Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Senin şu söylediklerini, kulübün sağlık ekibi yada Terim bilmiyor ise 1 dk durmasınlar orda. Bende onu diyorum zaten, sakatlık konusu benide endişelendiriyor şayet ciddi bir sorun varsa sağlık ekibi veto etmeli.

Melo niye kumar dedim biliyormusun, şimdi Melo'yu kamp öncesine kadar almamız zor gözüküyor. Birden bire ücretinde indirime giderse iş değişir.

Melo yine ilk haftalardaki maçları es geçecek. Sonra her an bir olay çıkartmaya musait birisi, maç kaçırma olasılığı çok yüksek. Sneijder,Drogba ve Selçuk ile çok alakasız yani.

kampi kaciran bir melo yu ben hayata istemem bunuda söyleyim yani. hata daha da ileri gitmem gerekiyorsa yekta ya raziyim ama kamp yemeyen melo ya razi olmam.

ilaki melo alinsin demiyorum ben zaten. kendini kanitlamis birisi gelsin diyorum. wellington yine alinsin diyecem ama bu sacma yabanci düzinden dolayi ne fayda eder ki ?! melo alinsaydi bari en az 2 sene oynardi bu wellingtonda sonradan dakika alarak adapte olurdu. ha bakmisinbide melodan daha da iyi cikmis direk 11e yazarsin melo yedek olurdu o zaman. en az risk bu cekilde olurdu bence. neyse umarim her sey gönlümüze göre olur.

kampi kaciran bir melo yu ben hayata istemem bunuda söyleyim yani. hata daha da ileri gitmem gerekiyorsa yekta ya raziyim ama kamp yemeyen melo ya razi olmam.

ilaki melo alinsin demiyorum ben zaten. kendini kanitlamis birisi gelsin diyorum. wellington yine alinsin diyecem ama bu sacma yabanci düzinden dolayi ne fayda eder ki ?! melo alinsaydi bari en az 2 sene oynardi bu wellingtonda sonradan dakika alarak adapte olurdu. ha bakmisinbide melodan daha da iyi cikmis direk 11e yazarsin melo yedek olurdu o zaman. en az risk bu cekilde olurdu bence. neyse umarim her sey gönlümüze göre olur.

kampi kacirmis adam kim olursa olsun isimize yaramiyor, ne takimi taniyor, ne sistemi, ne fit halinde, yine isin icine kendimiz ediyoruz, yok böyle bi rahat sezon gecirelim yok, ancak yine kalp krizi olay olsun filan

hakan eski hakan degil ki.3 sene olacak iyi hakandan. zaman yedi bitirdi diye biliriz hakani. gecen senedeki hakan ile senin bas ettigin hakan arasinda daglar kadar fark var maalesef. sabri hakan 100 basar resmen. en azindan hizli savasmasini biliyor. isiriyor. hucumuda az cok yardim ediyor. ah bide orta yapmasini öögrenseydi...:sad007:

hakan cok kademe hatasi yapmaya basladi savunmasinda. cok yavasladi. anadoluyu gectim ptt liginde ancak belki oynayacak seviyede artik hakan benim gözümde.

Eskiden Hakan Balta hic hata yapmazdi, ne olduysa zaten bu Rijkaard döneminden sonra oldu, Servet, Hakan gibi iyi performans gösteren oyuncular, hep düsüse gectiler. Eskiden ona 0 hata hakan derdim. Basit am düzgün oynardi.

Sonra iki sene berbatti, ama Fatih Terim geldiginde sampiyon oldugumuz yil savunmamiz müthis bir seydi, gecen seneden cok daha bile az gol yemistik.Kim ne derse desin Riera-Dany-Semih-Eboue cok berbat bir defansiv formasyondu ama idare ettik, buda Fatih Hocanin basarisiydi.

Gecen sezon sakat sakat oynadi, Süperkupa macinda Fener´e karsi cok iyi mac cikartmisti, ama sonra agir kalmaya basladi. Bence forma girerse, bu yabanci sinirinda oynamalidir. Erman, Riera gibi fantazi yapipi 5 gol fazla atacagima, formda bir Hakani oynatip 11 Gol az yerim acikcazi.

Sabri´nin hücuma verdigi katkida, defanstaki yaptigi kosularida zarardir...

Yönetim sağolsun,transfer istemeyecek duruma getirdi bizi.Gelmesin şu Wellington,Mellington yahu.

gelmeyecek adam için neden nöbet tutalım ki

O mantıkla bakarsak Drogba-Sneijder nöbetleri de tutmasaydık:)

Arda transferi zor değil aslında, Arda'yı ikna edersek kulüpler bir şekilde anlaşır.

Bu sistemde Arda'ya çok ihtiyacımız var.

Eboue dışındakilerin birazda engin diyelim hepsi vasat ve vasat altı topçular .

Bence Eboue, Engin, Hamit, Amrabat, Erman son derece kaliteli isimler hatta Sercan bile adam olabilse son derece yeteniklidir. Hatta Kazimi bile severim, gerisini AT GITSIN. AH YABANCI SINIRI AH; SINIR KOYUYORLAR HAYALLERIMIZE: :sad007:

Drogba "Golden Foot Ödülüne" Adaymis su anda o site acilmiyor...bizle oy verebiliyormuyuz?

Drogba "Golden Foot Ödülüne" Adaymis su anda o site acilmiyor...bizle oy verebiliyormuyuz?

Evet oy kullanabiliyoruz:)

Geçtiğimiz aylarda başlayan ve Avrupa Spor Magazin Birliği tarafından düzenlenen, yılın en iyi futbolcusunu seçmeyi hedefleyen oylamada Fildişi Sahilli forvet birinciliği kimselere kaptırmıyor. Birincilik için şu anda Cristiano Ronaldo ile çekişen Drogba, %34 oyla ilk sırada yer alıyor. Real Madrid’in Portekizli yıldızının ise %25 oyu bulunuyor.

Bas parayi arda + inler + umut + büttner al kapat transferi...

Elmander + Riera + Amrabat kiralik + Culio + Ujfa yolla şu adamlari...

Kusura bakmayın ama; Ujfa artık sıradan bir futbolcumuz olmaktan başka birisi oldu...:cool:

Buradan istediğiniz kaynağı kullanabilirsiniz.

Google

Belirli aralıklarla adı kulübümüzle anılan ve renklerimize transfer olacağına dair haberler çıkan Eskişehirsporlu Veysel Sarı’ya dair herhangi bir planlamamız, hedefimiz ve çalışmamız olmadığını belirtmek isteriz.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız,

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

O mantıkla bakarsak Drogba-Sneijder nöbetleri de tutmasaydık:)

Arda transferi zor değil aslında, Arda'yı ikna edersek kulüpler bir şekilde anlaşır.

Bu sistemde Arda'ya çok ihtiyacımız var.

abi olaylara duygusal bakıyoruz ''bizim cocuk arda'' ''klubunu ikna edip gelir'' ''Galatasarayın ona ihtiyacı var '' Galatasaray ın ona 2 sene önce ihtiyacı vardı Fatih Terim kal sen bana lazımsın derken kaptanı oldugu takımı transferin son haftasında ortada bırakıp adeta kaçtı ve eminim ki bir dahada 30 küsürleri görmeden gelmeyecek hele şuan hepten imkansız çünkü askerlik gibi bir sıkıntısıda var evet bizim ardaya ihtiyacımız var ama ardanın bize yok Galatasaray onun için bir basamaktı ve artık geçti gitti

drogba cok farklı bir adam iş ahlakı yüksek bir adam ve avrupada oynamak istiyordu tekrar cl de bulunmak istiyordu hem cl de olup hemde en cok maaşı biz verdigimiz için mantıklı olanı yapıp bize geldi imkansız degildi yani

sneijder e gelirsek nasıl oldu bende anlamadım ama oldu şaşarım şaşarım bir tek sneijder e şaşarım

Belirli aralıklarla adı kulübümüzle anılan ve renklerimize transfer olacağına dair haberler çıkan Eskişehirsporlu Veysel Sarı’ya dair herhangi bir planlamamız, hedefimiz ve çalışmamız olmadığını belirtmek isteriz.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız,

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Azıcık ilgilensek alırlar o halde :D

Veysel sol bek oyniyabiliyor mu?

3mil opsyon var.

Eskiden Hakan Balta hic hata yapmazdi, ne olduysa zaten bu Rijkaard döneminden sonra oldu, Servet, Hakan gibi iyi performans gösteren oyuncular, hep düsüse gectiler. Eskiden ona 0 hata hakan derdim. Basit am düzgün oynardi.

Sonra iki sene berbatti, ama Fatih Terim geldiginde sampiyon oldugumuz yil savunmamiz müthis bir seydi, gecen seneden cok daha bile az gol yemistik.Kim ne derse desin Riera-Dany-Semih-Eboue cok berbat bir defansiv formasyondu ama idare ettik, buda Fatih Hocanin basarisiydi.

Gecen sezon sakat sakat oynadi, Süperkupa macinda Fener´e karsi cok iyi mac cikartmisti, ama sonra agir kalmaya basladi. Bence forma girerse, bu yabanci sinirinda oynamalidir. Erman, Riera gibi fantazi yapipi 5 gol fazla atacagima, formda bir Hakani oynatip 11 Gol az yerim acikcazi.

Sabri´nin hücuma verdigi katkida, defanstaki yaptigi kosularida zarardir...

en büyük sorunu bu zaten. cok agir kaldi. yasi ve fiziki yapisi ile tekrar toparlanirmi ?! toparlansa bile ne kadar faydali cekilde bir seviyeye ulasa bilir ?!

onun cok ters bir fiziki yapisi var kanat oyuncusu icin. stoper veya forvet hata orta sahada olsa neyse ama bek-kanat ?! biraz hizli olmalisin o mevki icin. rierada yok o hiz ama hakan in yaninda ferrari gibi resmen kaliyor :SS: amrabat olmasaydi rierali sol bekimizi param parca yaparlardi bir cok macda. braga macini izleyin sadece ne demek istedigimi anlarsiniz. amrabata sayalanlara gelsin resmen o mac ve onun gibi maclar. :D

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 2m

Fenerbahçe UEFA dan aldığı ceza ve daha gelecek cezalardan dolayı Avrupanın hiç bir ůlkesinde Hazırlık maçı yapacak takim bulamıyor. Alman Ůçůnců ligi takımları bile adını kirletmemek için Avrupadan dışlanmış bir fenerbahçenin adını bile duymak istemiyorlarmış.

:lol: cok fena saliyor belki ama cocuguda saglam birakiyor fenerlilere :D

FIfa atim dedim...bayadir onyamadim...direk zor rakip cikdi..ben aslinda daha cok keyif maci istiyordum...bide 2 kirmiz kart yedik...son 40 dak. defans oynadik.

Mac sonu 5:3 aldim...baya zorlandik yinede... :D

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 2m

Fenerbahçe UEFA dan aldığı ceza ve daha gelecek cezalardan dolayı Avrupanın hiç bir ůlkesinde Hazırlık maçı yapacak takim bulamıyor. Alman Ůçůnců ligi takımları bile adını kirletmemek için Avrupadan dışlanmış bir fenerbahçenin adını bile duymak istemiyorlarmış.

:lol: cok fena saliyor belki ama cocuguda saglam birakiyor fenerlilere :D

fener afrika bi takim bulsun...öyle kamerum 3. lig'den fln bi takim...yakisir fenere :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt