Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Cevap: Transfer Nöbeti
kampi kaciran bir melo yu ben hayata istemem bunuda söyleyim yani. hata daha da ileri gitmem gerekiyorsa yekta ya raziyim ama kamp yemeyen melo ya razi olmam.
ilaki melo alinsin demiyorum ben zaten. kendini kanitlamis birisi gelsin diyorum. wellington yine alinsin diyecem ama bu sacma yabanci düzinden dolayi ne fayda eder ki ?! melo alinsaydi bari en az 2 sene oynardi bu wellingtonda sonradan dakika alarak adapte olurdu. ha bakmisinbide melodan daha da iyi cikmis direk 11e yazarsin melo yedek olurdu o zaman. en az risk bu cekilde olurdu bence. neyse umarim her sey gönlümüze göre olur.
Senin şu söylediklerini, kulübün sağlık ekibi yada Terim bilmiyor ise 1 dk durmasınlar orda. Bende onu diyorum zaten, sakatlık konusu benide endişelendiriyor şayet ciddi bir sorun varsa sağlık ekibi veto etmeli.
Melo niye kumar dedim biliyormusun, şimdi Melo'yu kamp öncesine kadar almamız zor gözüküyor. Birden bire ücretinde indirime giderse iş değişir.
Melo yine ilk haftalardaki maçları es geçecek. Sonra her an bir olay çıkartmaya musait birisi, maç kaçırma olasılığı çok yüksek. Sneijder,Drogba ve Selçuk ile çok alakasız yani.
kampi kaciran bir melo yu ben hayata istemem bunuda söyleyim yani. hata daha da ileri gitmem gerekiyorsa yekta ya raziyim ama kamp yemeyen melo ya razi olmam.
ilaki melo alinsin demiyorum ben zaten. kendini kanitlamis birisi gelsin diyorum. wellington yine alinsin diyecem ama bu sacma yabanci düzinden dolayi ne fayda eder ki ?! melo alinsaydi bari en az 2 sene oynardi bu wellingtonda sonradan dakika alarak adapte olurdu. ha bakmisinbide melodan daha da iyi cikmis direk 11e yazarsin melo yedek olurdu o zaman. en az risk bu cekilde olurdu bence. neyse umarim her sey gönlümüze göre olur.